Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Vești bune pentru Taur

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, această lună va fi destul de pasională.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, așteaptă-te să zboare scântei în timp ce tu și partenerul/a de viață vă angajați în conversații pasionale și momente intime. Profită de această oportunitate pentru a vă face relația și mai puternică.

Dacă ești singur/ă, dragostea poate fi chiar după colț. Trebuie doar să deschizi larg ochii și să privești mai departe de cercul tău de prieteni și de raza ta de acțiune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Lucruri bune sunt pe cale să se întâmple pentru tine în ceea ce privește dragostea. Această lună se poate dovedi o perioadă de schimbare pentru toți nativii acestei zodii.

În cea mai mare parte a lunii iulie, atmosfera va fi plină de optimism, energie bună și entuziasm în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Fie că ești singur/ă sau ai pe cineva alături de tine prin viață, se pare că Universul ți-a pregătit multe surprize plăcute.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna aceasta, este foarte posibil ca partenerul/a de viață să calce pe bec. Va face ceva nepotrivit și vei afla.

Cu toate acestea, dacă nu este vorba de ceva foarte grav, încearcă să treci cu vederea și să te asiguri că nu va trece granița.

Dacă ești singur/ă, vei cunoaște pe cineva prin intermediul locului de muncă. E importat să-l vezi ca pe o oportuniatte de a învăța ceva nou din punct de vedere profesional, dar și drept o șansă la dragoste.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești singur/ă și ai în plan să te întâlnești cu cineva luna aceasta, asigură-te că porți ceva care să te facă să te simți încrezător/oare.

Dacă ai deja pe cineva, vei avea o lună iulie grozavă alături de partenerul/a de viață. Cel mai probabil veți pleca într-o vacanță împreună, unde vă veți simți grozav.

Dacă ai fost dezamăgit/ă recent în dragoste, nu lăsa persoana nepotrivită să se mai apropie de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să fii prudent/ă luna aceasta în ceea ce privește dragostea. Nu-ți pierde încrederea în iubire, căci aceasta există și te așteaptă undeva după colț.

Indiferent de dezamăgirile prin care ai trecut, a sosit momentul să renunți la trecut și să privești cu optimism spre viitor.

Dacă în prezent ești cu cineva de care nu ești foarte încântat/ă, nu mai pierde timpul. Spune stop!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea și relația ta lasă de dorit luna aceasta.

Iulie nu vine cu schimbări în bine pentru viața ta amoroasă, ci din contră. Se pare că tu și partenerul/a de viață aveți cu totul alte preocupări și priorități decât cuplul vostru.

Dacă ești singur/ă, vei rămâne astfel până când vei renunța să cauți persoana perfectă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna iulie vine cu mari provocări pentru tine, deoarece persoana iubită va lua o decizie care te va șoca.

Se poate să se mute în alt oraș sau în altă țară, se poate să vrea să vă despărțiți sau se poate chiar să îți dea vestea că s-a îndrăgostit deja de altcineva.

Nu te pierde cu firea, caută sprijin în cel mai bun prieten al tău și ascultă sfaturile lui cu sfințenie. Totul va fi bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Daca esti implicat/ă într-o relație, partenerul/a de viață îți va aduce numeroase reproșuri luna aceasta.

Totul va porni de la nimicuri, dar se va sfârși teribil de urât. Încearcă tu să fii cel/cea rațional/ă și să îi dai o lecție numai bună de urmat. Aici va funcționa puterea exemplului.

Dacă ești singur/ă, în luna iulie vei fi mai preocupat/ă de bani și carieră decât de dragoste. Și bine faci!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Plictiseala este cuvântul de ordine pentru tine în această lună. Se pare că relația ta traversează o perioadă destul de neplăcută. Toate aceste lucruri ar putea avea de-a face cu lipsa banilor cu care vă confruntați la nivel de cuplu.

Pentru a răzbi prin greutăți și pentru a triumfa, trebuie să fiți o echipă. Altfel, relația voastră nu va funcționa niciodată.

Dacă ești singur/ă, luna iulie nu aduce schimbări notabile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Indiferent dacă ești singur/ă sau ești cu cineva, te vei simți împlinit/ă luna aceasta.

Iulie nu vine cu mari provocări sau surprize și poate tocmai această liniște este cea care te mulțumește.

Ești bine așa cum ești și nimic nu poate sta în calea fericirii tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva îți va transmite semnale mixte luna aceasta. Este oare timpul să faci o mișcare?

Astrele spun că da, deoarece este momentul potrivit să afli ce vrea de la tine. Ai stat prea mult gândindu-te la asta și meriți un răspuns sincer.

Dacă ești deja cu cineva, vei avea parte de o perioadă destul de stresantă din cauza faptului că s-a acumulat prea multă frustrare în cazul amândurora. Acest lucru înseamnă nervi, irascibilitate și imprevizibilitate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta s-ar putea să simți nevoia să te concentrezi mai mult asupra acelor aspecte care te nemulțumesc în relație. Acest lucru va deschide calea către o mai bună înțelegere.

În momentele dificile, relația voastră devine din ce în ce mai puternică. Partenerul/a de viață te surprinde atunci când te aștepți mai puțin.

Dacă ești singur/ă, luna aceasta nu ar trebui să flirtezi cu persoane care sunt implicate deja în alte relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod