Horoscopul săptămânii 4-10 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Gemeni trebuie să profite de orice ocazie pentru a socializa şi pentru a se distra, altfel s-ar putea simţi singură şi nefericită.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei fi în centrul atenţiei atât la locul de muncă, dar şi răsfăţată peste măsură de partenerul tău de viaţă.

E posibil ca pe plan sentimental să nu te mai suprindă gesturile frumoase, ele fiind din ce în ce mai dese în utlima perioadă. În loc să te bucuri de orice lucru mărunt, spre finalul săptămânii te vei plânge de monotonie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Renunţă la trecut în această perioadă daca vrei ca relaţia ta sentimentală să nu aibă de suferit.

Profită de orice ocazie pentru a lămuri unele probleme mai vechi. La locul de muncă încearcă să lucrezi mai mult în echipă şi vei reuşi să găseşti portiţe nebănuite. Ai nevoie mai mult decât oricând de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să socializezi mai mult şi să ieşi cu prietenii pentru a nu te simţi singură.

Dacă ţi se oferă şansa de a avea o întâlnire amoroasă cu cineva, nu ezita să fii deschisă. Pe plan profesional este momentul să te apuci de afaceri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi in centrul atenţiei în această săptămână şi vei reuşi să-ţi faci amintiri frumoase fără să îţi propui acest lucru.

La serviciu ai şansa de a le demonstra tuturor de ce eşti în stare, lucru care te va avansa în cel mai scurt timp. Ai mai mare grijă de sănătatea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

În aceste zile ai şansa de a restabili unele conexiuni cu persoane pe care ne le-ai mai văzut de mult timp.

Cel mai probabil una dintre ele poate fi un fost iubit care reapare în viaţa ta. Pe plan profesional este important să fi atentă la tot ce se discută în jurul tău, informaţiile primite fiind foarte utile pentru viitorul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te juca cu focul în această săptămână chiar dacă simţi că relaţia de cuplu a devenit monotonă.

Încearcă să salvezi tot ce poţi cu calm şi treptat, altfel lucrurile ar putea degenera. Protejează-te de stresul cotidian şi nu te lăsa sensibilizată de problemele altora!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu încerca să ieşi în evidenţă la locul de muncă în această săptămână, altfel vei cădea în penibil.

Pe plan sentimental lasă micile neplăceri deoparte şi învaţă să te bucuri mai mult de ceea ce ai sau de ceea ce ţi se oferă! Nu ignora nici cel mai mic semnal de alarmă pe care ţi-l trimite organismul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită la locul de muncă, tensiunile cu colegii tăi cresc de pe o zi pe alta.

Pe plan sentimental ai grijă să îţi arăţi mai mult sentimentele faţă de persoana iubită, dar şi faţă de părinţi sau copii. Ocupă-te mai mult de condiţia ta fizică!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu fi dezamagită dacă nu ai un partener şi pare că nu sunt şanse să ai unul nici în viitorul apropiat.

Te poţi distra de minune alături de prieteni sau familie, singura condiţie este să vrei tu acest lucru! La locul de muncă concentrează-te pe sarcinile primite şi dă tot ce ai mai bun din tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu fi agresivă cu cei din jurul tău în această săptămână, chiar dacă nu te simţi prea bine.

La locul de muncă nu te preface că înţelegi tot, superiorii tăi îţi vor înţelege slăbiciunile şi nu te vor taxa. Acum este momentul perfect pentru familie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu cât stai mai mult alături de cineva, cu atât riscul de a ieşi scântei este mai mare!

Evită să îţi verşi nervii pe cei care nu au nicio vină! La serviciu simţi că a venit momentul să faci o schimbare, însă nu renunţa la nimic din ceea ce ai fără să ai un plan de rezervă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O persoană apropiată va fi foarte insistentă în această săptămână şi-ţi va pune nervii la încercare.

Ignor-o până în weekend, iar atunci poartă o discuţie serioasă cu aceasta! Caută noi metode de a face rost de mai mulţi bani, chiar dacă asta presupune să-ţi schimbi actualul loc de muncă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod