Jupiter intră în Scorpion. Cum influenţează zodia ta timp de un an

Jupiter a intrat în zodia Scorpion pe 10 octombrie şi va rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018.

De fiecare dată când Jupiter face această tranziţie apar noi şanse timp de un an de zile. În astrologie, Jupiter este planeta care reprezintă optimismul, norocul, abundenţa, oportunităţile şi evoluţia.

Iată cum te va influenţa, în funcţie de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecilor li se va amplifica dorinţa sexuală, iar Jupiter îi va face pe aceşti nativi să fie extrem de şarmanţi şi cuceritori.

Nu sunt excluse căsătoriile. Se anunţă veşti bune şi în ceea ce priveşte banii, pentru că au toate şansele să primească moşteniri, sume de bani neaşteptate sau oportunităţi de afaceri prospere. Ei vor da dovadă de ambiţie pe toate planurile vieţii lor şi cu siguranţă rezultatele se vor vedea. În ceea ce priveşte sănătatea trebuie acordată o atenţie deosebită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativii din Taur care sunt căsătoriţi sau au în plan un mariaj vor trebui să se obişnuiască cu un nou stil de viaţă.

În schimb, Taurii singuri au parte de mai multe veşti bune, având toate şansele să îşi întâlnească alesul inimii. Fericirea acestor nativi poate fi atinsă prin uniunea lor cu o altă persoană. Cu toate acestea, cei implicaţi într-o relaţie serioasă ar putea cădea în patima flirtului, iar rezultatele pot fi diverse. Pe plan profesional e favorizată munca în echipă, însă trebuie să aibă grijă pe cine aleg lângă ei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tranzitul lui Jupiter în Scorpion scoate în evidenţă sănătatea Gemenilor.

El va aduce schimbări ale stilului de viaţă al acestuia şi se recomandă să stea cât mai departe de excese. Pe plan profesional astrele îi sfătuiesc să gândească de două ori înainte de a lua o decizie sau de a face orice mişcare, dar au toate şansele să aibă succes într-un final. Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc, imaginea lor fiind cea ale unor persoane foarte pacifiste. Spre norocul lor, pot depăşi orice obstacol care le apare în cale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul implicat într-o relaţie amoroasă se va simţi mai iubit ca oricând în această perioadă.

Cu siguranţă orice face nu va rămâne neapreciat. Se anunţă multe evenimente importante şi situaţii amoroase răsunătoare, unele bune, altele mai puţin plăcute. Dacă relaţia de cuplu din care fac parte traversează o perioadă tensionată, atunci există riscul de dezamăgiri din cauza flirtului sau aventurilor. Este foarte important ca acest nativ să fie sincer, altfel va fi prins cu mâţa în sac. Totul se învârte în jurul impulsivităţii de moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Totul se învârte în jurul relaţiilor cu rudele, copii, părinţi sau partener în această perioadă.

Atmosfera din sânul familiei va fi una mai caldă şi vei reuşi să investeşti pentru casă în lucruri pe care ţi le doreai de multă vreme. Abia acum îţi poţi realiza un vis. Şi în ceea ce priveşte banii se anunţă lucruri pozitive, şansele unui câştig neaşteptat sunt foarte mari. O veste fulgerătoare ar putea la finalul acestui an să îţi spulbere puţin liniştea care abia se instalase.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o fire stresantă din naştere, dar în această perioadă te întreci pe tine în ceea ce priveşte relaţiile cu cei apropiaţi.

Eşti mai energică decât oricând şi nu alegi calea cea bună pentru a ţi-o consuma. Pe parcurs, însă, îţi vei da seama că greşeşti şi că nu spui lucrurile care ar trebui spuse. Spre deosebire de perioada precedentă, acum ai mai mult curaj de a încerca lucruri noi şi ai şansa de a-ţi spăla imaginea. Pe plan profesional sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu, îţi pot îmbunătăţi situaţia financiară şi te pot dezvolta ca om.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Totul se învârte în jurul banilor şi al carierei în această perioadă pentru Balanţe.

Instinctul lor nu va da greş în ceea ce priveşte afacerile şi sunt puşi pe fapte mari. Acestea au un scop bine stabilit, acela de a câştiga mai mulţi bani pentru a plăti toate cheltuielile cu care se confruntă. Determinarea îi va ajuta în mare măsură, însă nu ar trebui să refuze nici ajutorul celor apropiaţi. Cu toate acestea, cert este că mare parte din probleme îşi vor găsi rezolvarea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul va ajunge în această perioadă să ştie cu adevărat ce îşi doresc de la viaţă, lucru care îl va ajuta să ştie pe ce direcţie o va lua, în special pe plan sentimental.

Se va gândi mai mult la el şi la fericirea lui, lucru care este benefic din când în când. Îi va merge bine pe toate planurile, însă în special pe plan financiar unde va avea parte de oportunităţi măreţe. Orice va iniţia în acest an va rămâne bătut în cuie pentru mult timp de acum înainte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul va fi mai bun anul acesta şi mai milos.

Va sări în ajutorul celor aflaţi în nevoie şi va încerca pe cât posibil să aducă pace între oameni. Dacă va crede în ceva, va reuşi să obţină tot ce şi-a propus. Cu toate că va avea parte şi de incidente neplăcute, de intrigi şi de adversari de temut, el va reuşi cu calm şi diplomaţie să ignore tot răul şi să îşi vadă de drumul lui liniştit. Va reuşi să nu dea curs niciunui conflict sau să iasă elegant din dispute în care a intrat fără voia lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o perioadă în care prieteniile adevărate ies la suprafaţă.

Din păcate, vei realiza că nu mulţi de lângă tine au intenţii bune, aşa că nu îi lăsa să profite de tine. E momentul alegerilor, selecţiilor şi mai ales deciziei de a opta pentru o viaţă de calitate. Mai bine rămâi cu doi, tri prieteni adevăraţi decât să fii înconjurat de multe persoane prefăcute. Orice rău e spre bine, cam aşa se întâmplă şi în cazul tău în acest an. Jupiter îţi clarifică multe situaţii de viaţă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Jupiter îţi aduce curaj şi noutate.

Vei porni mai hotărât în acest an de a explora locuri şi stituaţii noi, şi vrei în mod deosebit să te dezvolţi. Vei avea parte de succes în tot ce îţi propui atât timp cât te laşi ghidat de inimă. Orice proiect sau afacere în care te vei implica în acest an va avea mari şanse de succes în viitor, chiar dacă acesta nu e atât de aproape precum ţi-ai dori. Cu cât lucrezi mai mult de unul singur, cu atât şansele de reuşită şi satisfacţie sunt mai mari.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este un an al schimbărilor pentru că Jupiter îţi oferă mai mult curaj.

Vei reuşi, în sfârşit, să îţi dai seama ce te poate face fericit şi faci tot ce poţi pentru a atinge acest sentiment. Indiferent dacă este vorba de mutări, de despărţiri sau împăcări, cert este că te axezi pe tine şi pe ceea ce îţi cere inima. Cel mai probabil marile modificări vor avea lor în carieră unde ori îţi vei schimba jobul, ori vei începe o afacere pe cont propriu. Ce începi acum îţi va aduce bani frumoşi după ce se termină acest an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod