4 zodii care pot fi cele mai bune perechi pentru Berbec

Ești Berbec sau iubești pe cineva născut în zodia Berbec? Află aici compatibilitatea cu această zodie!

 

Leu


Când cei doi încep să se întâlnească, toată lumea știe asta. Leul și Berbecul au o relație intensă care este condusă de iubire, poftă, comunicare, încredere și respect.

Leul este un suflet pereche pentru Berbec, în ciuda faptului că ambele zodii sunt foarte puternice.

Natura lor independentă și faptul că au opinii puternice pot duce la ciocniri și certuri frecvente, dar legătura emoțională și comunicarea înving de fiecare dată.

Leul este un suflet pereche pentru Berbec, deoarece îl înțelege cu adevărat.

Leul prețuiește relațiile mai mult decât orgoliul. Prin urmare, nu îl deranjează să spargă gheața și să facă primul pas spre împăcare după o ceartă.

Deși există crize de gelozie din cauza nevoii ciudate de libertate și spațiu a Berbecului, un război între cei doi nu are nicio șansă în fața atracției sexuale pe care o simt unul față de celălalt.

Citește și: Ce animal seamănă cel mai mult cu tine, în funcție de zodia ta

Vărsător


Dacă nu există încredere, o relație cu un Berbec nu poate dura.



Persoanele născute în zodia Vărsător sunt adevărate suflete pereche pentru Berbec deoarece sunt darnice. Neașteptând multe în schimb, când un Vărsător este îndrăgostit, el este foarte altruist.

Această calitate, precum și onestitatea topesc inimile Berbecilor, care renunță la încăpățânare.

Odată ce Berbecul găsește un Vărsător, se schimbă la 180 de grade. Berbecul renunță la orgoliu și Vărsătorul devine Universul lui.

Seriozitatea Vărsătorului ține în frâu temperamentul Berbecilor și, astfel, relația prosperă.

Încrederea nu va fi niciodată insuficientă. Deoarece Vărsătorul nu se va îndoi de loialitatea Berbecului, deși acesta din urmă are nevoie de spațiu, relația se va transforma într-o căsnicie respectuoasă.


De asemenea, chimia sexuală va fi explozivă.

Săgetător


Legătura dintre Săgetător și Berbec este inegalabilă.

Când cei doi se întâlnesc, dorințele sexuale preiau conducerea și cei doi nu pot păstra distanța.

Deși orgoliul ar putea întuneca relația lor, este doar o fază temporară la început.

Săgetătorul și Berbecul sunt amândoi puternici. Acest lucru duce la ciocniri, dar nu există nimic ce nu pot rezolva prin dialog și sex.

Ei împărtășesc pasiuni și convingeri comune. Pe măsură ce relația lor avansează, încrederea crește și conflictele se dizolvă.

Berbecul nu se poate abține să nu admire încăpățânarea Săgetătorului. Cei doi o scot la capăt în pat și nicio ceartă nu durează datorită energiei lor sexuale.



Comunicarea din cuplul lor nu va înceta niciodată să existe.

Cei doi continuă să se surprindă și să se iubească un pic mai mult în fiecare zi.

Poate te interesează și: Dorințele ascunse ale zodiilor. Descoperă-le secretele! 

Scorpion


Atât Berbecul, cât și Scorpionul sunt conduși de Marte. Așadar, retragerea sau supunerea nu este în natura niciunuia dintre ei. Acest lucru te-ar putea face să crezi că sunt incompatibili, dar, în mod ciudat, cei doi trec prin greu și înving, în ciuda orgoliilor și a ciocnirilor de opinii.

Există o atracție instantanee între cei doi când se întâlnesc. Odată ce Berbecul își dă seama că Scorpionul este sufletul lui pereche, dragostea devine mai puternică decât ego-ul.



Chimia sexuală este nemaipomenită și, cu timpul, Scorpionul începe să iubească chiar și imperfecțiunile Berbecului.

Într-o ceartă, primul care renunță este Scorpionul, deoarece acesta înțelege Berbecul mai bine decât oricine altcineva.

 

Sursă: eastrohelp.com

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod