Relație serioasă sau aventură: Ce își doresc mai mult zodiile

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când se întâlnește cu cineva, Berbecul se gândește mereu la faptul că acea persoană îi va putea fi alături pentru tot restul vieții.

El vrea ca toate relațiile lui să fie serioase, nu aventuri de-o noapte. E recunoscut pentru relațiile sale durabile și pentru faptul că nu se joacă cu sentimentele nimănui. Pentru ca relațiile lui să funcționeze, partenerul său trebuie să fie întotdeauna sincer cu privire la ceea ce simte. Pentru că este atât de serios, are pretenția ca și jumătatea sa să fie la fel.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are tendința de a lua lucrurile încet până când devine sigur de ceea ce vrea într-o relație.

Vrea să curteze și să se asigure că partenerul său știe că e interesat de ceva serios. Odată ce ajunge să iubească, el se dedică trup și suflet persoanei respective și nu va permite ca acea dragoste să dispară prea ușor. Fiind un semn de pământ, odată ce prinde rădăcini undeva, este greu să mai plece în altă parte. Este una dintre cele mai stabile zodii și este foarte greu ca ceva să îl facă să se răzgândească.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul/a din Gemeni este genul de partener care se răzgândește constant.

Nu e sigur nici ce vrea să mânânce la cină, cu atât mai mult când vine vorba de planurile de weekend. Are tendința de a-și pierde concentrarea și de a se plictisi cu ușurință, așa că, mai degrabă, este înclinat spre aventuri decât spre relații serioase. El este instabil în privința tuturor aspectelor vieții sale, nu numai în relațiile sale. Caută în permanență ceva mai bun, iar în dragoste asta nu e o atitudine prea grozavă. Poate că nu știe ce vrea în primul rând și începe o relație cu cineva doar pentru că i se pare o idee bună pe moment.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul iubește să iubească și vrea să se angajeze serios într-o relație, dar nu întotdeauna reușește.

Are tendința de a folosi interesul partenerul drept propriul său instrument pentru stabilitate și fericire, mai degrabă decât să se întrebe ce vrea cu adevărat. Doar pentru că partenerul său este implicat total în relație, asta nu înseamnă că trebuie să se prefacă că și el face același lucru. Are tendința de a se lăsa ușor influențat, așa că de aici ar trebui să înceapă schimbarea. E de preferat să rămână o perioadă de timp singur, decât să se implice într-o relație stabilă în care se simte tot timpul sub presiune. Vestea bună e că nu e predispus la aventuri.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un partener minunat și foarte stabil dacă știe că și jumătatea sa i se va dedica total.

Ar putea părea că e cu capul în nor uneori, dar încearcă din greu să fie realist în dragoste. Pentru el, dragostea înseamnă să aibă visuri mari și să încerce să transforme cât mai multe din ele în realitate. Este un parteneru bun pentru că știe că nimeni nu e perfect, nici măcar el însuși, indiferent cât de mult ar încerca. Asta înseamnă că nu are niciodată așteptări nerealiste de la partenerul său și e fericit să îl iubească așa cum este el. Desigur, iubirea nu e întotdeauna ușoară, dar el are multă răbdare și, de regulă, încearcă să repare lucrurile stricate, nu să le arunce.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara își face mereu planuri pe termen lung în ceea ce privește relațiile.

Ori de câte ori intră într-o relație serioasă cu cineva, se așteaptă să rămână în ea pentru cât mai mult timp și vrea ca partenerul ei să fie pe aceeași lungime de undă ca și ea. Ține la sinceritate, chiar dacă asta presupune foarte multe detalii. Fecioara se implică încet și sigur în relații, dar apoi se dedică total și muncește pentru ca ele să funcționeze cât mai mult timp. Principalul său obiectiv este să se asigure cu cine are de-a face înainte de a oficializa lucrurile.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanței îi place ideea de relație serioasă și de a fi cu acea persoană specială pentru tot restul vieții.

S-ar putea să se angajeze rapid într-o relație, dar doar cu timpul să ajungă să iubească din toată inima. Până la urmă, vrea să ia decizia corectă. Partenerul său trebuie să ia lucrurile la fel de în serios ca și el pentru ca relația să dureze. Dacă va avea impresia că partenerul său nu depunde eforturi la maximum, nu va mai continua nici el să o facă. Poate fi un partener foarte stabil și dispus să facă orice pentru relația lui, atât timp cât partenerul său este pe aceeași lungime de undă ca și el.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este o persoană foarte pasională, mai ales în dragoste.

Dar, când vine vorba de angajament și relații stabile, se sperie foarte ușor. Pentru el, există o mare diferență între a fi cu cineva fără să se gândească la ce s-ar putea întâmpla pe viitor și a intra într-o relație știind că aceasta este cea adevărată. În mintea sa, o relație stabilă este una care va dura mult timp, poate nu pentru totdeauna. Și, dacă pe parcurs se va dovedi că nu funcționează, ar putea pierde foarte mult. Nu vrea să fie rănit, așa că preferă aventurile și relațiile scurte ca o metodă de a-și proteja inima.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atunci când se gândește la dragoste și viață, Săgetătorul vrea să trăiască fiecare clipă la maximum.

Orice tip de reguli sau blocaj într-o relație îl face să vrea să iasă imediar din ea, deoarece urăște compromisul și restricțiile. Principalul motiv pentru care alege aventurile în defavoarea relațiilor serioase este faptul că e incredibil de prudent și pretențios. Are standarde foarte ridicate cu privire la potențialii parteneri, chiar dacă el însuși nu respectă acele standarde. Poate este doar o scuză pentru că nu depunde eforturi pentru ca relațiile sale să funcționeze și nu este suficient de răbdător pentru a le acorda timp și atenție.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este încântat de relațiile stabile și se implică trup și suflet în relație atât timp cât partenerul lui îi dovedește că îl poate susține.

Nu vrea să ofere totul fără să aibă niciun fel de garanție. Are tendința de a rămâne practic și în analiză o lungă perioadă de timp până când se va putea relaxa în relație. De asemenea, își poate schimba foarte ușor comportamentul atunci când simte că pierde controlul. Deși știe că o relație stabilă este una în care ambii parteneri sunt fericiți, el poate încerca totuși să controleze situația. De fapt, singurul motiv pentru care ar putea să nu fie candidatul ideal pentru o relație stabilă este faptul că poate renunța la partenerii săi dacă aceștia nu sunt conform așteptărilor lor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul întâmpină dificultăți în a se angaja în relații serioase, în principal pentru că are tendința de a da totul peste cap de fiecare dată.

Se îngrijorează prea mult dacă partenerul său e la fel de fericit ca el sau dacă se va simți blocat într-o relație pentru tot restul vieții. Motivul pentru care alege aventurile în defavoarea relațiilor stabile este acela că nu e la fel de deschis emoțional ca ceilalți oameni. Nu vrea să se supună durerii emoționale, așa că iese rapid din relații înainte ca ele să devină serioase. În acest fel, el menține lucrurile sub control, dar nu va reuși să aibă niciodată parte de acea relație unică. Poate fi o soluție inteligentă pentru el, dar cu siguranță nu îl face să fie un om de încredere.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii nu sunt prea buni la luarea deciziilor ferme și serioase.

Când se gândește la angajament și la o relație stabilă, mintea sa își imaginează basme sau comedii romantice. Îi place ideea că viitorul îi este scris deja și că el trebuie să joace doar un rol. În realitate, e mult mai realist decât pare și asta e o pierdere pentru el. Știe că viața e scurtă și nu vrea să rateze ceva mai bn. Crede că dacă se întâlnește cu o o persoană, o alta mai bună va apărea ziua următoare. Pentru el, e foarte ușor să înceapă o relație serioasă și să nu poată să reziste în ea. Din acest motiv, el mereu acționează impulsiv și instinctiv, alegând aventurile în defavoarea relațiilor pe viață.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod