Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 5-11 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Totul va decurge normal dacă atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă aveţi acelaşi preocupări şi dorinţe.

Cu cât preocupările voastre sunt mai diferite, cu atât riscaţi să vă îndepărtaţi unul de altul. Nu e nimic mai important pentru moment decât liniştea şi armonia din viaţa voastră. Lăsaţi totul deoparte şi fiţi doar voi doi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti destul de suspicioasă în această săptămână cu privire la noile activităţi ale partenerului tău de viaţă.

Simţi că eşti din ce în ce mai ignorată de acesta şi nu înţelegi care este motivul. Este foarte important să discutaţi deschis despre problemele care te macină, altfel vei deveni extrem de posesivă şi obsedată. Nu îl forţa să facă doar ceea ce îţi doreşti tu, poate acesta e motivul pentru care fuge de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în aceste zile să le acorzi atenţie în mod egal celor dragi.

Fii prezentă ca mamă, ca iubită, dar şi ca fiică, e necesar pentru toată lumea să te aibă în viaţa lor. Chiar dacă ai multe pe cap, încearcă să îţi faci timp pentru toţi, cu toate că asta înseamnă să uiţi complet de tine. În perioada imediat următoare vei avea ocazia de a te gândi doar la tine şi la dorinţele tale, aşa că nu dispera!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Zilele libere de care te-ai bucurat împreună cu partenerul de viaţă v-au făcut să vă apropiaţi.

Aţi trecut prin câteva momente de cumpănă recent, de aceea aveaţi nevoie să vă reveniţi puţin. Fii optimistă, pentru că nu s-a întâmplat nimic atât de grav încât să nu poţi trece peste. În plus de asta, niciodată nu e un singur vinovat pentru astfel de situaţii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima perioadă nu prea te-ai purtat cum trebuie cu partenerul de viaţă, iar asta ar trebuie să te facă să ai remuşcări.

Şi chiar dacă le ai, nu e sufiecient pentru a repara ce ai stricat, ci e nevoie de regrete sincere şi de fapte compensatorii. Un singur gest urât poate strica tot ce aţi construit, tu şi iubitul tău, pe parcursul atâtor ani. Acţionează cu respect, pentru că doar aşa te vei putea bucura şi tu de el!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fără eforturi din partea ambilor parteneri nu se va rezolva nimic.

Săptămâna aceasta ai ocazia de a îndrepta lucrurile care nu merg între voi şi de a reaprinde flacăra iubirii. Dacă eşti o nativă singură şi disponibilă, trebuie să faci doar un pas pentru cucerirea cuiva. Nu aştepta ca totul s-ţi vină de-a gata, pentru că vei fi dezamăgită!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima perioadă ai avut tot felul de neînţelegeri cu partenerul de viaţă şi pare că vă vedeţi doar defectele unul altuia.

Aţi uitat amândoi motivele pentru care v-aţi îndrăgostit unul de celălalt, astfel încât acum ati deveni doi străini. E important să conştientizaţi că răceala care s-a instalat între voi poate să vă ducă la despărţire şi să luaţi măsuri urgente dacă nu vă doriţi acest lucru!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile nu stau deloc bine pentru nativele implicate într-o relaţie şi e posibil ca acestea să treacă printr-o despărţire.

Pentru cele singure, însă, veştile sunt extrem de bune şi se aduce în discuţie revenirea pe plan social. Femeile Capricorn au şansa de a-şi scoate în evidenţă atuurile şi şarmul, ceea ce le poate conduce în braţele bărbatului perfect!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E greu să iei decizii, mai ales atunci când e vorba de persoanele pe care le iubeşti.

Cântăreşte bine situaţia şi nu leza sentimentele nimănui din cauza hotărârilor tale. Pentru nativele care au trecut printr-o situaţie amoroasă mai tensionată în ultima perioadă, acum se pot bucura de ceva mai multă linişte. Pentru femeile Vărsător singure, astrele le sfătuiesc să nu se axeze doar pe prieteni şi să îşi îndrepte atenţia mai mult spre flirt.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În viaţa sentimentală e mai multă tensiune decât armonie, cel puţin câteva săptămâni.

Indiferent care ar fi motivele pentru care tu şi partenerul tău aţi ajuns să vă urâţi, cert este că la voi lipseşte comunicarea cu desăvârşire. E vorba de acel dialog deschis, cald şi sincer, şi nu de urletele care nu mai lipsesc din casa voastră. Cu cât vorbele sunt mai dulci, cu atât lucrurile se pot îndrepta mai uşor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu oricine eşti certată, încearcă să te împaci săptămâna aceasta.

Fie că este vorba de vreun fost iubit sau de actualul partener cu care te-ai ciondănit în ultima perioadă, acum e momentul să dai totul uitării. În cazul în care nu s-a întâmplat nimic grav între voi, atunci trebuie să îţi reaminteşti că fiecare dintre noi merită o a doua şansă. Dacă eşti singură, axează-te mai mult pe relaţiile de rudenie de care te-ai înstrăinat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti mai geloasă decât de obicei, lucru care ar putea fi destul de obositor şi deranjant pentru partenerul tău de viaţă.

E clar că nu ai motive serioase care să îţi justifice comportamentul, de aceea ai face bine să îţi dai seama la timp şi să ştii când să te opreşti. Încearcă să păstrezi liniştea din sânul familiei cât de mult posibil!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod