Horoscopul săptămânii 16-22 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă vei avea numeroase lucruri de făcut în această săptămână, nu uita de viața ta personală. Fă-ți timp pentru cei dragi și nu ignora nevoile partenerului de viață, în special dacă acesta îți tot trimite semnale de alarmă. E suficient să te implici în activitățile pe care le propune, cum ar fi cumpărarea cadourilor pentru toți cei dragi ai voștri. Va fi fericit să fii lângă el mai mult timp și să te ajute să te deconectezi de la toate grijile externe.

Vor fi mai multe cheltuieli în această săptămână, însă te vei descurca. Cadourile, mesele festive și ieșirile în oraș cu cei pe care îi vei mai vedea abia la anul îți golesc buzunarele, însă îți umplu inima de fericire. În weekend, cel mai probabil vei cunoaște o persoană care te poate ajuta să avansezi profesional, trebuie doar să aduci în discuție subiectele care trebuie!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este momentul perfect să te axezi mai mult pe familie și pe viața ta sentimentală. Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așadar atmosfera generală va fi una extrem de plăcută și liniștită. Încearcă să îți faci mai mult timp pentru cei dragi, chiar dacă mai ai destule lucruri de făcut la serviciu. Cu toții suntem mai buni în această perioadă, așa că nu trebuie să îți faci grijă cu privire la atitudinea șefilor tăi!

Dacă tragi tare în această săptămână, ai putea câștiga mai mulți bani decât ai fi crezut. Toată lumea este concentrată pe cadouri, mese festive și întâlniri cu cei dragi, așadar dacă faci și treaba altora, atunci ai toate șansele să fii recompensată pe măsură. Intuiția te ajută să alegi momentul perfect pentru a acționa și ambiția ca să ajungi departe. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta va fi despre planuri. Cel mai probabil, tu și partenerul tău aveți de gând să fugiți de agitația specifică sărbătorilor și să intrați în vacanță mai repede decât restul oamenilor. Vor exista câteva discuții în contradictoriu pe tema alegerii destinației, însă veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Cu toate acestea, o astfel de deconectare vă va apropia mai mult și vă va suda relația.

Ai nevoie de mai mulți bani, așadar vei face tot posibilul să îi obții în această perioadă. Astrele te sfătuiesc să lucrezi suplimentar, peste program, astfel încât să fii remarcată de șefii tăi. Dacă ești implicată în afaceri, sunt favorizate inverstițiile și negocierile care îți îmbunătățesc pe loc situația financiară. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Renunță să îți mai faci atâtea planuri, doar așa te vei bucura cu adevărat de prezent! Chiar dacă ai nevoie de organizare pentru a putea trece cu brio peste această săptămână agitată, astrele te sfătuiesc să nu aplici aceeași regulă și pe plan sentimental. Lasă-te purtată de val, deoarece relația ta are nevoie de spontaneitate și surprize. Dacă tu și partenerul tău sunteți de mult timp împreună, e foarte important să aduceți din când în când ceva nou în viața voastră.

Săptămâna aceasta vei întâlni numeroase persoane cu care îți va face plăcere să discuți și cu care te bate gândul să începi unele afaceri sau parteneriate. Nu ești presată de lipsa banilor, așadar deciziile tale vor fi unele atent gândite. Gândești pe termen lung și vrei să te asiguri că viitorul și stabilitatea ta financiară sunt într-o continuă evoluție.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Perioada Sărbătorilor te face să fii mai înțelegătoare și mai deschisă față de ideile partenerului de viață. Schimbările din comportamentul tău vor fi surprinzătoare atât pentru tine, cât mai ales pentru ceilalți. Nu îți stă în caracter să renunți la încăpățânarea de a face lucrurile numai cum vrei tu, iar dacă se întâmplă asta, e semn de maturitate. Se anunță lucruri bune pentru tine pe plan amoros, mai ales dacă ești implicată într-o relație serioasă!

Se anunță vești bune pentru tine pe plan profesional, dar mai ales financiar. Ai toate șansele ca în această săptămână să primești un bonus sau o mărire de salariu, ceea ce te face să aștepți Sărbătorile cu mult mai multă nerăbdare decât până acum. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să îți păstrezi o rezervă pentru zile mai puțin bune. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începutul acestei săptămâni va fi destul de tensionat pe plan sentimental. Între tine și partenerul de viață se duc lupte grele pentru putere, ceea ce vă face să vă îndepărtați unul de celălalt mai mult decât ați crede. Nu permite ca ceea ce se întâmplă acum între voi să se prelungească și pe perioada Sărbătorilor. Astrele te sfătuiesc să faci un pas în spate și să aplanezi orice conflict!

Vei fi nevoită să îți chibzuiești foarte bine banii în această săptămână, altfel nu îți vor mai ajunge pentru a-ți pune în aplicare planurile de revelion. Ai putea fi tentată să investești prea mult în cadourile pentru cei dragi, când ar trebui să le oferi ceva simbolic și din inimă. Nimeni nu te va judeca după prețul lor!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În primele zile ale acestei săptămâni nu vei avea deloc timp de tine sau de dragoste. Dar, imediat ce te vei elibera cu munca, atenția ta se va îndrepta către persoanele dragi și spre viața de familie. Dacă ai copii, pregătește-le acestora o surpriză de Sărbători. Nu ar strica să îi duci la bunici dacă ai posibilitatea, vor fi încântați la maximum, iar tu și partenerul de viață veți avea timp doar pentru voi.

Ai primit recent o sumă de bani, însă nu ți-a mai rămas prea mult din ea. Încearcă să îți organizezi foarte atent bugetul, dacă nu vrei să te trezești cu buzunarele goale exact atunci când ai cea mai mare nevoie. Perioada Sărbătorilor este solicitantă din acest punct de vedere, dar și frumoasă tocmai pentru că este perioada cadourilor!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână se vor produce numeroase schimbări pe plan sentimental pentru tine. Se poate ca relațiile de scurtă durată să se încheie, iar cele cele stabile să treacă la nivelul următor. Dai dovadă de maturitate și vrei ca înainte de noul an să îți pui în ordine gândurile și sentimentele, astfel încât situația ta amoroasă să fie cât de clară posibil.

Performezi pe plan profesional, dar nu îți face speranțe cu privire la câștiguri. Cu toate acestea, chiar dacă banii vor rămâne aceeași pentru ultimele zile din an, situația se va schimba în favoarea ta din 2020. Abilitățile tale de comunicare și determinarea sunt principalele caracteristici care te pot duce tot mai aproape de succes. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta sentimentală traversează o perioadă bună și nu este necesar să depui niciun efort suplimentar pentru ca relația în care ești implicată să funcționeze așa cum trebuie. Lucrurile vin de la sine și dragostea plutește în aer. Așadar, poți profita de această ocazie pentru a-ți îndepta atenția către acele persoane de care nu ai avut prea mult timp în ultima perioadă, cu care te-ai certat recent sau pe care le vezi destul de rar, în general.

Săptămâna aceasta vei fi surprinsă de șansele care îți ies în cale, cel puțin pe plan financiar. Chiar dacă vei fi nevoită să faci unele sacrificii în aceste zile, efortul va merita din plin. E de ajuns să le spui șefilor că ai nevoie de mai mulți bani, iar ei îți vor găsi imediat sarcini noi pentru care să fii plătită. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Va fi o săptămână bună pentru tine, în special dacă ești singură și disponibilă. Dai dovadă de șarm, te simți bine cu tine și, astfel, atragi mulți admiratori de partea ta. Deși nu se întâmplă asta în mod normal, acum îți place să fii în centrul atenției. Dacă ești implicată într-o relație serioasă sau ești căsătorită, partenerul de viață va avea grijă să îți demonstreze că te apreciază și că este mândru că face parte din viața ta!

Evenimentele la care vei participa în această săptămână îți vor scoate în față persoane care pot avea un impact deosebit asupra carierei tale. Fie că este vorba de petrecerea de Crăciun sau doar de o întâlnire în scop profesional, cu siguranță abilitățile tale de comunicare vor atrage mulți oameni pe lângă tine. Situația financiară nu îți creează dificultăți și așa pare să rămână o bună perioadă de timp.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te simți confortabil să te deschizi și să spui ceea ce simți, însă în aceste zile situația va fi cu totul alta. Partenerul tău va fi surprins plăcut de ceea ce spui și de comportamentul tău brusc afectuos, toate acestea fiind un plus pentru relația voastră. Magia Sărbătorilor s-a produs! Dacă ești singură, o persoană din anturajul tău îți poate face cunoștință cu cineva care te va atrage din prima clipă.

Fii atentă la cheltuieli pe toată perioada Sărbătorilor, dar în special în această săptămână. Este foarte important să nu intri în noul an cu buzunarele goale, pentru că începuturile sunt oricum mai dificile. De ce să le îngreunezi și mai tare? 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu fugi de confruntări în aceste zile, în special dacă e vorba de partenerul tău de viață. Certurile sunt extrem de utile în cuplu, atât timp cât niciunul dintre parteneri nu întrece limita. Chiar dacă ești tentată să amâni rezolvarea problemelor până după Sărbători, ascunderea lor sub preș nu face altceva decât să înrăutățească situația.

Situația ta financiară nu va suferi modificări în această săptămână, însă nu același lucru se poate spune și despre relațiile profesionale. Din fericire, schimbările care se vor produce la serviciu în aceste zile vor fi de bun augur pentru tine începând de anul viitor. Acum bați palma cu cineva, iar din 2020 treci la acțiune într-o formulă nouă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod