Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 septembrie. Capricornul va fi trist, Peștii trebuie să aibă mai multă răbdare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec


Unul dintre prietenii tăi încearcă de multă vreme să îți facă cunoștință cu cineva. Spune DA în această săptămână. S-ar putea, de fapt, să te înțelegi foarte bine cu acea persoană.

Pe de altă parte, s-ar putea să pari puțin rece și distant/ă față de familia ta. Sună-i și plănuiește o întâlnire plăcută pentru a le demonstra că nu ai nimic cu ei.

Taur


Uneori, este mai bine să păstrezi lucrurile private. Nu îți dezvălui relația în această săptămână, dacă aceasta este încă la început de drum.

Dacă ești căsătorit/ă, ai putea avea parte de o mică ceartă cu soțul sau soția. Vei simți totul mai profund în aceste zile și, din această cauză, vei reacționa la orice nimic.

Dacă ești singur/ă, cineva din trecutul tău îți reapare în minte.

Gemeni


Săptămâna aceasta ar trebui să faci ceva prin care să-ți surprinzi partenerul/a și de care amândoi vă veți bucura.

Nu uita să îi faci mai des cadouri persoanei iubite, fie că este vorba de gesturi mici.
Vor fi apreciate.

Lucrurile stau bine pe acest plan pentru tine. Te vei simți mai stabil/ă și mai consecvent/ă decât până acum. Ține-o tot așa și vei putea realiza orice.

Rac


Dragostea plutește în aer în această săptămână pentru tine. Relația ta va înflori. Te simți bine și îți iubești partenerul/a pe zi ce trece mai mult.

Dacă ești singur/ă și te simți copleșit/ă uneori, încearcă să-ți așterni pe o hârtie sentimentele. Jurnalul este o modalitate sănătoasă de a urmări, de asemenea, cum te simți.

Leu


Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te vei simți încrezător/oare când vine vorba de flirt.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, acum poate fi momentul în care să începi să te gândești să te muți împreună cu persoana iubită sau să îți întemeiezi o familie.

Dacă ești căsătorit/ă, cuvântul divorț va fi rostit pentru prima oară în casa ta.

Fecioară


Ești o persoană plină de iubire. Așadar, săptămâna aceasta fă-ți puțin timp doar pentru tine și partenerul/a de viață.


Dacă ești singur/ă, ar trebui să te axezi mai mult pe tine și pe iubirea de sine și mai puțin pe găsirea unei persoane care să te împlinească.

Nu ai nevoie de nimeni ca să fii fericit/ă!

Balanță


Săptămâna aceasta poți aborda suiecte mai serioase cu partenerul/a de viață. Indiferent dacă ești căsătorit/ă sau stai cu cineva de mult timp, acum este momentul de a relua unele discuții din trecut.

Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în preajma unei persoane din zodia Rac.

Ești o persoană puternică. Știi asta. Trebuie doar să începi să crezi mai mult în tine. Îndoiala de sine este singurul lucru care te oprește din a-ți găsi marea iubire.

Scorpion


Doar pentru că cineva te-a rănit în trecut nu înseamnă că ar trebui să încetezi să crezi în dragoste. Se va întâmpla când ești cu adevărat pregătit/ă pentru asta.

Astrele te sfătuiesc să lași ce a fost în urmă și să o iei de la capăt, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

Pe de altă parte, cineva din familia ta îți va da o veste excelentă în această săptămână.
Acest lucru îți va schimba, cu siguranță, starea de spirit într-un mod pozitiv.

Săgetător


Păstrează calea pe care ai ales-o, săptămâna aceasta ar trebui să începi să observi câteva mici îmbunătățiri în viața ta sentimentală.

S-ar putea ca perioada neliniștită prin care ai trecut să înceteze acum, iar relația ta să revină la normal.

Te vei simți mai responsabil/ă față de tine și față de ceilalți. Te vei simți mai ușurat/ă și mai relaxat/ă, bucurându-te astfel de fiecare momentul alături de cei dragi.

Capricorn


Uneori, relațiile pur și simplu nu funcționează. Aceasta este trista realitate.

Îți poți da tot sufletul și tot nu va merge bine.

Oferă-ți timp pentru a procesa tot ce se întâmplă și ia pas cu pas întregul proces al despărțirii. Din el vei învăța multe și vei ieși mai puternic/ă!

Discuția cu un terapeut te poate face să te simți mai echilibrat/ă, ceea ce te va ajuta să faci față numeroaselor provocări pe care ți le pregătește viața.


Vărsător


Partenerul/a tău/ta de viață nu va urma reguli și nu va accepta restricții. Nu încerca să-l/o înfrânezi dacă se îndepărtează de tiparul convențional sau normal.

Lasă-te purtat/ă de val și urmează-ți persoana iubită pe culmile necunoscutului, vei fi surprins/ă de ce vei descoperi.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei fi puțin precaut/ă în compania străinilor.

Pești


Fii amabil/ă și, cel mai important, ai răbdare.

Orice ar face, nu-ți judeca partenerul/a. Fă tot posibilul să îl/o înțelegi și să nu îl critici. Nu te grăbi! Fă-ți timp să te pui în locul celor dragi înainte de a spune ceva ce ai putea regreta apoi.

Dacă încă locuiești cu familia ta, atunci ai putea simți un fel de presiune sau s-ar putea să te simți puțin nervos/oasă din anumite motive.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod