Horoscopul dragostei pentru săptămâna 3-9 august. Berbecul și Balanța se confruntă cu gelozii nejustificate

Ambele zodii vor avea de-a face cu crize de gelozie care nu vor fi neapărat întemeiate.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sentimentele tale sunt sub presiune în această săptămână.

Nu îți face griji prea mari dacă vor apărea câteva critici și tensiuni în viața de cuplu. Cel mai probabil este vorba despre gelozie. Încetul cu încetul, apele se vor liniști și te vei putea bucura din nou de situații care până de curând îți erau indiferente. Dacă ești singur/ă, vei fi tentat/ă să te joci cu ceilalți, însă apoi te vei plictisi. Pentru moment nu există nicio șansă să găsești acea persoană care te poate face fericit/ă. Tratează-i pe ceilalți la fel cum ai vrea să fii tratat/ă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta este prielnică pentru a întâlni oameni.

Astrele îți dublează puterea de seducție și farmecul natural. Vei dori să îți găsești un partener de viață, pe cineva care să te înțeleagă cu adevărat, deși nu vrei să închizi complet ușa aventurilor trecătoare și pasionale. Dacă ești implica/ă într-o relație, vei dori uneori să fii singur/ă, dar nu pentru a-ți putea îndrepta atenția către altcineva. Mai degrabă pentru că atmosfera din cuplu va fi uneori furtunoasă și ai nevoie de liniște. E necesar să depui eforturi considerabile pentru a consoloda relația cu cel/cea de lângă tine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te bucuri de o energie bună și vei fi mai deschis/ă către colaborare în viața de cuplu.

Acest lucru înseamnă că unele probleme se vor rezolva fără efort. Relația ta se bucură de mai mult romantism decât de obicei. Dacă ești singur/ă, ceva ce nu ți-ai imaginat niciodată se poate întâmpla, în special joi sau vineri. Astrele oferă posibilități de reconciliere și noi iubiri. De asemenea, nu ar trebui să eziți dacă vine vorba de căsătorie sau de mărturisirea iubirii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei simți că există mai multe lucruri care te separă de partener decât care te unesc.

De parcă vorbiți limbi diferite și sunteți incapabili să comunicați lucruri serioase care vă implică pe amândoi, cum ar fi educația copiilor sau plata ratei. Să conviețuiți unul cu celălalt e o sarcină dificilă. Dacă ești singur/ă, va trebui să depui eforturi suplimentare pentru a obține echilibrul dorit și pentru a te bucura de armonie. Chiar dacă încerci să îți găsești pe cineva, cucerirea nu va fi ușoară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea destul de puțin timp pentru partenerul/a de viață.

Munca și responsabilitățile îți vor ocupa aproape toate zilele lucrătoare. Pe măsură ce săptămâna va înainta, vei începe să-ți privești relația dintr-o perspectivă diferită, mai puțin idealizată și mai realistă. Dacă simți că cel/cea de lângă tine nu te iubește așa cum ai vrea, ai putea fi tentat/ă să începi o relație secretă cu un coleg/ă de muncă. Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei avea ocazia să începi două tipuri de relații: una în care vei avea doar întâlniri sporadice pentru a-ți dezlănțui plăcerea și alta în care vei întâlni o persoană cu care vei avea o legătură foarte specială. Decizia îți aparține!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va trebui să-ți arăți înțelepciunea și maturitatea emoțională, mai ales dacă o relația în care ți-ai pus multe speranțe s-a încheiat recent.

Nu vei avea de ales decât să îți amintești lucrurile frumoase pe care ți le-a oferit această poveste, să o păstrezi în inima ta și să înveți din ea. Doar atât, fără să rămâi blocat/ă în trecut. Dacă ești singur/ă, încearcă să nu te compari cu nimeni și să mergi pe calea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deși începi săptămâna într-o atmosferă romantică, în curând lucrurile vor merge prost.

Gelozia, dar mai ales neîncrederea, par să îți complice relația. Aceste gelozii nu vor fi neapărat întemeiate. Cu toate acestea, aproape de weekend, lucrurile se calmează și poți reveni la o atmosferă sănătoasă și fluidă cu persoana iubită. Va fi un test important pentru cuplu. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o perioadă pasională, cu multe pozibilități de aventură.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta amoroasă traversează o perioadă spirituală.

Vei recunoaște posibilitatea de a evolua în relația de cuplu doar cu ajutorul dovezilor de iubire mai atente și mai sacre. Dacă ai în plan să te căsătorești, zilele acestea vor fi pline de emoție. Să trăiești alături de cineva pentru tot restul vieții poate deveni o sarcină destul de complexă. Nu lăsa aceste temeri să îți strice elanul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta este despre oficializarea relației în care ești implicat/ă.

De asemenea, probabil că plănuiești o escapadă romantică cu partenerul/a pentru a vă consolida legătura. Pasiunea dintre voi este incontestabilă și vei trăi intens fiecare situație. Vei avea parte de câteva zile în care te vei lăsa purtat/ă de dorințe. Dacă ești singur, este momentul perfect pentru a-ți găsi pe cineva dacă asta îți dorești. Dacă nu, vei găsi pe cineva alături de care doar să te distrezi.
 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele te îndeamnă să vezi latura practică a relației tale.

Nu ar trebui să te concentrezi asupra aspectelor proaste, în general. Este timpul să renunți la pesimism și rigiditate. Săptămâna aceasta ai posibilitatea de a întoarce roata. Conversațiile pe care le porți joi ar putea fi norocoase. Dacă ești singură, o influență din exterior te va duce tot mai aproape de o persoană magică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi despre dragoste. Fie că ești singur/ă sau nu, săgețile lui Cupidon nu te vor ocoli.

Atmosfera va fi foarte pasională. Cu toate acestea, nu e exclus să existe și mici certuri în cuplu. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de numeroase ieșiri sociale, datorită cărora ai putea întâlni pe cineva care te va atrage din primul moment. Deși, inițial, îți va fi greu să îți deschizi inima, nu vei putea rezista chemării iubirii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă relația în care ești implicat/ă trece printr-o criză, va trebui să iei o decizie: o reconciliere sau o despărțire dacă cel/cea de lângă tine nu te mai face fericit/ă.

Dacă decizi să pui punct, familia și prietenii te vor susține pentru a merge mai departe. În plus, vei întâlni noi tipuri de relații care te pot interesa în viitor. Dacă ești singur/ă, apariția unei iubiri din copilărie îți va colora viața. Universul vă va oferi acum o altă șansă.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod