Păstrează-ţi aproape amintirile din călătorii cu noile bijuterii de la Pandora

PANDORA prezintă o nouă serie de talismane din argint 925 inspirate din călătorii. De la atracţii turistice emblematice şi suveniruri dragi la steaguri în culori vibrante, talismanele din argint 925 de la PANDORA sunt împodobite cu email colorat sau pietre de zirconiu cubic, aplicate manual.
Urmează trendul călătoriilor şi trimite un mesaj din Paris printr-un talisman din argint 925 în formă de carte poştală, gravat cu Turnul Eiffel, „Wish you were here” şi „Bonjour”. Transformă-te într-un povestitoare care călătoreşte în jurul lumii şi poartă talismane din argint 925 şi email, în formă de inimă, cu steagurile destinaţiilor tale preferate sau pe care ai vrea să le explorezi, sau alege chiar steagul ţării tale.

Adaugă pe brăţara ta PANDORA adorabilul talisman Aparat foto, decorat cu email negru şi pietre strălucitoare.
Acesta va deveni, astfel, un simbol al amintirilor dobândite în călătoriile tale îndepărtate. Sau poartă noul talisman Glob pământesc, împodobit cu o piatră în formă de inimă şi cuvintele „All around the world”, pentru a-ţi aminti de vacanţele tale şi a marca momentele tale de descoperire a unor noi locuri.

Păstrează-ţi momentele de neuitat din întreaga lume şi adu la viaţă spiritul de aventură cu PANDORA.

Şi nu-ţi uita nici animalele de companie favorite – ţine-le mereu aproape de tine cu noile talismane inspirate de animalele dragi.
Cine poate rezista unei pisicuţe simpatice sau unui câine jucăuş? Combină aceste bijuterii din argint 925, finisate manual, şi poartă-le pe brăţara ta PANDORA pentru a recunoaşte importanţa prietenului tău drag, sau oferă-le unei iubitoare de animale drept simboluri ale afecţiunii pentru prietenii blănoşi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod