Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 august. Gemenii căsătoriți vor avea parte de un șoc

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi plin/ă de energie săptămâna aceasta, o energie bună care te face să îți dorești să pornești în noi aventuri cu partenerul/a de viață.

Îți vei scoate persoana iubită din zona de confort, creând pe de altă parte o bază bună pentru relația voastră.

Indiferent de ceea ce mai ai de făcut, vei găsi un echilibru perfect între planurile vieții tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta îți va face o deosebită plăcere să stai în preajma unui Scorpion.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, amintește-ți ție și partenerului/ei de viață cât de importantă este comunicarea pentru relația voastră.

Dacă vrei să-i spui persoanei iubite ceva, spune-i!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te arunca în nicio aventură în această săptămână. Chiar dacă ești singur/ă și disperat/ă după distracție, e mai bine să nu te complici în aceste zile.

Dacă ai deja pe cineva, toate lucrurile negative vor trece și relația va reveni la normal.

Cuplurile căsătorite vor avea parte de un șoc. Cel mai probabil vor afla că pot face ceva ce au crezut dintotdeauna că nu este posibil.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ți-ai neglijat partenerul/a în ultimul timp, iar acum va trebui să faci față concecințelor. Fii mai cald/ă și fă lucruri drăguțe pentru el/ea.

Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în preajma persoanelor încrezătoare și curajoase.

Racii căsătoriți vor avea discuții cu socrii, însă acest lucru nu este ceva nou.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână minunată alături de partenerul/a tău/ta, plină de dragoste și gesturi care îți arată că îi pasă.

Dacă ești singur/ă, te vei bucura să flirtezi cu cineva de la serviciu, însă apoi vei fi jenat/ă toată săptămână de ceea ce s-a întâmplat.

Zodiile căsătorite vor avea probleme cu copiii sau cu părinții, dacă locuiesc împreună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să mai lucrezi la capitolul comunicare. Fie nu îți pasă prea mult de relația ta, fie ți-ai pierdut încrederea în tine.

Dacă ești singur/ă, încearcă să ai grijă la excese, indiferent despre ce este vorba. Chiar dacă vrei să te distrezi și să profiți de liberatate, nopțile nedormite își vor spune cuvântul în curând.

Zodiile căsătorite vor pleca în vacanța visurilor lor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte posibil să simți că te-ai distanțat de persoana iubită și că relația voastră s-a răcit puțin. Încă mai e timp să faci lucrurile să fie ca înainte, poate chiar mai bune.

Dacă ești singur/ă, vei fi atras/ă de cineva puternic și foarte bine îmbrăcat. Gândește-te bine dacă e genul tău și abia apoi acționează!

Zodiile căsătorite vor avea un mic incident în cuplu care le va apropia de soț/soție.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Partenerul/a de viață nu înțelege nevoia de a fi afectuos/oasă. Spune-i direct că ai nevoie de iubire, atât să oferi, cât și să primești.

Dacă ești singur/ă, vei flirta cu cineva și apoi vei regreta instantaneu. Poate că nu faci alegerea cea mai bună, dar măcar îți dai seama când încă nu e prea târziu.

Zodiile căsătorite se apropie cu pași repezi de divorț din cauza unei a treia persoane.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei simți că relația ta este mai puternică decât oricând. Te simți foarte sigur/ă pe cel/cea de lângă tine, deși teoria spune că trebuie să faci exact contrariul.

Dacă ai o relație la început de drum, încearcă să privești cu scepticism orice lucru nou.

Zodiile căsătorite, precum și cele singure, au dorința de libertate și de a petrece câteva ore sau zile doar cu prietenii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi una grea pentru tine, deoarece e posibil să fii departe de partenerul/a de viață. Din diverse motive, va trebui să stați despărțițoi o perioadă.

Dacă ești singur/ă, contează prea puțin că nu ai pe cineva, deoarece te vei distra mult prea bine în compania sexului opus și nu ai vrea să pierzi asta prea curând pentru un angajament de lungă durată.

Zodiile căsătorite nu vor putea să vorbească eficient cu soțul/soția. Există probleme de comunicare mari care vor conduce la probleme și mai mari.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă te întâlnești cu cineva de ceva vreme și te simți cu adevărat fericit/ă cu el/ea, gândește-te să faci următorul pas.

Dacă ești singur/ă, nu te lăsa manipulat/ă de complimente și aparențe.

Zodiile căsătorite vor avea un copil sau vor rămâne fără un copil care pleacă la studii ori se așează la casa lui.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea tot felul de idei romantice și incitante. Fă ceva care să-i arate partenerului/ei cât de pasional/ă ești.

Dacă ești singur/ă, vei cunoaște pe cineva interesant într-o călătorie. Poate chiar vei rămâne acolo!

Zodiile căsătorite vor avea atât de multă treabă, încât își vor neglija soțul/soția și relația în sine. Din fericire, fără consecințe negative.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod