Horoscopul săptămânii 2-8 februarie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de ordin sentimental, mai ales dacă ai o relaţie serioasă.

Încearcă să comunici mai mult şi nu lăsa bârfele să te afecteze. Nici la locul de muncă nu merge treaba cum ai vrea şi simţi că meriţi mai mult de atât. Sănătatea nu îţi face probleme, iar energia te ajută să treci mai uşor peste hopuri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei simţi că faci mai multe ca partenerul de viaţa, iar acest lucru te face să acumulezi unele frustrări.

Încearcă să vorbeşti deschis şi să îi spui ce te nemulţumeşte. La serviciu ai nevoie de nervi tari, pentru că cei din jur sunt decişi să îţi pună piedici. Există riscul să capeţi un virus, cel mai probabil va fi vorba de o răceală de sezon.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să începi o nouă poveste de iubire cu o persoană despre care nu ştiai că are astfel de sentimente pentru tine.

Veştile sunt bune din acest punct de vedere. Nici cu jobul nu stai rău, ba chiar vei avea unele facilităţi care îţi vor îmbunătăţi stilul de viaţă. Încearcă să fii echilibrată atunci când vine vorba de mâncare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână este necesar ca pentru bunul mers al relaţiei în care eşti anagajată să fii mai afectuasă decât de obicei.

Partenerul tău de viaţă are nevoie de dovezi de iubire, cel puţin în această perioadă. Încearcă să laşi munc ape locul doi, astfel încât să te poţi ocupa de acest aspect. Poţi întâmpina unele probleme minore de sănătate care trebuie tratate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în această săptămână să eviţi pe cât posibil certurile cu partenerul de viaţă.

Nu poţi provoca nimic bun dacă ridici tonul, aşa că respiră adânc înainte de a spune ceva. Şi la serviciu ai nevoie de calm, nu strica atmosfera cu nemulţumirile tale. Foloseşte-te de remediile naturiste pentru a te relaxa!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să nu îi impui partenerul să facă numai ce vrei tu, altfel se va simţi captiv şi va vrea să fugă cu prima ocazie.

La locul de muncă, problemele sentimentale ar putea să îţi influenţeze puterea de concentrare, aşa că delimitează bine aceste două sectoare. Nu cere mai mult decât poate corpul tău să ducă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi mai romantică decât de obicei în această săptămână, şi vei deveni aşa pentru că ţi se cere.

Pe parcurs vei constata că te reprezintă şi chiar că îţi place această postură. La locul de muncă încercă să faci parte dintr-un grup şi nu mai fi cea retrasă! Ai grijă la persoanele răcite din jurul tău!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să îţi vezi partenerul ca pe egalul tău şi nicidecum să îl tratezi cu superioritate.

Chiar dacă are nevoie mereu să îl sfătuieşti, săptămâna aceasta este momentul să îl laşi de unul singur. La locul de muncă încearcă să nu profiţi de munca celor din jurul tău, ci să obţii totul prin propriile forţe. Acordă mai multă atenţie semnalelor de alarmă date de organismul tău!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să împaci pe toată lumea în această săptămână, chiar dacă va trebui să depui mai mult efort.

Va fi greu, dar va merita din plin. Pe plan profesional încearcă să fii mai responsabilă şi să te gândeşti mai mult la viitor. Dacă cu fizicul stai bine, această perioadă va fi una solicitantă din punct de vedere psihic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să delimitezi viaţa profesională de cea personală şi nu renunţa la una în defavoarea celeilalte.

Este o perioadă bună pentru a-ţi face planuri, dar nu pentru a trece la acţiune. Cu sănătatea nu vei avea probleme, ci din contră vei găsi unele rezolvări!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, altfel ele vor degenera.

Este o perioadă bună pentru a-ţi îmbunătăţi cunoştinţele, aşa că implică-te în competiţii ori discuţii culturale. Organismul tău îţi cere o pauză, aşa că nu îl ignora!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu lăsa ca problemele exterioare să îţi influenţeze viaţa personală, chiar dacă îţi este greu să te controlezi.

Chiar dacă ai un volum mare de muncă, fă-ţi timp pentru iubitul tău sau pentru viaţa ta intimă. Încearcă să nu te extenuezi!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • cornea cornel pe 3 Feb 2015, 11:03
  atentie la sex sunt barbat !

  uneori,sunteti pe aproape....

  0
  0

 • Larisa pe 2 Feb 2015, 12:11
  Horoscop negativ

  Horoscop negativ,niciodata nu spune horoscopul al acestu sait ceva pozitiv. De asta s- a inventat horoscopul , sa te incurajeze nu sa te intristeze si sa stai cu gandul ca iti va merge prost. Sunteti niste incompetenti!

  0
  0

 • alia pe 2 Feb 2015, 10:50
  Munca de la domiciliu

  Se cauta persoane cu abilitati de operare calculator, cu minim studii medii si presupune navigarea pe internet pe o tema data. Se asigura trainingul iar plata este proportionala cu munca depusa. Pentru detalii trimite un mail cu textul „info” la adresa de mail: aliasmoon13@gmail.com

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod