Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie. Racul trebuie să mai facă și compromisuri

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu vor exista evenimente notabile în ceea ce privește dragostea. Cu toate acestea, nu se va putea spune că va fi liniște completă în cuplul sau în familia ta.

Partenerul/a, copiii sau părinții tăi, oricare dintre ei va avea o solicitare pe care nu o poți îndeplini. Încearcă să explici politicos motivele pentur care nu poți face acel lucru și, cu siguranță, te vor înțelege.

Dacă ești singur/ă, un fost partener din trecutul îndepărtat, poate chiar din liceu, va reveni în viața ta liber de orice angajament. S-ar putea să te atragă o relație cu acesta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, astrele îți vor trimite energii bune în această săptămână. Vei avea parte de mai multă distracție decât te așteptai.

În plus de asta, scopul tău nu va fi de a cuceri pe cineva, ci doar de a te simți bine. Acest lucru va relaxa atmosfera și îți va aduce ceva bun!

Dacă ai deja pe cineva, vei întâmpina o problemă de comunicare cu partenerul/a. Din păcate, acum nu vei putea face nimic în această privință, ci doar să aștepți să treacă timpul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă îți place liniștea și armonia, săptămâna aceasta vei avea parte de câte un mic conflict în cuplu din când în când.

Relația ta devine mai tensionată din cauza faptului că îmbuteliezi prea multe sentimente și păreri, iar acum vei exploda.

Când simți că nu mai poți, nu aștepta până în ultimul moment, ci inițiază niște discuții constructive.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești singur/ă, vei avea dorința de a flirta și de a cunoaște oameni noi în această săptămână. Vei avea noroc doar dacă ieși mai mult din casă la invitația unora și altora.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea o mică ceartă la final de săptămână. Partenerul/a de viață va exploda din cauza faptului că nu se simte ascultat/ă sau înțeles/ă.

Din când în când, trebuie să mai faci și compromisuri!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești singur/ă, ar trebui să încetinești ritmul prin viață și să începi să te gândești mai mult la tine și să te iubești mai mult.

Se poate să te fi dăruit complet partenerului/ei și să te fi dedicat sută la sută relației, fapt pentru care ai ajuns să te neglijezi și să nu mai fii fericit/ă.

Prea multă dragoste, poate stinge flacăra!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, această săptămână va fi cel mai bun moment din viața ta. S-ar putea să afli o veste grozavă despre apariția unui copil sau despre o cerere în căsătorie neașteptată.

Dacă ești singur/ă, te-ai putea gândi intens la fostul tău partener. Te vei simți mai nostalgic/ă, deși nu este cazul pentru așa ceva. Spre finalul săptămânii îți vei da seama că e o mare prostie să te reîntorci la cineva care te-a trădat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nu ai o relație, săptămâna aceasta vei resimți singurătatea mai apăsătoare decât de obicei. Chiar dacă vei fi înconjurat/ă de o mulțime de oameni.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atunci aceste zile vor fi grozave doar pentru voi doi. Vei petrece mai mult timp cu partenerul/a și te vei simți mult mai aproape de el/ea.

De asemenea, este o perioadă grozavă pentru a face o scurtă excursie cu un membru al familiei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când iubești, iubești cu toată ființa ta și, pur și simplu, nu te lași. Indiferent de provocările pe care ți le aduce viața, tu ești acolo pentru a lupta pentru ceea ce iubești.

Astrele te sfătuiesc să o lași mai moale în aceste zile, deoarece cineva îți va tăia avântul cu o veste neplăcută oricum.

Dacă ești singur/ă, într-una din zile vei primi un mesaj foarte interesant.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești fermecător/oare, stălucești și există energie pozitivă în jurul tău în această săptămână. Relația cu partenerul/a se bucură de o energie bună, așa că profită de ea pentru a trece la următorul nivel.

Cu toate acestea, nu forța lucrurile, fă pași mici, dar siguri!

Dacă ești singur/ă, se anunță o schimbare în viața ta amoroasă foarte curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație pe termen lung, săptămâna aceasta ai putea simți că stai pe loc.

Stagnarea și monotonia nu sunt bune, deoarece te pot determina să faci lucruri nepotrivite în momentele tale de vulnerabilitate.

Încearcă să aduci puțin mai mult romantism în cuplul tău, deoarece astfel vei condimenta lucrurile în căsnicia sau relația ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei realiza că nu te poți înțelege cu partenerul/a de viață cu privire la anumite probleme.

Cu toate acestea, evitarea problemei cu pricina și pretinderea că nu există, nu te va duce nicăieri.

Ascultă de sfatul cuiva în care ai încredere și acționează conform spuselor lui.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Se preconizează că oameni noi să-și facă simțită prezenta în viața ta în această săptămână. Oferă-le o șansă și ascultă să vezi ce au de spus.

S-ar putea să simți nevoia de mai multă stabilitate în viața ta personală. Un pic de efort din partea ta și ai putea fi recompensat/ă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod