Horoscopul săptămânii 2-8 februarie. Află ce spun astrele!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

1 din 13

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de ordin sentimental, mai ales dacă ai o relaţie serioasă.

Încearcă să comunici mai mult şi nu lăsa bârfele să te afecteze. Nici la locul de muncă nu merge treaba cum ai vrea şi simţi că meriţi mai mult de atât. Sănătatea nu îţi face probleme, iar energia te ajută să treci mai uşor peste hopuri.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • cornea cornel pe 3 Feb 2015, 11:03
  atentie la sex sunt barbat !

  uneori,sunteti pe aproape....

  0
  0

 • Larisa pe 2 Feb 2015, 12:11
  Horoscop negativ

  Horoscop negativ,niciodata nu spune horoscopul al acestu sait ceva pozitiv. De asta s- a inventat horoscopul , sa te incurajeze nu sa te intristeze si sa stai cu gandul ca iti va merge prost. Sunteti niste incompetenti!

  0
  0

 • alia pe 2 Feb 2015, 10:50
  Munca de la domiciliu

  Se cauta persoane cu abilitati de operare calculator, cu minim studii medii si presupune navigarea pe internet pe o tema data. Se asigura trainingul iar plata este proportionala cu munca depusa. Pentru detalii trimite un mail cu textul „info” la adresa de mail: aliasmoon13@gmail.com

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod