Horoscopul săptămânii 28 ianuarie-3 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă pe cât posibil să petreci cât mai mult timp alături de prieteni în această săptămână. Dacă nu stai prea bine cu dragostea, fă tot posibilul să nu simţi lipsa ei. Dacă te înconjori de persoanele care te iubesc necondiţionat, cu siguranţă vei primi cu mai mult optimism spre viitor. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, fă primul pas spre căsătorie!

Săptămâna aceasta nu este prea bună pentru investiţii şi, de asemenea, nici pentru a da bani cu împrumut. Încearcă pe cât posibil să ţii se bugetul tău pentru că situaţia nu e prea roz nici în cazul tău. Dacă ai oportunitatea de a schimba ceva pe plan profesional, fă-o fără să stai pe gânduri!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea parte atât de momente plăcute, cât şi neplăcute alături de partenerul de viaţă. Cu toate acestea, eşti mulţumit de viaţa ta şi nu ai vrea să schimbi nimic. Dacă eşti singur, nu ar strica să fii mai curajos şi să faci tu primul pas spre întâlniri romantice sau declaraţii de iubire.

În primele zile ale acestei săptămâni vei face tot posibilul să te bagi pe sub pielea şefilor. Scopul este să te faci plăcut pentru a putea obţine ceea ce îţi doreşti de la ei. Fie că este vorba de o mărire sau doar de câteva zile libere, cert este că dorinţele îţi vor fi îndeplinite. Situaţia ta financiară este una modestă, însă te organizezi foarte bine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei avea parte de numeroase discuţii cu persoana iubită. Cel mai probabil va fi vorba de gelozie, însă fără motive concrete. Dacă partenerul de viaţă te sufocă şi devine posesiv peste măsură, încearcă să-i explici şi să îi oferi lămuririle de care are nevoie. De cele mai multe ori, comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor.

Deşi aşteptai unele rezultate în această săptămână, ele vor întârzia să apară. Fie e vorba de un răspuns la un interviu sau de finalizarea unui proiect, cert este că vei fi ţinut în suspans şi în săptămânile ce vor urma. Din fericire, situaţia ta financiară este una bună şi nu e necesar să urgentezi nimic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea nu este un capitol la care să excelezi în această săptămână, însă nu te preocupă prea mult acest subiect. Fie că eşti singur sau eşti implicat într-o relaţie serioasă, cert este că gândul îţi zboară în cu totul altă parte. Cel mai probabil este vorba de afaceri sau despre o tranzacţie financiară de mare anvergură.

Vei avea foarte multă treaba la locul de muncă în această săptămână, însă vei găsi energia necesară pentru a te descurca cu toate noile sarcini primite. Din păcate, oboseala şi stresul se vor răsfrânge asupra celor dragi, pe care nu încerci să îi menajezi câtuşi de puţin. Succesul profesional nu înseamnă totul, aşa că regândeşte-ţi priorităţile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să nu acţionezi impulsiv în această săptămână. Dacă te nemulţumeşte ceva la persoana iubită, gândeşte de două ori înainte de a vorbi. E posibil ca pe fondul mai multor griji pe care le ai să reacţionezi exagerat şi să îţi creezi astfel mai multe neplăceri decât ai deja. Ascultă de sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă decât tine.

Eşti prea curajos la serviciu, iar şefii ar putea să te considere chiar cu prea mult tupeu. Încearcă pe cât posibil să îţi expui ideile într-o manieră elegantă, astfel încât nimeni să nu se simtă lezat. Chiar dacă eşti foarte bun în ceea ce faci, trebuie să ai respect faţă de cei din jurul tău, fie ei superiori sau colegi. În cazul în care simţi că meriţi mai mult, cere cu diplomaţie sau caută-ţi un alt loc de muncă potrivit pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de tot suportul necesar din partea persoanei iubite. E posibil să ai emoţii din cauza unor evenimente pe care trebuie să le organizezi sau la care trebuie să participi şi, astfel, să ai nevoie de încurajări pentru a putea reuşi. Dacă vei vedea că cei din jurul tău au încredere în tine şi în forţele tale, te vei impulsiona şi mai mult să nu îi dezamăgeşti.

Săptămâna aceasta vei avea de alergat. Cel mai probabil este vorba de acte sau de tranzacţii pe care nu ai cum să le mai amâni. Astrele îţi recomandă să nu dai tot ce ai în portofel, ci să îţi păstrezi rezerve. Nu o duci rău cu banii, însă nici nu se poate spune că excelezi la acest capitol. Aşadar, nu strică să fii prudent!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu îţi stă gândul la iubire, pentru că ai în cap numai bani, tranzacţii şi afaceri. Nu este o situaţie care se întâmplă prea des, de aceea persoana iubită te înţelege şi chiar se oferă să te ajute. Cu toate acestea, indiferent de problemele pe care le întâmpini, nu îţi vărsa nervii pe cei care nu au nicio vină şi care sunt acolo pentru tine necondiţionat.

În primele zile ale acestei săptămâni vei primi o oferă de muncă de pe urma căreia poţi câştiga mult mai mulţi bani decât la ora actuală. Cu toate acestea, ca un semn al echilibrului, alegi să ai câte puţin din fiecare şi să fii mulţumit de toate sectoarele vieţii tale. Banii nu aduc fericirea din moment ce eşti nevoit să faci compromisuri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ai putea fi atras mai mult de sfera profesională decât de atmosfera familială. Din păcate, în cazul în care ai copii, aceştia vor simţi lipsa ta şi vor avea de suferit. Încearcă pe cât posibil să trăieşti în echilibru şi să îţi stabileşti priorităţile. Este corect ca cei din jurul tău să ştie la ce să se aştepte din partea ta, de aceea nu le da speranţe deşarte!

Vei avea multe cheltuieli în această săptămână, iar situaţia ta financiară nu e atât de bună încât să te poţi achita de toate. Cel mai probabil vei avea nevoie de ajutor, dar pentru asta trebuie să vorbeşti despre probleme pe care le întâmpini. Dacă aştepţi ca cei dragi să se ofere să-ţi dea bani cu împrumut, e clar că vei fi dezamăgit.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să îţi dai seama ce fel de oameni ai lângă tine şi nu te încrede în prima persoană care are cuvintele la ea. Dacă eşti singur şi eşti în căutarea unui partener, fă alegerea finală după fapte, nu după vorbe. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, e posibil ca partenerul de viaţă să îţi reproşeze faptul că petreci prea mult timp la locul de muncă. Nu ar fi exclus să te bănuiască de infidelitate!

Lucrurile nu vor fi pe placul tău în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei obţine rezultatele dorite pe plan profesional. Chiar dacă aveai toate indiciile succesului, se va produce o schimbare bruscă a situaţiei. Fă tot ce ţine de tine pentru a îndrepta lucrurile, după care relaxează-te şi aşteaptă să vezi ce se va întâmplă. Nu stai rău cu banii, aşa că nu este nicio grabă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încă din primele zile ale acestei săptămâni se vor cunoaşte îmbunătăţiri în relaţia ta de cuplu. Comunicarea este mai eficientă, iar acest lucru duce la o apropiere între tine şi partenerul de viaţă. Dacă aveţi probleme la care nu v-aţi putut pune de acord în trecut, acum este momentul să le readuceţi în prim-plan. Dacă eşti singur, vei căuta să te distrezi şi să-ţi trăieşti viaţa aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată.

Nu o duci prea bine cu banii în ultimul timp şi, se pare, că nici în această săptămână nu se va schimba situaţia. Cel mai probabil vei fi forţat să faci economii mari, iar asta presupune doar achiziţionarea strictului necesar. Este o perioadă grea, dar care se va fi urmată de o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Discuţiile aprinse dintre tine şi partener îi vor afecta pe cei dragi din jurul vostru, mai ales pe copii, dacă este cazul. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă ar trebui să vă ţineţi problemele private şi să nu vi le expuneţi în faţa celor care suferă din pricina asta. Dacă la mijloc este ceva grav, luaţi o decizie matură fără a implica pe nimeni. Chiar dacă este vorba de despărţire sau divorţ, scopul este să fie linişte pe viitor.

Ai toate şansele ca în această săptămână să faci o mutare inteligentă pe plan profesional. Cariera este foarte importantă pentru tine şi nu vrei să stai pe loc şi să te plafonezi. Cel mai probabil îţi vei schimba job-ul sau vei cere să fii avansat la locul actual de muncă. Pe lângă bani, ai nevoie de faimă şi de renume!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că eşti o fire foarte schimbătoare, în această săptămână îţi vei surprinde plăcut prietenii, dar neplăcut partenerul de viaţă. Dacă în ultima perioadă te-ai comportat ireproşabil în ceea ce priveşte relaţia amoroasă, acum eşti de nerecunoscut. Când toate lucrurile păreau să fi intrat pe făgaşul normal, dispari din senin şi eşti mai mult preocupat de distracţie. E posibil să fii tentat să calci strâmb, iar dacă acest lucru se va întâmpla, vor exista repercusiuni grave.

Vei începe săptămâna cu sarcini noi la locul de muncă, lucru care îţi displace profund. Încearcă să dai dovadă de profesionalism şi să nu te plângi de nimic, şi astfel îţi vor fi răsplătite eforturile. În caz contrar, şefii nu te vor privi cu ochii buni şi îţi pot da o bilă neagră. Gândeşte-te că poate fi un test!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod