Horoscopul săptămânii 24-30 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară trebuie să aibă mai multă încredere în ea, toată lumea vede cât de capabilă este şi ea refuză totuşi să creadă.
1 din 13
Chiar dacă eşti în permanenţă nemulţumită de ceva, în această perioadă vei realiza că ai tot ce îţi doreşti pentru a putea fi fericită. Acceptă-i iubitului atât calităţile, cât şi defectele şi vei realiza că este partenerul perfect pentru tine. Nu încerca să îl schimbi la infinit, altfel se va plictisi! 

Eşti foarte bună în ceea ce faci, iar asta o ştie toată lumea. Eşti mulţumită cu ce câştigi, însă în această perioadă vei constata că faci prea multe eforturi pentru asta. Încearcă să te relaxezi mai mult şi să nu ignori nici celelalte aspecte ale vieţii tale, cu siguranţă nu doar banii îţi pot aduce fericirea!

Faptul că ai un job solicitant din punct de vedere fizic te va extenua în această perioadă. Multele drumuri pe care le ai de făcut în interes de serviciu te vor determina să uiţi de mâncare şi de somn, lucru care îţi poate afecta sănătatea în cel mai scurt timp posibil!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod