Modul în care încearcă să te recucerească, în funcţie de zodia lui

Crezi că fostul tău iubit încearcă să îţi recâştige încrederea şi să te facă să te împaci cu el? Zodia lui îţi poate confirma acest lucru!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul va face orice e posibil pentru a fi prima persoană pe care să o ai în minte dimineaţa şi ultima în mintea ta în fiecare noapte.

Îţi va da mesaje, te va suna, te va eticheta pe Facebook şi va apărea din senin în faţa ta în locuri unde te aştepţi mai puţin. Este o persoană foarte insistentă şi el ştie exact ce trebuie să facă pentru a reveni în viaţa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul va încerca să fie dulce şi fermecător în loc să fie rece şi rezervat, aşa cum este el în mod normal.

Va face lucruri care nu îi stau în caracter doar pentru a-ţi capta din noua atenţia. Îi va plăcea tot ce postezi pe Facebook, însă va avea grijă să fie totul privat şi nu în văzul lumii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni îţi va spune direct că te vrea înapoi.

El este cinstit şi nu îi place să se învârtă în jurul cozii, astfel că va face tot posibilul să cunoşti exact ceea ce gândeşte şi ce intenţii are. El e complet pro comunicare deschisă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul te va invada cu afecţiune, flori, bileţele de dragoste şi îţi va trimite melodii şi articole care exprimă exact ceea ce simte pentru tine.

El se va învârti în jurul casei tale doar pentru a te vedea şi pentru a-ţi spune cât de mult te iubeşte. De asemenea, îţi va suna prietenii ca să le ceară sfaturi cu privire la modul în care ar putea să te recucerească. Va face tot ce e nevoie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul va face ceva nebunesc şi aventuros.

El poate să urce pe un munte şi să îţi scrie un mesaj spunându-ţi că îi pare rău sau poate apărea din senin atunci când eşti plecată cu prietenii tăi într-o excursie. Cu siguranţă va face ceva de neuitat sau poate îţi va face o ofertă pe care nu o poţi refuza. Este o fire creativă şi te va surprinde!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara va reveni în viaţa ta ca un prieten mai întâi.

Apoi încet se va strecura în viaşa ta şi va avea grijă să fie mereu acolo când ai nevoie. Ea nu va dezvălui adevăratele ei intenţii până când nu va fi sigură că şi tu o vrei înapoi. Va încerca din greu să fie persoana pe care te poţi baza din nou!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa îţi va face un raport complet de analiză cu privire la motivele pentru care voi doi ar trebui să fiţi din nou împreună.

Se va concentra pe fapte, poveşti şi mesaje din trecut pentru a dovedi că dragostea voastră a fost reală şi nu vei fi capabilă să găseşti toate aceste lucruri în altă parte. Va crea un caz şi se va apăra singur!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acest nativ te va urmări, se pricepe atât de bine la asta!

Scorpionul află tot despre tine, ştie unde vei fi, ce se întâmplă cu viaşa ta şi cu cine ieşi. Va face în aşa fel încât să apară la momentul potrivit, părând că este doar o coincidenţă bizară. El te va păcăli că universul e de vină şi că e un semn divin să vă regăsiţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul va încerca să găsească ceva la care nu te pricepi pentru a-ţi putea sări în ajutor.

Va face tot ce îi stă în puteri astfel încât să simţi că ai nevoie de el sau că viaţa ta e mult mai uşoară atunci când îl ai în preajmă pentru că el ştie cum să îţi rezolve întotdeauna toate problemele.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul e foarte practic şi cu siguranţă a găsit o modalitate de a păstra contactul cu tine, chiar dacă v-aţi despărţit.

A lăsat o uşă deschisă ştiind că poate se va răzgândi. Ştie cum să rămână prieten cu tine şi cu toate fostele lui iubite. Dacă încă face parte într-un fel sau altul din viaţa ta, acum îi va fi mult mai uşor să se concentreze pe împăcare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va face ceva artistic şi creativ.

Fie îţi va scrie o poezie sau îţi va desena o schiţă cu voi doi, el va ştii cum să ajungă la inima ta din nou. Te va face să te simţi importantă şi singura persoană din universul lui, lucruri care te vor măguli până la urmă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din această zodie îşi va arăta vulnerabilitatea.

El îţi va spune cât de dor îi e de tine şi va plânge de multe ori în faţa ta cerându-ţi iertare. Nu se teme sp îţi arate cât de mult de vrea înapoi şi nu va juca teatru, ci doar lasă mândria deoparte şi luptă să te recucerească.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod