Horoscopul săptămânii 16-22 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară are şansa de a-şi îmbunătăţi situaţia financiară doar dacă are mai multă încredere în ideile sale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu permite ca problemele externe să îţi afecteze relaţia, mai ales dacă ai mai avut antecedente. Iubitul tău nu are nicio vină că nu te înţelegi cu părinţii, de aceea nu ar trebui să îţi verşi nervii pe el. Există riscul ca acesta să nu îţi tolereze un astfel de comportament şi să iasă ceva destul de urât.

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, volumul de muncă şi stresul care vine odată cu acesta vor fi duble faţă de până acum. Trebuie să te organizezi mai bine şi să te impulsionezi singură, pentru că nimeni nu îţi promite bani mai mulţi sau laude. Acum îţi vei da seama dacă eşti mulţumită de ceea ce faci sau nu!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai liniştită şi în sfârşit poţi spune că tensiunile dintre tine şi iubit au dispărut. Cele mai mari probleme ale voastre au început de la bani şi nu aţi reuşit până acum să le gestionaţi cum trebuie. Dacă eşti singură, vei vrea ca şi în următoarea perioadă să rămâi la fel.

Un job suplimentar sau unele afaceri proprii îţi pot rotunji veniturile în această perioadă, şi asta doar datorită ţie. Eşti foarte muncitoare şi nu te laşi până nu îţi vezi ţelul atins. Cu toate acestea, ai grijă de sănătatea ta şi nu te forţa atunci când te simţi obosită! Ascultă de sfaturile celor dragi!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Spui absolut tot ce simţi şi tot ce gândeşti, iar asta îţi poate răni uneori partenerul. Chiar dacă eşti directă şi el ştie acest lucru, ar fi indicat ca din când în când să încerci să îl menajezi. Exclude jignirile din dialogurile voastre şi nici nu ridica tonul!

Este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru a continua proiectele în care eşti implicată. Nu te întoarce tocmai acum din drum, eşti mult prea aproape de succes ca să renunţi! Munca în echipă este favorabilă, însă pentru asta trebuie să înveţi să iei în seamă şi ideile altora. Se anunţă veşti bune pe plan financiar!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un apel neaşteptat îţi va da mari emoţii în această perioadă, şi cel mai probabil este vorba de un fost iubit. Din fericire pentru tine, acesta nu îşi doreşte să îţi facă rău, ci din contră să îţi ceară iertare. Dacă eşti deja angajată într-o altă relaţie, ai grijă ce îi răspunzi şi cum scapi de el cât mai elegant posibil.

Relaţiile cu şefii se vor îmbunătăţi în această perioadă, însă asta nu înseamnă că ai şansa de a fi promovată în viitorul apropiat. Îţi trebuie multă răbdare şi multă dedicare, iar acest lucru se va întâmpla la un moment dat. Dacă eşti nemulţumită de jobul tău, nu ezita să îţi cauţi altceva în paralele, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Iubitul tău îţi oferă câteva emoţii în această perioadă, însă vei reuşi să rămâi calmă în faţa lui. Cere toate detaliile care crezi că te pot ajută, şi dacă nu vrea să ţi le ofere, atunci începe tu investigaţia. Dacă îl bănuieşti de infidelitate, încearcă să îl monitorizezi mai atent!

Nu o duci prea bine cu banii în această perioadă, de aceea se recomandă mai multă responsabilitate din partea ta. Fii realistă şi încearcă să faci ceva în acest sens, până acum doar ai aşteptat ca banii să îţi pice din cer. Înscrie-te la diverse cursuri de perfeţionare şi apoi poţi să ocupi o funcţie mai bună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Orice s-ar întâmpla în această perioadă nu îţi poate pune relaţia în pericol, ci din contră o va suda mai bine. Te înţelegi de minune cu iubitul tău şi ştiţi când trebuie să lăsaţi de la voi. Orice ar fi, important este să fii calmă şi să nu îţi verşi nervii pe cine nu trebuie!

Este o perioadă bună pentru a încerca să evoluezi, dar pentru asta trebuie să te perfecţionezi în domeniu. Nu e rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă eşti mulţumită cu ceea ce câştigi raportat la funcţia şi nivelul tău. Reuşeşti să trăieşti în echilibru şi să le împaci pe toate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaţia ta amoroasă este tot mai aproape de căsătorie, aşa că nu ai motive decât de bucurie. Este o perioadă bună pentru planuri de viitor, iar cei din jurul vostru vă vor fi alături orice veţi decide. Încearcă să nu îţi petreci tot timpul alături de el, altfel vă veţi sufoca unul pe celălalt.

Doar dacă te implici mai mult vei avea şansa de a câştiga în plus în această săptămână. Cu cât te oferi să te ocupi de mai multe sarcini la locul de muncă, cu atât şefii tăi se vor convinge că meriţi o mărire de salariu sau un bonus pentru ajutorul dat. Acum mai mult decât oricând au nevoie de ajutorul tău şi poţi profita de asta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acceptă sfaturile cuiva drag în această săptămână, ai nevoie de o schimbare în viaţa ta amoroasă cât mai repede. Iubitul tău este din ce în ce mai sufocant şi nu mai reuşeşti să îi faci faţă. Indiferent de eforturile depuse pentru a-l mulţumi, acesta găseşte mereu ceva de comentat. Oferă-ţi puţin spaţiu intim şi fugi de lângă el!

Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi în perioada aceasta, însă responsabilităţile de la locul de muncă vor fi mai mari. Ai nevoie de nervi tari şi trebuie să ai grijă să nu duci grijile cu tine acasă. Vei avea şi momente de linişte de care ar trebui să profiţi alături de cei dragi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai toate şansele ca în această perioadă să te bucuri de o întâlnire cu cineva pe care ţi-o doreai de foarte mult timp. Acum este momentul tău de glorie, aşa că fă orice pentru a-l impresiona. Încearcă să fii cât poţi de naturală şi să te expui aşa cum eşti!

În această săptămână ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani, dar şi să primeşti unele cadouri substanţiale. Vei fi destul de ocupată şi rişti ca din această cauză să îţi pui familia în cap. Încearcă să îţi faci timp pentru cei dragi, pentru că acum chiar au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Acum este momentul de a ajunge la o înţelegere cu persoana iubită, mai ales dacă între voi au existat tensiuni în ultima perioadă. Este foarte important să îi spui tot ce ai pe suflet, doar aşa vei reuşi să te mai linişteşti puţin. În weekend veţi ajunge la o concluzie favorabilă amândurora.

Dacă faci ce ţi se cere la locul de muncă, cu siguranţă ai toate şansele să se schimbe ceva în bine pe plan financiar. Cu toate astea, nu te implica doar cu scopul de a face bani, este foarte important să pui suflet dacă vrei să iasă totul bine. Încearcă să rezişti tentaţiilor şi să nu îţi achiziţionezi obiecte inutile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Spre surprinderea ta, dar şi a celor din jur, tu şi iubitul tău vă veţi înţelege mult mai bine în această perioadă. Nici voi nu ştiţi de ce, însă vă bucuraţi la maxim de tot ce se petrece fără să vă puneţi întrebări. E posibil să primeşti o veste bună care vă priveşte pe amândoi!

Cu cât îţi impui mai dur punctul de vedere, cu atât ai mai multe şanse de a câştiga bani în plus. Este foarte important să nu te laşi manipulată de cei din jurul tău, chiar dacă aceştia par mai credibili decât ceilalţi oameni pe care i-ai întâlnit până acum. Încearcă să cumperi doar strictul necesar în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai o relaţie puternică în ciuda neînţelegerilor minore de zi cu zi dintre tine şi partener. Îţi vei da seama că iubitul tău este cu adevărat altfel decât ceilalţi bărbaţi pe care îi ştii şi îl vei aprecia mai mult. Un episod din acest weekend îţi va da emoţii, însă se va termina cu bine!

În această săptămână vei primi o ofertă pe care nu o vei putea refuza şi pe care nici nu ar fi bine să o refuzi. Cel mai probabil este vorba de atribuţii în plus care vin la pachet cu o mărire de salariu, sau poate chiar de schimbarea jobului dacă erai în căutări până acum. Familia te sprijină indiferent de ce decizii iei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod