Motivul pentru care te poate părăsi, în funcție de zodia lui

S-ar putea să privești altfel lucrurile după ce vei citi acest articol. Vei învăța o mulțime de lucruri noi atât despre el, cât și despre tine care îți vor deschide ochii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Singurul lucru pe care Berbecul nu-l poate tolera într-o relație este să se simtă captiv sau sufocat.

În momentul în care atmosfera dintre voi devine inconfortabilă, se va gândi să plece. El are nevoie de libertate și de spațiu. Nu poate fi cu cineva care îi ține evidența la orice sau care depinde prea mult de el, deoarece are nevoie de o viață și în afara relației. Odată ce se simte claustrofob, va vrea să te părăsească. Există o linie foarte fină între menținerea interesului unui Berbec și alungarea lui. Din păcate, numai el cunoaște secretul fericirii sale. Dacă relația ta cu el e suficient de puternică, el va fi sincer cu tine. În caz contrar, totul depinde doar de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru ca relația cu un Taur să funcționeze, trebuie să știi că are nevoie de respect total.

Nu poți aștepta acest lucru din partea lui dacă nu ești dispusă să îl oferi. E important să aveți același set de valori sau măcar să vă respectați reciproc planurile și obiectivele proprii. El te va părăsi fără să stea pe gânduri dacă simte lipstă de respect din partea ta.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se spune că extremele se atrag, însă în cazul bărbatului din zodia Gemeni, să semeni cu el face ca relația voastră să dureze mai mult.

Asemănările dintre voi sunt foarte importante pentru el. Acest nativ te poate părăsi dacă ești mult prea diferită de el. Îi place unicitatea și individualitatea, cu siguranță, dar dacă simte că vă bateți mereu cap în cap sau interesele voastre nu se întersectează niciodată, va pleca de lângă tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va face tot ce ține de el pentru a avea o relație puternică și de lungă durată cu tine.

Acestea fiind spuse, există multe lucruri pe care le va face pentru a salva relația înainte de a pune punct. O relație presupune două persoane. Dacă Racul va simți că toată responsabilitatea pică pe umerii săi, atunci va pleca. Este răbdător și iertător, dar chiar și el are limitele lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul trebuie să aibă alături pe cineva care îl ajută să crească și îl inspiră.

Sigur, el are o inimă mare, dar totul are o limită. Leul are nevoie să-l motivezi, iar din moment ce observă că începi să devii pasivă în relație, va face primii pași spre despărțire. Dacă relația voastră traversează o cumpănă, trebuie să vadă că și ție îți pasă și că vrei să luptați împreună pentru a o scoate la capăt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară are așteptări mari de la relația voastră.

El știe exact ceea ce își dorește sau, cel puțin, are o idee cât de cât clară. Are nevoie de un factor motivator, de cineva care va fi de partea sa de-a lungul urcușurilor și coborâșurilor vieții. Dacă nu poți fi 100% acolo pentru el, atunci se va despărți de tine fără să stea pe gânduri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță încearcă întotdeauna să vadă partea frumoasă a lucrurilor, pentru că este mult mai important pentru el să fie optimist în loc de pesimist sau chiar realist.

Balanța are o viziune idealistă asupra lumii și asta îi influențează cu adevărat relația. Deși știe că poate fi dificil uneori să privești partea plină a paharului, totuși încearcă din greu. Dacă ești prea negativistă sau fatalistă, el va decide să te părăsească. Știe că e imposibil să fii în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, dar vrea să vadă că măcar ești dispusă să încerci.
 

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 11-17 mai

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oricine cunoaște un Scorpion știe că încrederea și loialitatea sunt totul pentru el.

El nu poate avea o relație cu tine dacă aceste două criterii nu sunt îndeplinite. El nu lasă pe nimeni în viața lui și nu oferă acces la inima lui fără să facă o verificare minuțioasă. Dacă nu ești deschisă cu el și nu ai răbdare să învețe să fie vulnerabil, atunci cu siguranță te va părăsi. Scorpionului nu îi place să fie grăbit în ceea ce privește sentimentele sale. Lucrurile trebuie făcute în ritmul lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul caută o relație dinamică ce se bazează pe emoție și distracție.

Avem tendința să credem că relațiile trebuie să fie serioase și intense tot timpul, dar pentru el, relațiile ar trebui să fie o distracție permanentă alături de cel mai bun prieten. Probabil s-a îndrăgostit de tine tocmai pentru că i-ai adus în viața lui acel fior pe care îl căuta. De aceea, dacă acest fior va dispărea, el se va gândi să te părăsească. Săgetătorul are nevoie de stimulare constantă și, dacă nu poți fi o parte activă a vieții sale, își va pierde interesul rapid.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este probabil cel mai responsabil semn din întreg zodiacul.

Din această cauză, are nevoie de cineva la fel de matur ca și el. Partenera sa ideală trebuie să fie capabilă să vorbească despre lucrurile importante și, uneori, dificile din viață și să le înfrunte așa cum se cuvine, ca un adult. Dacă ești prea iresponsabilă pentru el, nu va sta pe gânduri și te va părăsi. Nu are timp să se ocupe și de treburile lui și și de ale tale, de aceea trebuie să fii o persoană independentă și descurcăreață. Dacă ești prea nechibzuită sau copilăroasă, nu va rămâne prea mult timp lângă tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre acele semne zodiacale care au nevoie de libertate pentru a fi fericit într-o relație.

El te va părăsi fără să stea pe gânduri dacă se va simți captiv. Vrea să poată fi el însuși, să aibă timp și spațiu doar pentru el. Practic să se poată exprima și desfășura fără să îi sufli în ceafă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești ar merge până în pânzele albe pentru persoanele pe care le iubește.

De aceea, așteaptă ca persoana de lângă el să facă același lucru pentru el. El va fi mereu acolo pentru tine când ai nevoie și va fi umărul pe care poți plânge când vrei să te descarci. Eforturile pe care le depunde sunt cele pe care le și așteaptă în schimb. Te va părăsi fără să se uite în urmă dacă se simte neînețeles sau nu îl iei în serios.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod