Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7-13 septembrie. Balanța este prinsă între dorință și obligație

Balanță, speri să găsești un echilibru între viața ta profesională și cea sentimentală, dar încă nu a sosit momentul.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Niciun nor la orizont în această săptămână.

Te adaptezi unui climat oarecum instabil care te obligă să vezi lucrurile diferit, să fii mai disponibil/ă, să asculți mai mult. Cu alte cuvinte, să nu trădezi așteptările celui de lângă tine. Din fericire, nu îți va fi greu pentru că talentul tău pentru improvizație devine un factor norocos în viața ta romantică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nimic nu te satisface în această săptămână, chiar dacă persoana iubită face tot ce poate pentru a te mulțumi și pentru a te simți iubit/ă.

Astrele încurajează comunicarea și există multe motive pentru care ar trebui să vorbești mai deschis cu cel/cea de lângă tine. Dacă ești singur/ă, nu te opune tentației de a iubi și de a te arunca în aventuri nebunești. Jurămintele mari și promisiunile frumoase sunt în centrul atenției.
 

Citește și: Cele mai fidele zodii de bărbați. Află în cine poți avea încredere și în cine nu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta nu este una dintre cele mai liniștite pe plan sentimental.

Ai parte de supărări, dezamăgiri mai mult sau mai puțin dureroase, iar inima ta este zdrobită. Încearcă să te detașezi de această situație dificilă cât de mult poți, concentrându-te pe ceea ce îți merge bine în viață, în carieră, în familie sau prieteni. Uită de dragoste în aceste zile!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Profită de conjuctura astrală din această săptămână, pentru că aceasta promovează relațiile, oferind generozitate, complicitate și afecțiune în viața de cuplu.

Cu siguranță vei profita de ocazie pentru a face rezoluții comune bune și de a privi spre viitor cu mari speranțe. De asemenea, comunicarea în doi este mai ușoară, dialogurile fiind productive.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea curajul de a te deplasa în direcția dorită în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Treci peste obstacole care te-au intimidat anterior și circumstanțele te încurajează să le depășești, chiar dacă asta înseamnă să îți asumi riscuri. Pentru a-ți atinge idealurile, această îndrăzneală este necesară.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești irezistibil/ă și profiți la maximum de puterea ta de seducție.

Dacă ești singur/ă, nu trebuie să fii rigid/ă cu privire la propunerile care ți se fac. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, pasiunea revine în cuplul tău, iar nopțile vor fi mai fierbiți. Nu rata aceste mari oportunități, bucură-te de plăcerile simple ale vieții!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Speri să găsești un echilibru între viața ta profesională și cea sentimentală, dar încă nu a sosit momentul.

Nu îți relaxa eforturile, continuă să lupți chiar dacă ești prins/ă între dorință și obligație. Renunță la vinovăție, pentru că tu chiar încerci să îți mulțumești atât șeful, cât și partenerul/a de viață. Comunică cât mai mult posibil și ai răbdare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele sunt generoase cu tine în această săptămână.

Dacă ești singur/ă, norocul e de partea ta și îți scoate în cale potențiali viitori parteneri de viață. Nu e niciodată prea târziu să găsești pe cineva care este pe măsura așteptărilor tale. Dacă ești implicat/ă într-o relație, fugi cât de țin picioarele de singurătatea în doi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te aștepta la o săptămână romantică sau pasională.

Ești pregătit/ă să flirtezi, însă rezultatul nu va fi cel așteptat. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe evaluare, întrebări sau îndoieli emoționale. Se pregătește un nou ciclu și, în curând, vei experimenta emoții care îți îndeplinesc chiar și cele mai irealiste așteptări.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Beneficiezi de protecția astrelor în această săptămână.

Îți redescoperi partenerul și te reîndrăgostești de el. Relația voastră avea nevoie de asta, altfel vă afundați în monotonie. Dacă ești singur/ă, schimburile jucăușe de complimente, flirtul nevinovat și fluturii în stomac nu vor lipsi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Amintirile se ridică la suprafață pentru a-ți accepta regretele, acesta este cel mai bun mod de a le depăsi.

Vei evita complicațiile inutile care ar avea consecințe nefericite pentru viitoarea ta viață amoroasă. Nu lua decizii finale în această săptămână, dar gândește-te bine la nevoile tale.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În viața ta sentimentală se va produce o schimbare benefică cuplului din care faci parte.

Comunicarea dintre tine și persoana iubită devine mai ușoară, mai plăcută și mai productivă. Dacă ești singur/ă, șarmul tău devastator le poate crea probleme celor care sunt deja implicați într-o relație. Încearcă să eviți triunghiurile amoroase!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod