Horoscopul săptămânii 16-22 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta se anunță a fi cam aglomerată pentru tine. Se pare că nu există nicio șansă de a scăpa de planurile pe care ți le-au făcut ceilalți, în special dacă este vorba de cei dragi. Nu ezita să le accepți atât timp cât știi că îi faci fericiți, va merita din plin!

Munca și banii nu vor fi în centrul tău de interes în aceste zile, dar nici nu necesită o atenție deosebită din partea ta. Se poate să primești unele vizite care te vor face să îți schimbi perspectiva asupra vieții tale, în special dacă acele persoane au trecut prin momente grele sau tragedii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să îți petreci mai mult timp alături de cei dragi în această săptămână, în special în weekend. Fă-ți planuri cu aceștia și implică-i în activitățile tale. În ceea ce privește relația cu partenerul de viață, nu ezita să pleci într-o călătorie cu el, pentru că, astfel, micile tensiuni dintre voi vor dispărea.

Vor exista numeroase oferte de job-uri și oportunități de a-ți îmbunătăți situația financiară în această săptămână. Chiar dacă diferențele nu vor fi mari în ceea ce privește banii, acest lucru îți dă mai multă încredere în tine și în aptitudinile tale. E important să vrei să faci o schimbare, iar aceasta va fi una favorabilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Există riscul major ca între tine și partenerul de viață să se instaleze o tensiune greu de spulberat în această săptămână. Certurile dintre voi sunt din ce în ce mai dese în ultima perioadă, iar în aceste zile va fi apogeul. Absurd este faptul că totul pleacă de la nimicuri, ceea ce înseamnă că, cumva, relația voastră a devenit prea monotonă și are nevoie de o schimbare.

Astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil întâlnirile sau tranzacțiile importante în aceste zile. Nivelul tău de energie nu este unul excepțional, iar puterea de concentrare și planurile pe care ți le-ai făcut lasă de dorit. În momentul în care vei pregăti totul până la cel mai mic detaliu, abia atunci te poți gândi la șanse reale de îmbunătățirea a situației tale financiare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La finalul acestei săptămâni, apare contextul perfect pentru a te concentra mai mult pe viața ta sentimentală. Dacă ești implicat într-o relație, planurile de viitor te vor face să ai mai mult avânt și să fii mai mulțumit de partenerul de viață. Dacă ești singur și ești în căutarea marii iubiri, e necesar să faci tu primul pas și să iei inițiativa atunci când vine vorba de întâlniri sau apeluri telefonice.

Planurile tale se mișcă greu în această săptămână și asta doar din cauza faptului că te lași distras de alte aspecte ale vieții tale. E posibil ca implicarea unor persoane din exterior să îți perturbe liniștea de la serviciu, dar să îți afecteze și rezultatele muncii tale. Încearcă pe cât posibil să separi viața personală de cea profesională și depunde eforturi pentru o mai ușoară comunicare între tine și cei din jurul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Gelozia își va spune cuvântul în această săptămână și, se pare, că nu poți face nimic în acest sens. Te macină lucruri total neimportante legate de partenerul de viață și îți creeazi scenarii ireale, știi și tu. Cu toate acestea, nu poți pune frână acestor sentimente, indiferent cât de mult rău ți-ar face. Încearcă să pui întrebări și să ceri toate lămuririle de care ai nevoie, pentru că doar comunicarea te poate scoate din acest impas.

Vei da mai mult randament la locul de muncă în aceste zile. Și, cu toate că situația ta fianciară nu va suferi schimbări de niciun fel, ești mulțumit de faptul că vei căpăta mai multă popularitate. Știi că înainte de a da lovitura cea mare trebuie să te faci cunoscut, de aceea, te concentrezi pe acest aspect și nu te lași până nu devii celebru. Îți place acest rol la nebunie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi dubios de liniștită pe plan sentimental pentru tine. Se vor produce anumite schimbări care vor liniști atmosfera dintre tine și partner și veți avea mai mult timp unul pentru celălalt. Este foarte important să nu te mai legi de nimicuri și să renunți la critică atât timp cât lucrurile stau puțin mai bine pentru tine în dragoste.

Nu o duci deloc rău cu banii în această săptămână. Chiar dacă apar cheltuieli majore în zilele de luni și marți, ești pregătită pentru ele. Organizarea bugetului în funcție de priorități și un plan de bătaie bine pus la punct te vor ajuta să treci mai ușor peste golurile care se vor produce.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ai parte de o atmosferă plăcută în sânul familiei, pentru că vei avea mai mult timp la dispoziție pentru aceștia. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, încearcă să nu îi reproșezi partenerului nimic de legat de bani, pentru că ar putea ieși scântei imediat. Dacă ești singur, faptul că încerci să ajuți pe toate lumea poate atrage atenția și admirația unei persoane la care nici nu sperai.

În această săptămână vei fi nevoit să faci o investiție de care nu ești prea încântat. O vei face pentru că știi că este necesar, însă cu strângere de inimă. Ascultă mai mult de sfaturile partenerului de viață dacă este vorba de un bun comun, pentru că are idei și soluții mai bune decât tine în această situație. Lasă orgoliul deoparte!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă pe cât posibil să aplanezi eventualele conflicte din cuplu în această săptămână. Dacă dai curs discuțiilor în contradictoriu dintre tine și partener, nu vei face nimic altceva decât să strici planurile în doi din weekend. Gândește-te de două ori înainte de a spune ceva și nu te plânge celor din jur de micile probleme cu care te confrunți în relație. Dacă se va afla că o faci, vor ieși scântei!

Este o săptămână bună pentru interviuri sau afaceri, trebuie doar să îți dorești o schimbare în viața ta profesională. Există șansa să tragi lozul cel mare dacă știi cum să pui problema, ce să ceri și ce să oferi. Totul trebuie să fie foarte bine pus la punct înainte de a deschide gura și de a începe negocierile. Astrele te sfătuiesc să cheltui mai puțin bani pe plăcerile personale și mai mulți pe investiții pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în cursul săptămânii, nici tu și nici partenerul de viață nu veți avea timp de ceartă, nu același lucru se va întâmpla în weekend. E suficient să stați câteva ore bune unul lângă celălalt și să constatați că nu vă mai suportați. Astrele te sfătuiesc să dai drumul relației dacă aceasta nu îți mai aduce satisfacțiile de altădată.

Vei avea șansa să câștigi mai mulți bani în primele zile ale acestei săptămâni. Sumele nu vor fi prea mari, însă sufieciente cât să te simți capabil. Poți muta munții din loc dacă îți propui, însă pentru asta trebuie să renunți la atenția față de celelalte sectoare ale vieții tale. Cum știi că fericirea nu poate fi atinsă decât dacă ai câte puțin din toate, alegi să optezi pentru echilibru.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur, această săptămână va fi de excepție pentru tine. Chiar dacă nu vei reuși să pui baza unei relații de durată, ceea ce vei trăi în aceste zile va fi greu de descris în cuvinte. Te bucuri la maximum de libertatea de care dispui și dorești să îți perfecționezi tehnicile de flirt și de agățat. Vei reuși până la urmă!

Stabilitatea de la locul de muncă va fi puternic zdruncinată de un eveniment care va avea loc la începutul acestei săptămâni. Se pare că tensiunile dintre tine și colegii tăi cresc, iar unul dintre ei s-ar putea să îți saboteze succesul. Chiar dacă ești mulțumit de banii pe care îi câștigi la momentul actual, e posibil să fii tentat să îți schimbi job-ul din cauza atmosferei și presiunii sub care lucrezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta personală este pe locul doi de multă vreme, însă un eveniment din această săptămână te va face să realizezi cu adevărat importanța ei. Banii și statutul social nu te vor face niciodată complet fericit dacă nu reușești să găsești un echilibru între toate sectoarele vieții tale. Dacă ești implicat într-o relație, acordă-i mai mult timp și fă tot posibilul să o duci la următorul nivel. Dacă ești singur, nu ezita să ieși la mai multe întâlniri și să îți lărgești cercul de prieteni!

Nu vor avea loc schimbări la nivel profesional și nici financiar în această săptămână. Se pare că un proiect în care ești implicat stagnează din cauza celor cu care colaborezi, așadar e momentul să regândești planul. Nu lua decizii impulsive, ci lasă timpul să clarifice situația. Mai devreme sau mai târziu, vinovații vor ieși singuri la suprafață. Atunci, vei avea de câștigat!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru socializare, trebuie doar să fii tu mai disponibil și mai dornic de distracție. Chiar dacă nu simți inițial să faci unele lucruri sau să accepți unele invitații, e important să spui da și apoi va începe să îți placă. Dă-le o șansă admiratorilor sau admiratoarelor care încearcă să te cunoască mai bine!

Situația de la serviciu este destul de tensionată încă de ceva vreme, iar acest lucru te pune serios pe gânduri. Te îngrijorează stabilitatea financiară și simți că totul s-ar prăbuși dacă ai fi concediat. E momentul să fii mai curajos, pentru că doar ieșind din zona ta de confort vei reuși să evoluezi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod