Horoscopul săptămânii 14-20 decembrie. Taurul va avea ghinion în dragoste

Taur, visezi la pasiune și la iubire intensă, dar aceste trăiri nu sunt în program nici în această săptămână, ci dimpotrivă!

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te bucuri de o atmosferă frumoasă pe plan amoros. Cuplul din care faci parte atinge cel mai mare nivel de fericire de până acum. Se poate ca ce necăsătiriți să ia mariajul în considerare în această perioadă. Dacă ești singur/ă, norocul este de partea ta și te îndrumă pe calea cea bună, astfel încât să poți întâlni o persoană deosebită.

Din punct de vedere financiar, totul este bine. Se poate spune că ești chiar norocos/oasă. Mai concret, drumul tău întâlnește perspective și oportunități care nu trebuie ratate. Fii atent/ă și relaxat/ă în același timp, miza este mare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Visezi la pasiune și la iubire intensă, dar aceste trăiri nu sunt în program nici în această săptămână, ci dimpotrivă. Grimase, reproșuri, certuri zilnice, cam asta e ceea ce te așteaptă. Cu toate acestea, rămâi pozitiv/ă și întoarce-ți atenția către altceva decât viața ta amoroasă, cum ar fi sportul.

Pentru a evita problemele financiare, caută soluții eficiente. Ai un singur obiectiv în minte: să găsești echilibrul. Spune stop cheltuielilor inutile și redu anumite costuri. Pe scurt, ia decizii radicale! Pentru a-ți redobândi stabilitatea și pentru a-ți crește șansele de a câștiga mai mulți bani, pariază pe activitatea ta profesională. Munca suplimentară nu te sperie!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fie că ești implicat/ă într-o relație, fie ești singur/ă, șansele la fericire sunt extrem de mari. Ai darul de a comunica cu persoana iubită foarte calm și deschis, lucru care vă apropie și mai tare. De asemenea, această aptitudine a ta te poate ajuta să seduci pe cine îți dorești. Toți caută prezența ta și se gândesc la tine.

Confortul tău financiar este asigurat și îți oferă liniștea binemeritată în viață. La locul de muncă predomină armonia și ești mai produsctiv/ă decât altădată. Ai toate șansele să impresionezi o persoană influentă care te poate ajuta să avansezi în carieră în viitorul apropiat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Niciun nor la orizont, te adaptezi unui climat oarecum instabil care te forțează să vezi lucrurile diferit. În aceste zile îți vei reduce așteptările cu privire la persoana iubită, vei fi mai disponibil/ă pentru aceasta și o vei asculta mai mult. Improvizezi și ești spontan/ă, iar acest lucru te va ajuta în această săptămână.

Pentru a atinge stabilitatea financiară pe care ți-o dorești, mai ai câteva eforturi de depus. Cu toate acestea, trebuie să știi că ai depășit perioada dificilă și că de acum lucrurile se îmbunătățesc pe zi ce trece. Deja poți începe să-ți faci planuri de viitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te bucuri de satisfacții, complimente și fantezie pe plan sentimental în această săptămână. Nu există nici cel mai mic risc ca cineva sau ceva să intervină în cuplul tău și să strice liniștea. Nimic nu va modifica relația dintre tine și persoana iubită, acum trăiești cea mai frumoasă perioadă a ta!

Totul merge bine pentru tine în ceea ce privește banii. Cumpărăturile de orice fel nu ar trebui reprimate, pentru că acum chiar îți poți permite. Începe de acum să cumperi cadouri pentru Crăciun, astfel vei rămâne cu energie și timp pentru perioada dinaintea Sărbătorilor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Inventezi suspiciuni acolo unde ele nu ar trebui să existe. Acest lucru nu e rodul instinctului tău, ci al temerilor tale. Trebuie să le depășești pentru a-ți atinge obiectivele în ceea ce privește viața ta sentimentală, altfel vei avea numai de suferit. Spunând ceva fals pentru a afla adevărul, riști că primești reacții neobișnuite. Nu te mira, va trebui doar să te învinovățești.

Nu privi doar partea goală a paharului atunci când vine vorba de afaceri și bani. Chiar dacă ești pe roșu, tot ce trebuie să faci este să reduci cheltuielile și să încerci să eviți ca situația să se agraveze. De ce trebuie să cheltuiești atât pentru a te simți bine în viață? Gândește la ce e cu adevărat important și vei înceta să trăiești periculos!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Comunicarea nu trebuie să lipsească din viața ta de cuplu în această săptămână. Fie că între tine și persoana iubită există ceva probleme sau nu, discuțiile sincere și calde vă vor consolida relația. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să ți se pară devastator când cineva te va refuza, însă privește partea plină a paharului și gândește-te că poate nu era ce trebuia!

Ai un venit fix și câteva economii modeste, ceea ce îți oferă liniște și bunăstare. Ar fi păcat să îți destabilizezi situația din cauza impulsurilor tale pentru cheltuieli nechibzuite. Din moment ce ai început pe această linie, continuă să mergi în aceeași direcție. Doar așa vei reuși să îți aranjezi viitorul!

Citește și: Horoscop 2021. Balanță: Vei avea succes în mai multe domenii ale vieții tale

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îți favorizează viața sentimentală în această săptămână. Se anunță un nou început ca și cuplu. Vei întâlni o persoană interesantă de care te vei îndrăgosti la prima vedere sau cineva din trecut va reveni în viața ta total schimbat în bine. Lasă tot ce e negativ în spate și privește cu optimism spre viitor.

Dacă vrei să obții un credit pentru achiziționarea unui vehicul sau pentru renovarea locuinței, lucrurile nu stau atât de simplu. Dacă suma cerută nu e prea mare, vei primi un răspuns pozitiv, în caz contrar, trebuie să mai aștepți. Astrele te sfătuiesc să nu grăbești lucrurile în niciun fel.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relația în care ești implicată e dinamică și incitantă. Sentimentele adevărate și spontane îți colorează viața sentimentală cu multă pasiune. Nu sunt prea multe de spus în ceea ce privește dragostea, totul este roz pentru tine!

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta. Și da, este foarte plăcut să fii atât de apreciat/ă la locul de muncă pentru succesul tău. Venitul tău îți satisface perfect nevoile, iar economiile tale îți asigură spatele în caz de orice. Ești liniștit/ă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta profesională îți influențează puțin viața sentimentală. Persoana iubită începe să își piardă răbdarea cu privire la muncă și la orele state peste program. Înțelege-l, e perfect normal să gândească așa, în special dacă mai are și altele pe cap. Încearcă să comunicați deschis și să ajungeți la o soluție bună pentru amândoi.

Succesul se întâmplă celor care știu să aștepte, aceasta este deviza ta din această săptămână. Dacă faci astfel, banii se vor înmulți semnificativ. Datorită abilității tale de a face față oricărei situații, te descurci foarte bine cu gestionarea banilor. Acum este momentul potrivit pentru a-ți schimba mediul de viață.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Profită de oportunitățile care îți apar în cale în această săptămână pentru a te apropia mai mult de partener/ă sau de persoana pe care o placi, în cazul în care ești singur/ă. Cu siguranță îți va reuși dacă vorbești și acționezi cu încredere. Orice om este atras de cei pe care îi văd siguri pe sine!

Din punct de vedere financiar, situația este calmă. Poți profita de această perioadă pentru a-ți face planuri de bătaie pentru viitorul apropiat în ceea ce privește investițiile sau proiectele profesionale. Ascultă-ți intuiția, deoarece te va ajuta să profiți de oportunitățile potrivite.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, sentimentele tale te fac să fie ori prea sensibil/ă ori prea rigid/ă. Cu toate acestea, nu nega ceea ce simți, pentru că poate fi un radar util. Astrele îți oferă energie, dar te pot face să uiți și de virtuțile cumpătării. Relația în care ești implicat/ă va decurge bine atât timp cât tu și persoana iubită vă planificați constant activități împreună.

Norocul te părăsește în această săptămână. Uită de dorințele tale de a cumpăra sau de a investi, a sosit timpul pentru o gestionare riguroasă sau chiar strictă în ceea ce privește banii. Îndrăznește să îți modifici prioritățile și cheltuielile esențiale!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod