Horoscopul săptămânii 12-18 decembrie. Află ce te aşteaptă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea pluteşte în aer! La începutul săptămânii vei avea parte de sentimente intense şi o dispoziţie deosebit de romantică. Dacă eşti singură ai toate şansele să întâlneşti pe cineva deosebit. Dacă formezi deja un cuplu, săptămâna aceasta se va dovedi una benefică pentru relaţia ta.

Dacă ai economisit ceva bani, vei fi tentată spre mijlocul acestei săptămâni să cheltui o mică parte din ei pentru ceva ce îți doreai de mult timp. Încearcă să ții în frâu tentațiile și să-ți păstrezi rezervele neatinse săptămâna aceasta. Vei avea foarte mare nevoie de ele pe măsură ce se apropie sărbătorile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Găseşte mai mult timp pentru partenerul tău, deoarece ai tendinţa de a-i ignora dorinţele, lucru care poate să nască diverse tensiuni între voi.

Este necesar să-ți planifici bugetul pentru o perioadă mai lungă, nu doar să ai în vedere nevoile de moment. Dacă vei găsi o metodă de a economisi, atunci îți va fi mult mai ușor în lunile care urmează. Gândește-te la necesitățile pe termen lung. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cei care se află în căutarea marii iubiri pot să o găsească acolo unde se aşteaptă cel mai puţin. În relaţia de cuplu lucrurile vor fi aşa cum îţi doreşti, iar partenerul va reuşi să te recucerească din nou cu gesturi romantice şi o atenţie deosebită. Vei fi răsfăţată din plin săptămâna aceasta!

În această săptămână va trebui să te concentrezi pe relațiile pe care le ai cu ceilalți. Este posibil ca unele dintre ele să-ți afecteze bugetul mai mult decât realizezi. Fie că te oferi de fiecare dată să plătești, fie că dai împrumuturi pe care le primești cu întârziere, important este să descoperi ce anume îți pune finanțele în pericol. 

 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă vor exista tensiuni în cuplu, ele se vor rezolva dacă ştii cum să comunici cu partenerul tău. Încearcă să nu pui la suflet orice şi să filtrezi puţin informaţiile, astfel încât ele să nu te mai afecteze atât de mult. Familia ta este cea mai importantă pentru tine şi spre finalul săptămânii veţi găsi timpul necesar pentru a-l petrece împreună.

Vei fi nevoit să te adaptezi din mers la unele noi situații care apar în viața ta. Te vei confrunta cu unele cheltuieli neprevăzute și nu ai prea mult timp să stai pe gânduri sau să cântărești opțiunile. Este important să-ți păstrezi calmul și să accepți provocările cu care te confrunți.

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începutul săptămânii este unul promiţător atât pentru relaţia de cuplu, precum şi în cazul în care doreşti să întâlneşti o persoană specială. Eşti o fire deschisă şi îţi va fi foarte uşor să comunici cu persoane noi care vor intra în anturajul tău.

Săptămâna aceasta ar putea să apară o oportunitate importantă pentru tine din punct de vedere financiar. Este o ocazie pe care nu ar trebui să o ratezi, dar este necesar să te asiguri că toți cei care sunt implicați vor avea la fel de mult de câștigat. La locul de muncă ai ocazia să strălucești și să-ți pui în valoare calitățile de lider.

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să te concentrezi mai mult asupra modului în care alegi să discuţi problemele cu partenerul tău. Ai tendinţa de a fi reticentă la absolut orice părere care este în contradictoriu cu ale tale, de aceea este foarte important să îţi asculţi cu adevărat partenerul şi să îi accepţi sugestiile.

Vei fi nevoită să iei o decizie majoră  în această săptămână, care are potențialul de a-ți afecta bugetul. Va trebui să cântărești cu atenție toate plusurile și minusurile, pentru a face cea mai bună alegere. Un mentor sau o persoană importantă din viața ta, cu mai multă experiență, te-ar putea îndruma și ajuta cu sfaturi.

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei cunoaşte pe cineva care reuşeşte să facă acest lucru şi cu care îţi va fi foarte uşor să comunici. În cazul în care eşti deja angajată într-o relaţie, partenerul tău se dovedeşti încă o dată a fi ceea ce îţi doreşti tu. Petrece mai mult timp cu familia, deoarece acesta este cel mai bun mod de a te deconecta şi a te relaxa.

Este bine să-ți spui punctele de vedere și să aduci argumente serioase. Dar dacă vrei să ai de câștigat, trebuie să privești și din perspectiva celor cu care negociezi. În acest fel fiecare va avea de câștigat, iar negocierile nu se vor bloca. Numai astfel ai șanse să obții un avantaj din punct de vedere financiar în această săptămână.

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Găsiţi timp pentru voi doi şi faceţi ceea ce vă place măcar o singură seară pe săptămână, astfel încât să regăsiţi din nou acel sentiment care v-a adus împreună la început. 

Bugetul tău va fi serios afectat spre finalul acestei săptămâni. Dar în loc să te stresezi căutând soluții de moment, cel mai indicat este să-ți faci un plan pe termen lung, care să-ți permită să eviți astfel de situații în viitor. Cântărește cu mare atenție toate cheltuielile pe care vrei să le faci.

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te ocupi mai mult de partenerul de viaţă şi să îi arăţi că îi oferi tot timpul tău liber.

Ai o nouă pasiune care te fascinează și pentru care ești dispus să cheltuiești mult. În același timp, îți captează toată atenția, ceea ce înseamnă că nu mai ai prea multă energie pentru îndatoririle de la locul de muncă. Colaboratorii, asociații, șefii sau colegii vor observa asta și este posibil să ai de suferit și din punct de vedere financiar din această cauză.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fii deschisă sfaturilor şi încearcă să nu acaparezi toată viaţa partenerului. Tendinţa ta de a fi sufocantă poate să cauzeze anumite tensiuni în relaţie. Cu mai mult calm se pot rezolva foarte multe probleme. În cazul în care eşti în căutarea unui partener, află că este o perioadă bună pentru o nouă apariţie în cercul tău de prieteni, care îţi va acapara atenţia.

Nu te grăbi și nu lua decizii pripite la începutul acestei săptămâni. Chiar dacă îți dorești ceva extrem de mult, trebuie să iei în calcul și latura financiară, astfel încât să nu-ți afecteze bugetul pentru tot restul lunii. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei face totul pentru cei dragi, dar uiţi de tine şi acest lucru nu îţi face deloc bine. Dacă respiri puţin, îţi faci timp pentru tine şi partener, situaţia se poate îndrepta foarte uşor. Dacă o rudă apropiată se bagă în relaţia ta, nu permite să creeze tensiuni între tine şi iubitul tău, dar nici nu te îndepărta sau certa cu aceasta!

Vei avea parte de reușite la locul de muncă la începutul acestei săptămâni. Ești cu un pas înaintea celorlalți și cu siguranță vei fi recompensat pentru asta. Dar nu uita că lucrul în echipă și colaborarea sunt esențiale pentru a obține și alte reușite, în viitor.

 

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pusă pe distracţie şi pe flirt, lucruri care îţi pot aduce fericire pe moment, însă nu pe termen lung în cazul în care eşti în căutarea marii iubiri. Persoanele angajate într-o relaţie au poftă de o mică aventură şi vor fi deschise să aducă ceva nou în viaţa intimă. Lucrurile mărunte pe care le faceţi împreună vă întăresc şi mai multe relaţia.

În această săptămână este mai bine să urmezi propriile tale căi decât să urmezi drumul impus de ceilalți. Vei avea șanse mai mari de câștig și te vei organiza mai bine dacă îți faci tu planurile. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod