Horoscopul lunii noiembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna noiembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În luna noiembrie te vei simți mai atractiv decât de obicei, iar asta înseamnă că te vei alege cu mulți admiratori roind în jurul tău. Ai mai multă încredere în tine și în felul în care te prezinți, lucru care este vizibil pentru toată lumea. Activitatea din dormitor va fi mult intensă, relația mai pasională și flirtul va fi la ordinea zilei. Indiferent dacă ești singur sau nu, cert este că poți obține tot ce îți dorești și pe cine îți dorești datorită șarmului tău.

Luna noiembrie va fi una bună pentru tine în ceea ce privește banii și cariera. O vei percepe așa pentru că te așteptai să se întâmple lucruri care te puteai trage în jos, iar surprinderea e mare acum. S-ar putea să reușești să îți chibzuiești mai bine banii și să te organizezi astfel încât să nu simți că ai lipsuri financiare. Astrele te sfătuiesc să accepți provocările și să spui da muncii în echipă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O duci destul de bine cu dragostea în luna noiembrie, dar e necesar și să dăruiești, nu doar să aștepți să primești. Comunicarea cu partenerul de viață este foarte importantă, în special dacă acesta are unele neliniști sau îl vezi agitat. Dacă ești singur, vei prefera să stai mai retras și să îți pui ordine în gânduri și în sentimente.

Atenția îți va fi îndreptată către cariera luna aceasta și nicidecum spre bani. Se pare că vor exista unele răsturnări de situație pe care nu le vei percepe drept pozitive pentru viața ta profesională. Cu toate acestea, încearcă să privești partea plină a paharului și să iei această schimbare în nume de bine. Dacă ești implicat în afaceri, ai mare grijă la colaboratori și la intențiile acestora. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele favorizează cuplurile trainice în această lună. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, e posibil ca tu și partenerul de viață să decideți împreună să treceți la următorul nivel. Fie că este vorba de căsătorie sau de copii, cert este că priviți spre viitor mai siguri ca oricând. Dacă ești singur, nu este exclus să fii tentat să te întorci în brațele unui fost, deși există indicii clare că nu va funcționa nici de această dată.

Nu este o lună bună pentru schimbări profesionale, altfel situația financiară ar putea să-ți fie afectată în mod negativ. Chiar dacă ești nemulțumit de banii pe care îi câștigi din job-ul actual sau din afacerile în care ești implicat, încearcă să mai reziști o perioadă. Dacă depinzi de banii altcuiva, de asemenea, astrele îți recomandă prudență cu privire la comportamentul tău față de persoanele care te ajută. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se pare că tu și partenerul de viață veți comunica mai ușor luna aceasta, iar atmosfera dintre voi va fi mult mai plăcută. Veți descoperi cu surprindere că aveți mai multe puncte comune decât credeați. De asemenea, faptul că vă petreceți mare parte din timp împreună vă ajută să evoluați frumos. Dacă ești singur, astrele te sfătuiesc să lămurești unele lucruri rămase neclare cu fostul partener, pentru că doar așa vei reuși să mergi mai departe.

Luna noiembrie vine cu oportunități pe plan profesional pentru tine. Sunt favorizate munca în echipă și parteneriatele, pentru că astfel poți ajunge mai rapid la rezultatele dorite. În cea de-a doua parte a lunii, e posibil să fii tentat sau manipulat de către cei din jur să cheltuiești mai mulți bani de cât te ține buzunarul. Nu încerca să impresionezi pe nimeni cu o astfel de atitudine falsă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta vei reuși să fii mai deschis în fața partenerului de viață și să spui ceea ce simți fără menajamente, rușine sau frică. Este o perioadă bună pentru refacerea relațiilor cu probleme, pentru că astrele te ajută să fii mai înțelegător și mai practic. Chiar dacă ții mult la orgoliul tău, de data aceasta vei reuși să faci anumite lucruri fără să consideri că lași de la tine. Este un prim pas important pentru viitorul tău amoros.

În această lună vei da dovadă de iresponsabilitate la locul de muncă, pentru că tot ce faci este să te gândești la tine și la ce să faci pentru a te simți bine. Astfel, poți leza interesele celorlalți și poți să îți încalci îndatoririle. De asemenea, ai tendința de a fi mult prea cheltuitor în condițiile în care ai de făcut unele plăți care nu suportă amânare. Astrele îți recomandă să fii mai prudent!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna noiembrie vine cu mult romantism pentru tine. E posibil ca tu și partenerul de viață să plecați într-o vacanță doar voi doi, lucru care vă va apropia mai mult decât ai fi crezut. Nu ai așteptări mari, poate că de aceea de această dată totul va fi mult mai bine. Astrele te sfătuiesc să trăiești mai spontan și să te lași purtat de val, mai ales dacă vezi că cel de lângă tine depune eforturi substanțiale pentru a te face să te relaxezi. 

Luna noiembrie vine cu o ușurare pentru tine în ceea ce privește situația ta financiară. E posibil să primești o sumă de bani care te poate ajuta să îți achiți o mare parte din datorii sau care te poate determina să îți faci planuri de distracție. Relaxarea ta va fi vizibilă, însă nu trebuie să te culci pe o ureche, ci din contră ar trebui să încerci să îți găsești noi surse de venit!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta va fi una de succes pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. E posibil ca tu și partenerul de viață să primți o veste mult așteptată, cum ar fi apariția unui copil în viitorul apropiat. Planurile sunt preocuparea generală și, de asemenea, visurile frumoase și mărețe. Dacă ești singur, abilitatea ta excepțională de flirt îți va aduce admiratori care se vor dovedi nedemni de iubirea ta. E un timp irosit!

Jumătatea acestei luni îți va aduce mai mulți bani decât sperai. E posibil să primești un bonus sau să îți fie plătite orele suplimentare, lucru care nu se întâmpla de obicei. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să mergi pe ideea de economie, pentru că în viitorul apropiat s-ar putea să apară cheltuieli neașteptate. Dacă o persoană dragă apelează la ajutorul tău, sprijin-o financiar doar dacă știi că se va achita de datorii într-un timp scurt. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Prima parte a lunii noiembrie va fi liniștită pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. După aceea, însă, vei avea parte de suficiente provocări încât să vrei să fii din nou singur. Nu lua decizii impulsive, însă dacă te nemulțumește ceva la partenerul de viață peste care nu poți să treci, ai face bine să discuți deschis cu acesta.

Astrele îți recomandă mai multă prudență luna aceasta în ceea ce privește cheltuielile. E posibil să fii tentat să exagerezi atunci când te vezi cu banii în buzunar. Excesele nu îți vor aduce decât o gaură în buget și o plăcere de moment, așadar nu este o afacere bună. Pe plan profesional, însă, clădești relații care îți vor fi de mare ajutor pe viitor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile nu sunt simple pentru tine în dragoste. Se poate ca luna noiembrie să vină cu multe neplăceri și dezamăgiri provocate de partenerul de viață sau de un potențial viitor partener. Astrele te sfătuiesc să nu crezi în vorbe, ci să te concentrezi mai mult pe fapte. Nu sunt excluse episoadele violente sau de infidelitate, lucruri peste care ai face bine să nu treci indiferent de scuzele sau explicațiile pe care le primești.

Luna noiembrie va fi perioada în care acțiunile tale vor fi dovada vie a faptului că nu știi să îți organizezi eficient banii. Astrele te sfătuiesc să ceri ajutorul persoanelor în măsură să ți le ofere sau acelora în care ai foarte mare încredere. O duci destul de bine la acest capitol și ar fi păcat să nu îți fructifici câștigurile atât timp cât primești numeroase oferte de investiții sau afaceri.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Traversezi o cumpănă în această perioadă și ai nevoie de sfaturi din partea celor dragi pentru a putea trece cu bine de asta. Fie că treci printr-o despărțire de comun acord, fie vei fi părăsit sau silit să părăsești, fiecare scenariu vine cu suferință și pierderea încrederii de sine. Bazează-te pe ce îți spun cei mai buni prieteni sau chiar cere ajutor specializat dacă simți că este cazul.

Luna noiembrie este una norocoasă pentru tine în ceea ce privește cariera. Viața ta profesională traversează cea mai bună perioadă a ei, în care evoluția ta este vizibilă și răsunătoare. Odată cu urcarea ta pe scara ierarhică, veniturile vor crește și îți vor satisface nevoi de care nu îți permiteai să te ocupi nu demult. Cu toate acestea, pretențiile cresc și cheltuielile ar putea rămâne cumva constante. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este o perioadă bună pentru povești noi de iubire, dar nici pentru aventuri. În caz contrar, șansele de a-ți complica viața sunt foarte mari. Se pare că ai atracție pentru persoane total nepotrivite pentru tine, de aceea astrele te sfătuiesc să stai cât mai departe de tentații. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, gelozia ta sau a partenerului de viață creează o atmosferă extrem de tensionată.

În această lună ai mari șanse să îți îmbunătățești situația financiară, însă doar dacă alegi să lucrezi în echipă și să preiei din ideile celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru investiții, însă acelea în care crezi și simți că-ți vor aduce profit, nu acelea pe care ți le prezintă alții. Încearcă să fii cât mai realist și să iei în calcul posibilele trădări. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Lucrurile încep să se miște pentru tine pe plan sentimental luna aceasta. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, pasiunea dintre tine și partener revine la viață, iar atracția fizică dintre voi crește. Dacă ești singur, ai parte de experiențe inedite, însă totul se rezumă la distracție, chiar dacă tânjești după ceva stabil și de lungă durată.

Luna aceasta vei fi setat pe bani și vei face tot ce e posibil pentru a câștiga mai mult. Intri în competiții și, uneori, ai putea fi tentat să acționezi neloial. Încearcă să nu transformi goana ta după bani într-un instrument prin care îi poți răni pe ceilalți sau îi poți scoate din cursă. Doar corectitudinea va fi cea care te va aduce tot mai aproape de succes. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod