Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 7-13 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tău de viaţă şi-ar putea arăta o altă latură în aceste zile, o latură mai puţin plăcută.

E posibil să fie mai dur decât de obicei şi poate violent verbal. În cazul în care nu ajungeţi la niciun consens împreună, e cazul să iei singură măsuri. Nu te lăsa batjocorită de nimeni, indiferent de motivele sau scuzele care ţi se aduc ulterior.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Partenerul tău de viaţă te va scoate din minţi în această săptămână din cauza faptului că este foarte nehotărât şi instabil emoţional.

În ultima perioadă nu mai ştii la ce să te aştepţi din partea lui, de aceea încearcă să porţi o discuţie cu el şi să lămuriţi problemă. Dacă continuă tot aşa, relaţia voastră este în pericol.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să interpretezi greşit gesturile unui prieten sau a unui coleg.

Chiar dacă unele fapte ale acelei persoane te duce cu gândul că ar putea să îi placă de tine, adevărul este cu totul altul. Nu te purta de parcă ştii sigur că acestea sunt sentimentele lui pentru tine, altfel vei cădea în penibil şi vei crea o situaţie stânjenitoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Lucrurile nu merg prea bine pentru tine pe plan sentimental în această săptămână.

În ultima perioadă, tensiunile dintre tine şi partener s-au agravat, ceea ce înseamnă că trebuie să luaţi măsuri pentru a găsi o soluţie, indiferent care ar fi ea. Fie luptaţi pentru relaţia voastră şi încercaţi să reveniţi la normal, fie renunţaţi unul la celălalt de comun acord.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ai copii, săptămâna aceasta va fi destul de solicitantă atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău de viaţă.

Nervii acumulaţi şi oboseala vă poate face să vă răzbunaţi unul pe celălalt fără să aveţi motive reale. Încercaţi să vă calmaţi şi să vă ajutaţi unul pe altul, altfel totul va deveni şi mai greu decât este deja.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile nu merg deloc bine pentru tine pe plan sentimental, ceea ce înseamnă că îţi poţi pierde încrederea în tine mai mult decât s-a întâmplat deja.

Partenerul tău de viaţă are un comportament inadecvat, de aceea nu trebuie să mai stai să accepţi dacă eşti nefericită alături de acesta. Un lucru este cert, tu faci regulile aici!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai devenit tot mai distantă faţă de partenerul tău în ultima perioadă, iar în aceste zile vei realiza şi tu acest lucru.

Cu toate că acesta ţi-a atras atenţia de multe ori şi şi-a exprimat nemulţumirile, tu ai rămas indiferentă. Punctul critic va fi în momentul în care el va lua atitudine şi va face primii paşi spre despărţire, iar atunci te vei speria!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tensiunea dintre tine şi partenerul tău de viaţă se va răsfrânge şi asupra persoanelor apropiate, ceea ce nu e deloc normal.

Chiar dacă relaţia voastră e una zbuciumată dintotdeauna, asta nu înseamnă că trebuie să vă purtaţi în public ca şi acasă. Păstraţi pentru voi anumite lucruri şi nu uitaţi că lucrurile se spală în familie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O persoană din exterior se va băga în viaţa ta personală, iar asta nu va face deloc bine relaţiei în care eşti implicată.

E posibil ca partenerul tău să nu accepte cum stai şi priveşti impasibilă spre ceea ce se întâmplă. Dacă nu iei atitudine şi nu faci o alegere, atunci o va face el!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta nu vei avea deloc timp de viaţa ta amoroasă, fie că eşti singură sau implicată în relaţie.

Dacă ai un iubit, situaţia va fi mai complicată, pentru că e posibil să începi să îl priveşti ca pe o piedică în calea atingerii obiectivelor tale, cel mai probabil profesionale. Încearcă să aduci echilibru în viaţa ta, dacă vrei să fii fericită pe toate planurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că vei fi foarte ocupată în aceste zile, trebuie să încerci să îţi faci timp pentru familie şi persoane dragi.

Nu risca să îi îndepărtezi de lângă tine pe cei care te iubesc cu adevărat, doar pentru că nu îţi mai vezi capul de treabă. Dacă comunici deschis, e posibil ca aceştia chiar să îţi dea o mână de ajutor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să provoci tensiuni în cuplu din cauza indiferenţei tale.

Partenerul de viaţă ar putea simţi că oferă mai mult decât o faci tu şi că se implică mai intens decât tine. Cu toate că ţii la el, uiţi că din când în când trebuie să îi mai şi arăţi acest lucru. Încearcă să îl implici mai mult în activităţile tale şi să petreceţi timp de calitate împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod