Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începutul lunii decembrie vine cu provocări pentru tine pe plan sentimental. Ești carismatică și atragi multe genuri de oameni în această perioadă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, atmosfera dintre tine și partener nu va fi cu mult schimbată față de obicei. În schimb, dacă ești singură și disponibilă, ocaziile de flirt și cuceririle vor fi la ordinea zilei.

Este important ca în această lună să te ocupi mai atent de situația ta materială, pentru că nu o duci prea bine la acest capitol. Ai nevoie de mai multi bani în această perioadă, de aceea este necesar fie să îți schimbi serviciul, fie să îți iei un al doilea job. Cu toate că îți va fi greu, astrele te ajută să ieși învingătoare!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână ai putea avea șansa de a cunoaște o persoană de care să te simți atrasă din prima clipă. Cu toate acestea, deși visezi la o relație romantică, e posibil ca lucrurile să se îndrepte către sfera profesională. Astrele te sfătuiesc să nu îți faci speranțe prea mari, ci să aștepti semnale evidente din partea persoanei respective.

Vei avea multe ocazii de a te perfecționa pe plan profesional în aceste zile, însă cele mai avantajoase vor fi acelea la care nu te aștepți deloc. Ca să ai cu adevărat succes în carieră, trebuie să te concentrezi pe evoluția ta, să înveți lucruri noi sau să te pregătești și în alte domenii de activitate, nicidecum grija ta principală nu ar trebuie să fie banii!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta va fi una bună pe plan sentimental pentru tine. Se pare că relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți și unele probleme mai vechi dintre voi vor găsi rezolvare fără să depuneți eforturi în acest sens. De asemenea, comunicarea joacă un rol foarte important pentru stabilitatea vieții tale romantice.

Munca în echipă este favorizată în această perioadă, fapt pentru care astrele te sfătuiesc să rămâi în relații bune cu cei din jurul tău. Colegii tăi au încredere în tine și în ideile tale și te vor urma în drumul tău spre succes. Câștigul va fi de ambele părți, pentru că dacă la mijloc este vorba despre mulți bani, atunci aceștia se vor împărți în mod egal părților implicate. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Modul tău de gândire se va schimba în această săptămână și vei avea idei mult mai mature decât până acum. Se poate să îi propui partenerului să vă mutați împreună sau chiar să faceți un copil, iar răspunsul să fie cel pe care ți-l dorești. Dacă ești singură, e posibil să te îndrăgostești de o persoană cu o poziție înaltă și cu foarte mulți bani. 

Viitorul sună bine pentru tine în ceea ce privește banii. Începând din această săptămână ai șansa de a pune bazele unei afaceri sau unui proiect cu mari șanse de succes. Cel mai important lucru este să îți alegi anturajul corect, pentru că pot exista persoane care te vor face să îți irosești banii câștigați fără să realizezi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Un eveniment care va avea loc în această săptămână te va bulversa și îți va destabiliza relația amoroasă. Fie că este vorba despre un zvon legat de infidelitate sau de atacuri subtile din partea celor din jur, cu siguranță tot ce se va întâmpla te va pune pe gânduri. Dacă ești singură, o persoană în care ai avut încredere și i te-ai destăinuit va interveni între tine și un potențial viitor iubit și îți va strica planurile.

Concentrează-te mai mult pe carieră și mai puțin pe bani în aceste zile. Este foarte important să nu le lași impresia șefilor că scopul tău este doar financiar! Dacă nu ai un loc de muncă încă și ești în căutarea unuia, e posibil ca o persoană pe care nu o placi să îți fie de mare ajutor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea norocul de a cunoaște o persoană deosebită care te va înțelege și te va accepta pentru ceea ce ești. Chiar dacă nu îți trece prin cap că poți avea o relație amoroasă cu acest bărbat, cu siguranță îți vei schimba gândirea și sentimentele pe parcurs. E posibil ca situația să nu fie atât de simplă și să fie nevoie de mai mult timp pentru ca lucrurile să se clarifice.

Săptămâna aceasta vei cheltui mai mulți bani decât ți-ai planificat, însă, din fericire, situația ta financiară nu este una atât de rea sau la limită ca alte dăți. Probabil cea mai mare parte a cheltuielilor nu va avea legătură cu casa, ci, mai degrabă, cu distracția!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de anostă în ceea ce privește viața ta sentimentală, dar asta nu înseamnă că o duci rău pe acest plan. E posibil ca monotonia să se fi instalat în relația ta și nici să nu îți fi dat seama de asta până acum. Niciodată nu e prea târziu, așa că încearcă să reaprinzi flacăra iubirii cu o surpriză romantică pentru partenerul tău la final de săptămână.

Situația ta financiară este la limită în această perioadă, fapt pentru care vei fi nevoită să strângi cureaua bine de tot. Nu este exclus să trebuiască să anulezi unele planuri sau activități de grup, spre dezamăgirea ta și a celor dragi. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să eviți împrumuturile cu orice preț și să faci doar acele lucruri pe care ți le poți permite!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele sunt de partea ta în acest început de săptămână, așadar chiar și cele mai grave probleme în dragoste pot găsi o rezolvare. Atât timp cât ai învățat din greșelile pe care le-ai făcut, meriți să primești o a doua șansă și să fii fericită cu cel pe care îl iubești cu adevărat. Dacă ești singur, în weekend poți întâlni pe cineva care îți va da viața peste cap, în sensul bun, desigur!

Este o săptămână bună pentru colaborări profesionale. Stai foarte bine la capitolul comunicare, de aceea te poți folosi de abilitățile tale de convingere și manipulare pentru a-i atrage pe cei pe care îi vrei în echipa ta. Cu cât te înconjori de mai multe persoane competente, cu atât șansele de a câștiga mai mulți bani într-un timp scurt vor crește. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru planuri, mai ales că Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Cu toate acestea, încearcă să îți implici partenerul tot mai mult în discuțile și activitățile tale, altfel va începe să pună la îndoială sentimentele tale pentru el. Dacă ești singură, prietenii vor înlocui cu brio lipsa unui partener romantic.

Săptămâna aceasta trebuie să încerci să îți suplimentezi sursele de venit, pentru că va urma o perioadă în care vei avea mare nevoie de bani. Desigur, nu se va întâmpla nimic grav care să necesite cheltuieli mai mari, însă perioada sărbătorilor este, în general, mai solicitantă din acest punct de vedere. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începi săptămâna cu dreptul și reușești să menții cu brio pasiunea din cuplu. Ai șarm și știi când și cum să te folosești de el. Partenerul de viață se va simți mai apreciat și mai iubit decât în mod obișnuit, fapt pentru care ar putea să îți întoarcă serviciile înzecit. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să lași fantomele trecutului să dispară din viața ta, altfel nu vei reuși să te implici într-o nouă relație amoroasă prea curând.

Săptămâna aceasta vei avea multe ocazii de a te remarca la locul de muncă, astfel încât nu este exclusă o promovare. Situația ta financiară este una bună, așadar concentrarea ta ar trebui să fie îndreptată doar asupra abilităților tale profesionale și scoaterea lor în evidență.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să te concentrezi mai mult pe viața ta sentimentală dacă vrei să îți fie bine. Ai lipsuri și nemulțumiri, însă nu faci nimic pentru a remedia situația. Cel mai probabil ai numeroase pretenții, însă nu ești dispusă să dai nimic la schimb. Nu uita că primești ceea ce oferi și că există o dreptate divină pe care nu poți păcăli!

Săptămâna aceasta ai toate șansele să câștigi mai mulți bani, însă nu din activitatea profesională pe care o desfășori. E posibil să fie vorba despre o pasiune de-a ta sau despre un împrumut care îți va fi returnat. Indiferent care este sursa acestui venit suplimentar, astrele te sfătuiesc să pui tot ce câștigi deoparte. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta socială va fi mai animată în această săptămână, fapt pentru care ai toate șansele să întâlnești persoane interesante. E un prilej bun de a-ți etala atuurile fizice și de a cuceri acel bărbat pe care îl placi. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, încearcă să investești mai mult în timpul alături de partenerul de viață.

Există șanse mari să evoluezi profesional în această săptămână, fapt pentru care vei fi mai liniștită în ceea ce privește stabilitatea financiară din viitorul apropiat. Ai nevoie doar de mai multă încredere în tine și de mai mult curaj pentru a-ți expune ideile.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod