Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie. Viața sentimentală a Balanței va fi agitată

Balanță, dacă ești implicată într-o relație sau ești căsătorită, viața ta va fi agitată.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În dragoste totul va fi bine în noiembrie atât timp cât nu îți vei critica partenerul/a și nu te vei certa cu el din orice.

Nu mai fi atât de exigent/ă și perfecționist/ă. Nu e un moment bun să te impui, ci să întreții o atmosferă armonioasă. Dacă ești singur/ă, nu va fi cea mai bună lună pentru cuceriri. Să seduci pe cineva nu va fi deloc ușor acum. Vei atrage mult mai puțină atenție decât de obicei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Iubirea va fi cel mai important lucru în noiembrie.

Este o lună în care vrei să fii fericit/ă cu orice preț și vei fi foarte romantic/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație și nu ești fericit/ă, vei ști clar ce vrei și vei avea puterea de a schimba lucrurile. Unii vor ajunge să se despartă de partenerul lor pentru că vor accepta că ceva nu funcționează și vor prefera să fie liberi, alții își vor da seama că au alături persoana potrivită și că trebuie să găsească o rezolvare astfel încât să funcționeze bine ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, situația rămâne neschimbată.

Citește și: 6 cupluri zodiacale sortite eșecului

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste îți va merge bine luna aceasta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei purta numeroase discuții importante cu partenerul/a de viață pentru a încerca să ajungeți la acorduri cu privire la problemele sensibile. Va fi o lună intensă, dar satisfăcătoare. Dacă ești singur/ă, vei încerca să socializezi cât mai mult posibil, să te distrezi cu prietenii și să seduci sexul opus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera din cuplu va fi furtunoasă în această lună.

Nu este o problemă din cauza lipsei de iubire, ci din cauza neînțelegerilor și diferențelor de gândire. Tu și persoana iubită vă veți contrazice și nu veți fi de acord în multe privințe. Principala problemă este modul în care se duc banii. Nu împărtășiți aceleași criterii și acest lucru duce la certuri puternice. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase întâlniri și vei frânge inimi.

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste, vei continua în același ritm ca și până acum. Nu va fi rău, dar nici bine.

Vei continua cu modul tău de viață, dar comunicarea lipsește. Ar trebui ca tu și partenerul/a de viață să faceți o echipă și totul ar fi mai plăcut. O călătorie sau o evadare din cotidian ar fi minunată pentru tine. Dacă ești singur/ă, ieși și distrează-te, doar așa vei cunoaște oameni noi. Și chiar vrei să te îndrăgostești în noiembrie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, normalitatea și energiile bune îți vor invada viața de cuplu în noiembrie.

Va fi o lună calmă și plăcută. Dacă ești singur/ă, vei avea șansa să cunoști oameni noi și interesați de o relație. Totul se va desfășura încet, dar sigur. S-ar putea să întâlnești pe cineva care să îți placă cu adevărat, dar vei începe să faceți primii pași spre o relație amoroasă de luna viitoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, viața ta va fi agitată.

Te vei certa din orice cu partenerul/a, astfel că vă veți distanța până la punctul în care fiecare o va lua pe un alt drum. Vă puteți despărți definitiv sau poate fi vorba doar de o pauză. Dacă ești singur/ă, te vei distra și vei duce o viață nebună, fără să ai perspective romantice serioase.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața sentimentală este fericită și plină de satisfacții în noiembrie.

Între tine și persoana iubită va fi loc de mai multă comunicare și dragoste. Evită critica, altfel vei strica atmosfera și e păcat. Dacă ești singur/ă, vei cuceri cu ușurință sexul opus. Un prieten ți-ar putea prezenta pe cineva care te va fascina și de care te vei îndrăgosti.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de o lună liniștită. Vor exista mici dovezi de iubire, însă și monotonie.

Începând cu a doua săptămână din noiembrie, tu și partenerul/a veți avea câteva dispute și confruntări din cauza modului diferit de a gândi. Îți vei dori să fii mai activ/ă social. Vei deschide ușile casei tale pentru tot felul de musafiri. Dacă ești singur/ă vei avea multe oportunități de a întâlni pe cineva interesant și atractiv, cu care ai putea începe o nouă relație romantică.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună fără modificări și destul de monotonă.

Nu va fi vorba de iubire, dar nu vor exista nici dispute. E bine așa! Dacă ești singur/ă, nici în noiembrie nu te vei îndrăgosti. Nu vei întâlni pe nimeni special, dar viața ta socială va fi plină de prieteni și familie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație va trebui să faci mici eforturi luna aceasta.

Distanța dintre tine și partener/ă nu e bună deloc pentru relație. Încearcă să vă apropiați prin dialog, câteva ieșiri doar voi doi sau o escapadă romantică. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva interesant la serviciu sau prin intermediul muncii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca foarte bine luna aceasta și viața ta amoroasă va fi foarte activă.

Libidoul tău crește surprinzător, așa că fii foarte atent/ă dacă nu îți dorești copii. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, ar putea apărea scântei în cuplu. Controlează-te și ignoră ceea ce nu-ți convine. Dacă ești singur/ă, ai putea începe o relație cu cineva. Ia-ți timpul necesar pentru a cunoaște bine persoana cealaltă înainte de a judeca sau de a alege.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod