Horoscopul săptămânii 24-30 iulie

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să aduci câteva schimbări în stilul tău de viaţă. Dacă simţi că nu mai ai energia de altădată, este momentul perfect pentru un control de rutină. Nu ignora nici alimentaţia şi odihna! Pe plan profesional nu stai deloc rău, toate eforturile pe care le-ai depus până acum sunt pe cale să fie recompensate financiar. În cuplu, pasiunea pe care ai ţinut-o bine ascunsă până acum iese la suprafaţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

De luni ai șansa unor oportunități extraordinare. Poți învăța o grămada de lucruri noi doar vorbind cu persoanele care trebuie, și te poți și distra în același timp. Miercuri, toți ochii sunt pe tine, așa că dă tot ce poți pentru a-i impresiona pe cei din jur. Bucură-te de atenția acordată și fii deschisă unei noi povești de dragoste. În weekend, descoperă noi locații, idei și împărtășește-le și altora.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

In această săptămână parcă nu ești tu! Dacă de obicei comunici foarte ușor, începând de luni va trebui să depui ceva efort pentru a te face înțeleasă. E foarte important să comunici în special cu familia ta și cu cei apropiați ție. De miercuri, nu te teme să începi ceva chiar dacă nu ai nicio intenție de a finaliza. Altcineva te va ajuta să ai rezultate excelente.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Şarmul şi puterea de cucerire ating cote maxime săptămână aceasta şi poţi obţine absolut tot ce îţi pui în minte. Ai planuri mari, dar din cauza oboselii nu poţi face faţă atâtor sarcini. Ai grijă să dormi suficient şi să faci mişcare. Chiar dacă profesional nu ai parte de nimic memorabil, această săptămână este perfectă pentru a te pregăti pentru acţiunile viitoare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te aşteaptă mai multă muncă decât până acum. Chiar dacă reuşita este garantată, pentru că Soarele a intrat în semnul tău, multele ore petrecute în faţa calculatorului te vor extenua. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta şi să încerci sa-ţi protejezi organismul de factorii negativi. Fă-ţi un program strict în care să faci loc şi pauzelor. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Poţi începe să te pui în valoare din punct de vedere profesional. Chiar dacă trebuie să munceşti mult, tu întotdeuna reuşeşti să îmbini utilul cu plăcutul, iar rezultatul nu poate fi decât unul uimitor. În dragoste, apele vor fi liniştite, fără evenimente speciale. Chiar şi aşa, nu trebuie să treci peste aceste zile cu indiferenţă, ci să te bucuri de relaxare în braţele iubitului. Încearcă să eviţi excesele de orice fel şi să te duci la un control de rutină.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relaţiile cu şefii, dar şi cu colegii de muncă se vor îmbunătăţi simţitor şi vei avea numai beneficii de pe urma acestora. Ai foarte multă energie şi îţi place să ai relaţii bune cu toată lumea, dar trebuie să ai grijă să nu te oboseşti prea tare de dragul popularităţii. Dacă ai o relaţie serioasă, e posibil să vrei să treci la următorul nivel şi să nu fie deloc uşor. Chiar dacă consideri că îţi pierzi timpul, nu te grăbi să iei decizii pe care s-ar putea să le regreţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă a noutăţilor, aşa că profită de ea şi încearcă să înveţi cât mai multe lucruri inedite. Încearcă să te concentrezi şi să laşi graba deoparte. Când asimilezi ceva din plăcere, acel lucru îţi va rămâne mult timp în memorie! Dacă vrei să faci o achiziţie importantă, trebuie să citeşti cu atenţie toate actele pe care trebuie să le semnezi. Chiar dacă pe plan personal se pot ivi altercaţii, ele pot fi rezolvate foarte simplu prin comunicare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În viaţa amoroasă lucrurile o iau razna, ai o tendinţă exagerată de a flirta cu oricine, fie că ai un partener, fie că nu. Îţi place să nu ai obligaţii faţă de nimeni, dar asta este doar o etapă trecătoare. Ai grijă să nu întreci mărsură şi să-ţi dai seama prea târziu de efectul acţiunilor tale. Energia fizică te îndeamnă spre orice fel de activitate sportivă, fapt pentru care prietenii tăi vor fi mai mult decât încântaţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna asta ar trebui să te axezi mai mult pe activitățile fizice și să încerci să eviți sedentarismul.  Miercuri sau joi, ar fi indicat să renunți la spiritul tău competitiv și să le oferi și altora posibilitatea de a ieși în față. Nu-ți face griji că cei din jurul tău își vor schimba părerea despre tine, ba din contră, te vor aprecia mai mult. Lasă-te purtată de val în weekend.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu-ți fie frică să începi săptămâna acționând fără să cunoști toate aspectele necesare. Nu trebuie să ratezi nicio ocazie care ți se ivește, și vei avea grijă să pui detaliile la punct pe parcurs. Spre sfârșitul săptămânii acordă mai multă atenție problemelor sentimentale. Ar trebui să pui punct certurilor cu partenerul tău și să vă împăcați în cel mai romantic mod.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu este momentul potrivit să te lași afectată de ceea ce spun alții despre tine. Ai trecut prin dificultăți mai mari, fără să primești prea mult sprijin din partea altora, astfel că nimeni nu are dreptul să te tragă la răspundere. Găsește puterea de a-ți susține punctul de vedere și fii hotărâtă să-ți aperi interesele. Este o săptămână în care poți rezolva multe dificultăți dacă rămâi puternică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod