Horoscopul săptămânii 2-8 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Săgetător este dependentă de iubitul ei, atitudinea sa făcându-i pe cei dragi să se îndepărteze tot mai mult de ea în această săptămână.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se anunţă prea multă linişte pentru tine în această săptămână, mai ales acasă.

E posibil să existe discuţii mult mai aprinse decât până acum între tine şi partenerul tău, cel mai probabil din cauza geloziei. Din fericire, un eveniment plăcut de la locul de muncă îţi salvează toată dispoziţia şi te umple de energie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lua nicio decizie importantă în această perioadă, mai ales pe plan sentimental.

Impulsivitatea îţi poate crea mai multe probleme decât crezi, chiar dacă iniţial totul pare normal. La locul de muncă trebuie să fii vigilentă la colegii care vor să iasă în faţă, aceştia te pot trăda sau se pot folosi de eforturile pe care le depui tu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te întrista în această săptămână pentru că nu ai un iubit, cu siguranţă prietenii tăi îţi pot oferi tot ce ai tu nevoie acum.

Axează-te mai mult pe muncă şi menţine-te ocupată cât de mult poţi, astfel poţi obţine mai multe rezultate bune decât dacă ai avea şi altele pe cap. Profită de această singurătate pentru că se va dovedi a fi benefică!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în această perioadă, şansele de a avansa fiind destul de mari.

Nu este exclus să câştigi chiar şi nişte bani în plus, care vin exact atunci când ai mai mare nevoie de ei. Viaţa de familie va fi una liniştită şi cel mai probabil ea îţi oferă această energie productivă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să faci eforturi serioase pentru a menţine calmul în jurul tău.

Din păcate, tu vei fi responsabilă pentru tot ce se va întâmpla, lucru deloc plăcut mai ales atunci când ai şi altele pe cap. Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu, cu condiţia de a păstra în permanenţă contactul cu persoanele dragi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este momentul să te schimbi şi să încerci să te gândeşti mai mult la cel de lângă tine.

În ultima perioadă ai dat dovadă de egoism, iar partenerul tău de viaţă nu o sa te mai tolereze mult aşa. Evită certurile de la serviciu, chiar dacă ai toate motivele să te enervezi pe unii colegi de-ai tăi! Gândeşte-te la sănătatea ta şi protejează-te de tot ce îţi face rău!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei da dovadă de multă maturitate, iar partenerul tău de viaţă va fi extrem de încântat de asta.

Planurile serioase pe care le faci cu acesta vă va consolida relaţia. Pe plan profesional ai nevoie de mai mult curaj pentru a intra în legătură cu persoane care te pot ajuta pe viitor. Ai nevoie de mai mulţi bani, aşa că încearcă să îi obţii extrajob!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima perioadă i-ai ignorat pe toţi cei dragi din cauza iubitului tău şi ar trebui să te schimbi cât mai repede!

Nu zice nimeni să nu îi acorzi atenţie, însă nu e necesar să fii dependentă de el şi să renunţi la tot pentru a sta cu el. Cu siguranţă el nu ar avea nimic de comentat, poate chiar se simte sufocat de tine. Chiar şi la locul de muncă ar trebui să te concentrezi mai mult şi să pui o barieră între viaţa personală şi cea profesională!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ai nevoie mai mult decât oricând de afecţiune, şi o vei obţine cu orice preţ.

Dacă ai un iubit sau un soţ, lucrurile sunt simple, dacă nu, va trebui să ieşi mai des şi să socializezi mai mult. Se anunţă veşti bune pe plan financiar pentru tine, o colaborare ce nu are legătură cu locul tău de muncă poate da primele roade în aceste zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Va fi o săptămână dedicată familiei şi nu vei regreta că ai renunţat la unele planuri pentru asta.

Ai nevoie de linişte şi de o reîncărcare a bateriilor, acesta fiind cea mai bună modalitate de a scăpa de stres. Toate afacerile tale mai pot aştepta! Ai grijă să nu exagerezi cu mâncarea în cazul în care le faci o vizită mai lungă părinţilor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Relaţia ta de cuplu va deveni din ce în ce mai puternică în faţa tuturor piedicilor care vi se pun în cale.

Nu crede în vorbele care ţi se spun în aceste zile, mai ales în cele pe care le auzi de la persoanele pe care abia le-ai întâlnit. La locul de muncă ar trebui să socializezi mai mult, chiar dacă simţi că eşti ţinută pe loc din treabă de către colegii tăi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea o energie extrem de bună în această săptămână, veselia ta inspirându-i pe cei din jurul tău.

Încearcă să te ţii cât de mult poţi de promisiunile pe care le-ai făcut, altfel ţi se va pune foarte repede eticheta de om neserios. Ai nevoie de relaţii puternice atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, iar la bază trebuie să stea respectul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod