Horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie. Leu, prea multă dragoste poate stinge flacăra!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta nu vor exista evenimente notabile în ceea ce privește dragostea. Cu toate acestea, nu se va putea spune că va fi liniște completă în cuplul sau în familia ta.

Partenerul/a, copiii sau părinții tăi, oricare dintre ei va avea o solicitare pe care nu o poți îndeplini. Încearcă să explici politicos motivele pentur care nu poți face acel lucru și, cu siguranță, te vor înțelege.

Dacă ești singur/ă, un fost partener din trecutul îndepărtat, poate chiar din liceu, va reveni în viața ta liber de orice angajament. S-ar putea să te atragă o relație cu acesta.

Bani


În această săptămână, oricare dintre bunurile tale electronice sau orice fel de gadget poate funcționa defectuos, fapt pentru care este posibil să trebuiască să cheltuiești o sumă mare de bani pentru reparație. Din păcate, te vei abate de la planul tău financiar bine calculat.

Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să ai mai multă grijă de bunurile tale chiar de la început.

Tot în aceste zile, încrederea ta în ceilalți poate fi motivul principal pentru creșterea stresului mental. Așadar, evită să împărtășești cu prietenii și rudele situația ta financiară și chestiunile legate de bani, altfel pot fi o amenințare pentru bugetul tău prin solicitarea unui împrumut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, astrele îți vor trimite energii bune în această săptămână. Vei avea parte de mai multă distracție decât te așteptai.

În plus de asta, scopul tău nu va fi de a cuceri pe cineva, ci doar de a te simți bine. Acest lucru va relaxa atmosfera și îți va aduce ceva bun!

Dacă ai deja pe cineva, vei întâmpina o problemă de comunicare cu partenerul/a. Din păcate, acum nu vei putea face nimic în această privință, ci doar să aștepți să treacă timpul.

Bani

Un coleg de muncă va avea nevoie de ajutorul tău în această săptămână. Fii amabil/ă cu el, deoarece și el te va ajuta atunci când vei avea cea mai mare nevoie de ajutor.

O duci bine cu banii, așa că dacă ți se solicită un împrumut, oferă-l, deoarece persoana care ți-l cere chiar este de cuvânt.

Nu face nicio schimbare în carieră pentru moment!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Chiar dacă îți place liniștea și armonia, săptămâna aceasta vei avea parte de câte un mic conflict în cuplu din când în când.

Relația ta devine mai tensionată din cauza faptului că îmbuteliezi prea multe sentimente și păreri, iar acum vei exploda.

Când simți că nu mai poți, nu aștepta până în ultimul moment, ci inițiază niște discuții constructive.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea parte de noroc atunci când vine vorba de discuții și negocieri cu șeful tău. Este un moment bun pentru a aplica pentru promovare sau pentru a fi remarcat/ă.

Deși nu recunoști, nu îți place să fii pe locul doi. Va trebui să îi privești pe alții cum reușesc, deși te doare, însă în curând va veni și vremea ta.

Astrele doar îți dau o lecție!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, vei avea dorința de a flirta și de a cunoaște oameni noi în această săptămână. Vei avea noroc doar dacă ieși mai mult din casă la invitația unora și altora.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea o mică ceartă la final de săptămână. Partenerul/a de viață va exploda din cauza faptului că nu se simte ascultat/ă sau înțeles/ă.

Din când în când, trebuie să mai faci și compromisuri!

Bani

La locul de muncă, poate fi necesar să comunici mai mult cu colegii tăi în această săptămână. Mai ales dacă lucrați împreună la un proiect.

Dacă reușești să te dai după ei și să îi faci și pe ei să se dea după tine, atunci va exista un flux mai mare în ceea ce privește veniturile tale.

Nu e greu, trebuie doar să te adaptezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, ar trebui să încetinești ritmul prin viață și să începi să te gândești mai mult la tine și să te iubești mai mult.

Se poate să te fi dăruit complet partenerului/ei și să te fi dedicat sută la sută relației, fapt pentru care ai ajuns să te neglijezi și să nu mai fii fericit/ă.

Prea multă dragoste, poate stinge flacăra!

Bani

Asigură-te că vei da dovadă de multă creativitate în această săptămână la locul de muncă.

Dacă te adaptezi rapid în funcție de situație și oportunități, există mari șanse să îți îmbunătățești situație financiară în viitorul apropiat.

Numerele tale norocoase vor fi 9 și 42, dar nu te baza numai pe ele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație, această săptămână va fi cel mai bun moment din viața ta. S-ar putea să afli o veste grozavă despre apariția unui copil sau despre o cerere în căsătorie neașteptată.

Dacă ești singur/ă, te-ai putea gândi intens la fostul tău partener. Te vei simți mai nostalgic/ă, deși nu este cazul pentru așa ceva. Spre finalul săptămânii îți vei da seama că e o mare prostie să te reîntorci la cineva care te-a trădat.

Bani

Vei avea parte de mult noroc atunci când vine vorba de afaceri sau buget. Săptămâna va fi bună pentru orice plan și pentru orice acțiune legată de bani.

De asemenea, la locul de muncă, acum este momentul ideal pentru a le arăta tuturor că ești gata să faci următorul pas. Vorbește cu șeful tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Dacă nu ai o relație, săptămâna aceasta vei resimți singurătatea mai apăsătoare decât de obicei. Chiar dacă vei fi înconjurat/ă de o mulțime de oameni.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atunci aceste zile vor fi grozave doar pentru voi doi. Vei petrece mai mult timp cu partenerul/a și te vei simți mult mai aproape de el/ea.

De asemenea, este o perioadă grozavă pentru a face o scurtă excursie cu un membru al familiei.

Bani

Din punct de vedere financiar, totul merge bine. În sfârșit, în această săptămână, vei umple acel cont de economii.

În curând vei putea să îți cumperi tot ce ai vrut sau aveai nevoie de cumperi.

În ceea ce privește cariera, aceasta merge bine, dar săptămâna aceasta va fi puțin plictisitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Când iubești, iubești cu toată ființa ta și, pur și simplu, nu te lași. Indiferent de provocările pe care ți le aduce viața, tu ești acolo pentru a lupta pentru ceea ce iubești.

Astrele te sfătuiesc să o lași mai moale în aceste zile, deoarece cineva îți va tăia avântul cu o veste neplăcută oricum.

Dacă ești singur/ă, într-una din zile vei primi un mesaj foarte interesant.

Bani

În ceea ce privește banii, astrele vor fi de partea ta în această săptămână. Îți va fi foarte ușor să îți controlezi bugetul și, de asemenea, să faci unele economii necesare.

La locul de muncă, vei primi câteva informații valoroase despre șeful tău sau despre un coleg foarte important. Nu vorbi pe nimeni pe la spate și concentrează-te doar pe munca ta cinstită și pe obiectivele tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Ești fermecător/oare, stălucești și există energie pozitivă în jurul tău în această săptămână. Relația cu partenerul/a se bucură de o energie bună, așa că profită de ea pentru a trece la următorul nivel.

Cu toate acestea, nu forța lucrurile, fă pași mici, dar siguri!

Dacă ești singur/ă, se anunță o schimbare în viața ta amoroasă foarte curând.

Bani

Chiar dacă vrei să vezi lumea întreagă, posibilitățile materiale sunt limitate și nu îți poți permite asta. Încearcă să îți alegi o destinație de vacanță potrivită buzunarului tău.

Chiar dacă te aștepți ca o sumă de bani să îți intre în conturi, nu te baza pe promisiuni și nu îți face planuri în acest scenariu.

Munca grea va da roade, dar trebuie să ai răbdare. Nu te opri acum, continuă să faci tot ce poți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație pe termen lung, săptămâna aceasta ai putea simți că stai pe loc.

Stagnarea și monotonia nu sunt bune, deoarece te pot determina să faci lucruri nepotrivite în momentele tale de vulnerabilitate.

Încearcă să aduci puțin mai mult romantism în cuplul tău, deoarece astfel vei condimenta lucrurile în căsnicia sau relația ta.

Bani

Caută modalități noi și ieftine de călătorie. Este vremea concediilor și trebuie să găsești ceva pentru buzunarul tău.

Poți obține ceva bani în plus în aceste zile, pur și simplu, prin noroc chior.

În ceea ce privește viața profesională, un prieten te abordează cu o idee excelentă sau cu o ofertă uimitoare. Ai încredere în instinctul tău și gândește-te bine care ar trebui să fie următorul tău pas.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei realiza că nu te poți înțelege cu partenerul/a de viață cu privire la anumite probleme.

Cu toate acestea, evitarea problemei cu pricina și pretinderea că nu există, nu te va duce nicăieri.

Ascultă de sfatul cuiva în care ai încredere și acționează conform spuselor lui.

Bani

Nu vei avea parte de prea mult noroc la bani în această săptămână, dar vor fi zile încântătoare din alte puncte de vedere și nu vei resimți atât de tare lipsurile.

În ceea ce privește cariera, începi încet, încet să avansezi. Progresul este lent, dar cu siguranță se întâmplă. Nu este momentul să renunți acum!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Se preconizează că oameni noi să-și facă simțită prezenta în viața ta în această săptămână. Oferă-le o șansă și ascultă să vezi ce au de spus.

S-ar putea să simți nevoia de mai multă stabilitate în viața ta personală. Un pic de efort din partea ta și ai putea fi recompensat/ă.

Bani

Nu încerca să îți încerci norocul în investiții sau pariuri în aceste zile. Astrele nu sunt de partea ta acum.

În ceea ce privește cariera, vremurile se schimbă în bine sau, cel puțin, așa simți. Nu se vor produce schimbări peste noapte, dar acestea se văd la orizont.

Cu toate acestea, rămâi alert/ă și oprește-te înainte de orice încercare de a cheltui pentru lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod