Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să începi să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la partenerul de viaţă. Bărbaţilor le plac femeile independente, aşa că dacă stai numai agăţată de iubitul tău, e posibil ca el să se plictisească. Oferă-i atenţia cuvenită, însă nu te gândi să îi fie doar lui bine, căci poţi obţine chiar contrariul. Oferă-i spaţiu atât lui, cât şi ţie!

Ai bani, însă vei fi nevoită să îi dai. Cheltuielile vor fi mai mari în această săptămână decât în mod normal, aşadar aşteaptă-te să ţi se golească buzunarele. Cineva îţi va cere bani cu împrumut şi nu vei putea să refuzi, deşi nu îţi doreşti deloc să faci acest lucru. Asigură-te, totuşi, că îţi vor fi returnaţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va fi una tensionată şi agitată pe plan sentimental. Fără vreun motiv concret, tu şi partenerul tău veţi ajunge la cuţite din orice. E posibil ca relaţia voastră să aibă nevoie de ceva nou, căci monotonia pare că a pus stăpânire pe ea. Discutaţi cu calm atunci când aveţi păreri diferite şi încercaţi să găsiţi o soluţie, nu să vă demonstraţi autoritatea.

Nu te baza pe promisiunile care ţi se fac în această săptămână, mai ales dacă e vorba de bani. Dacă nu dispui de suma necesară pentru a-ţi plăti o datorie sau pentru a-ţi achiziţiona ceva, nu îţi face speranţe că vei fi ajutată de către cei din jur. E posibil ca o persoană dragă să te dezamăgească!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sinceritatea e foarte importantă într-o relaţie, de aceea încearcă să spui lucrurilor pe nume indiferent de consecinţe. Dacă ţii în tine nemulţumirile pe care le ai cu privire la partener sau relaţie, cu siguranţă vei acumula frustrări şi vei ajunge să explodezi cândva. Mai mult decât atât, iubitul tău nu va ghici ce îţi doreşti dacă nu îi spui verde în faţă.

Începi săptămâna în forţă la serviciu şi faci tot posibilul pentru a-ţi duce toate sarcinile la bun sfârşit la termen. Vei avea câteva zile libere şi ai face bine să nu te mai gândeşti la muncă, afaceri sau bani atunci. Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei avea motive să te plângi pentru faptul că vei fi nevoită să cumperi unele cadouri pentru persoanele dragi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există unele probleme în viaţa ta de cuplu care nu mai suportă amânare în această săptămână. E necesar să porţi o discuţie serioasă cu partenerul şi să decideţi împreună pe ce drum să o luaţi. Fie că veţi urma căi separate sau veiţi continua mai uniţi ca oricând, cert este că trebuie să dezbateţi această situaţie. Dacă nu trataţi cu seriozitate ce se întâmplă acum, vă veţi spori nefericirea.

Nu te amăgi singură cu privire la comportamentul unei persoane alături de care petreci mult timp. Faptul că îţi doreşti cu atâta ardoare un iubit, asta nu înseamnă că trebuie să îi agasezi pe cei din jur sau să vezi iubire acolo unde nu există. Mai mult decât atât, e posibil să îi creezi probleme persoanei respective din cauza faptului că ai înţeles cu totul greşit gesturile sau vorbele lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de prea multă linişte în această săptămână pe plan amoros. Din păcate, faptul că tu şi partenerul tău aveţi atâtea lucruri de organizat vă agită şi vă face să vă pierdeţi răbdarea unul cu celălalt. E necesar să vă ascultaţi şi să vă respectaţi unul altuia dorinţele. Pentru ca toată lumea să fie mulţumită, e nevoie şi de compromisuri.

În acest început să săptămână vor apărea nemulţumiri şi tensiuni între tine şi un coleg sau partener de afaceri. Motivul sunt banii, care cel mai probabil sunt sustraşi fără voia ta. Nu mai e timp de regrete, ci e necesar să încerci să mai salvezi ce mai poate fi salvat. Imediat după aceea vei putea să ai grijă şi de chestiunile legate de moralitate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti tot mai nervoasă în ultima perioadă şi simţi că partenerul tău s-a schimbat, lucru care te nemulţumeşte profund. Încearcă să descoperi care este cauza sau dacă doar ţi se pare ţie că se întâmplă acest lucru. Pune-ţi întâi întrebări ţie şi vezi dacă nu cumva ai mai multe pretenţii decât înainte, iar apoi totul se va clarifica de la sine. Prea multă cicăleală din partea ta îl poate îndepărta de tine.

În această săptămână vei primul multe cadouri sau sume mici de bani care te vor înveseli. Perioada sărbătorilor e mereu un motiv de bucurie pentru tine, atât datorită faptului pentru că oferi, cât şi pentru că primeşti. Nu o duci rău din punct de vedere financiar, însă ţi-ai dori uneori să fii mai curajoasă şi ambiţioasă pentru a putea să evoluezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti adepta liniştii şi fugi de conflict mai mult decât de orice. Din această cauză, partenerul tău ar putea crede că nu îl mai iubeşti sau că nu îţi pasă de relaţia voastră. E necesar ca din când în când să discuţi cu acesta atunci când îl macină ceva, altfel vei lăsa dubiile să se instaleze încet, dar sigur în sufletul lui.

E posibil ca în aceste zile să primeşti o moştenire sau să câştigi un premiu la care nici nu sperai. Cu toate că vei avea parte de cheltuieli foarte mari în această perioadă, cert e că nu îţi va păsa deloc de asta atât timp cât obţii ceea ce îţi doreşti. Zâmbetele şi fericire a celor din jurul tău te încarcă şi îţi dau energia de care ai nevoie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în aceste zile, tu şi partenerul tău, să vă faceţi planuri de viitor. În ultimul timp, relaţia voastră pare că nu are nicio direcţie, ceea ce vă poate ridica semne de întrebare amândurora. Dacă nu aveţi un scop pentru care să luptaţi împreună, e posibil să decideţi că e mai bine să o luaţi pe drumuri separate. Totul depinde doar de ceea ce vă doriţi voi!

Nu te preocupă prea mult situaţia ta financiară sau salariu, ci te axezi pe carieră şi pe evoluţia ta profesională. Eşti mai hotărâtă ca oricând să te implici în proiecte noi în această săptămână şi să îţi deschizi propria afacere, dacă se poate. Pentru ca lucrurile să fie mai simple şi să ai parte de un start bun, e necesar să îţi găseşti parteneri în care ai mare încredere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O informaţie cât de poate de importantă îţi va ajunge la urechi în acest început de săptămână. Din păcate, nu e nimic de bine şi are legătură cu fidelitatea partenerul de viaţă. Înainte de a-l acuza şi de a avea o confruntare cu acesta, încearcă să verifici dacă e adevărat sau nu tot ce ai aflat. Sursa de la care a pornit totul este cea de la care ar trebui să începi!

Dacă vrei să evoluezi profesional şi să câştigi mai mulţi bani, e necesar ca în aceste zile să ieşi din zona de confort. Spune da proiectelor şi sarcinilor noi şi nu te speria de la prima schimbare care ţi se propune. Depăşeşte-ţi limitele şi vei descoperi că doar aşa obţii ceea ce îţi doreşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E necesar ca în această săptămână să îţi faci timp pentru prieteni şi familie, chiar dacă partenerul se va simţi puţin neglijat. Zilele de sărbătoare trebuie petrecute alături de toţi cei dragi, aşa că încearcă pe cât posibil să organizezi o reuniune completă. E posibil ca cu această ocazie, două persoane dragi ţie să ajungă să se împace şi chiar să se înţeleagă.

Ai multe de făcut în această săptămână şi te vei simţi epuizată în weekend, din păcate. Deşi vei resimţi oboseală prin toţi porii, măcar eşti fericită că ai obţinut ceea ce ţi-ai propus. Zilele acestea vei câştiga o sumă mare de bani, aşa că vei pune capul pe pernă extrem de satisfăcută. Nu uita să fii recunoscătoare celor cate te-au susţinut!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E o săptămână bună pentru nativele implicate într-o relaţie. Acestea vor avea alături toate persoanele dragi lor, în special în weekend. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cele singure, care simt nevoia mai mult decât oricând de afecţiune şi companie. Pentru acestea e nevoie de multă prudenţă, altfel se vor arunca în braţele oricui fără să se gândească la consecinţe.

Nu începi bine această săptămână, iar energia negativă care te învăluie te va împiedica să îţi faci treaba aşa cum trebuie. Din fericire, volumul de muncă nu e aşa mare în aceste zile şi te bucuri de o oarecare lejeritate la serviciu. Cu toate acestea, poţi învăţa o lecţie din asta, şi anume că nu e bine să te apuci de nimic dacă nu eşti optimistă, mai ales atunci când vine vorba de bani.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei munci mai puţin şi vei avea mai mult timp pentru persoanele dragi ţie. Cel mai fericit va fi partenerul tău de viaţă, care se va bucura din plin de compania ta. Vor fi zile pline şi fericite, zile în care te vei răsfăţa şi îţi vei reîncărca bateriile. Chiar dacă nu mereu e totul roz, fericirea pe care ţi-o aduce relaţia în care eşti implicată acum te va ajuta să treci peste posibilele greutăţi care pot să apară în viitor.

Vei avea parte de o săptămână lejeră la locul de muncă, iar la sfârşitul ei vin cheltuielile. E posibil să îţi goleşti buzunarele din cauza cumpărăturilor sau drumurilor pe care trebuie să le faci, însă nu regreţi deloc acest lucru. Faptul că îi poţi face fericiţi pe ceilalţi, te face şi pe tine să te simţi aşa. Bugetul tău se va reface imediat după aceea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod