Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 28 mai-3 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână e rost de întâlniri neplanificate.

E posibil să fii nevoită să faci o vizită unor rude cu care nu ai mai păstrat legătura de multă vreme. De asemenea, poate fi vorba despre o reuniune cu păriţii partenerului tău de viaţă. Dacă eşti sigură, te vei concentra pe reluarea unor relaţii mai vechi, fie ele de prietenie sau amoroase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E rost de gelozie în această săptămână şi nu va fi deloc plăcut.

Partenerul tău de viaţă e mai posesiv ca oricând şi caută motive de ceartă chiar şi de la cele mai nesimnificative situaţii. E necesar să porţi o dicuţie serioasă cu acesta înainte ca totul să se transforme într-o obsesie! Probabil nu va înţelege de la început şi nu va reuşi să se schimbe imediat, de aceea trebuie să ai răbdare şi să îl ajuţi dacă crezi că merită efortul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta e ocazia perfectă de a regla unele probleme cu partenerul tău de viaţă.

Amândoi vă aflaţi într-o dispoziţie bună, de aceea ar trebui să profitaţi de asta pentru a discuta cu calm şi cu sinceritate. Cu cât vei fi mai deschisă, cu atât şansele de a obţine ceea ce îţi doreşti vor fi mai mari. Dacă eşti singură, caută să ieşi mai mult din casă şi să socializezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă partenerul tău nu are o dispoziţie prea bună în aceste zile, e necesar să îi fii alături, nu să îi reproşezi că nu e atent cu tine.

E posibil ca acesta să aibă unele probleme pe care nici nu îndrăzneşte să ţi le mai spună din cauza atitudinii tale agresive. Încearcă să fii mai deschisă şi să nu te gândeşti numai la tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te vei concentra mai mult pe viaţa ta sentimentală în aceste zile, chiar dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie.

Să fii într-o relaţie cu cineva e foarte important pentru tine, însă în ultima perioadă nu prea ai mai avut timp de dragoste. Îţi place să iubeşti şi să fii iubită şi nu fugi de asta de teama de a nu fi rănită. Acum e timpul să te ocupi de asta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc bine la capitolul dragoste pentru că partenerul tău pare că nu mai e dispus să facă lucruri pentru tine şi pentru relaţia voastră.

E posibil să se fi instalat rutina, iar dezinteresul a preluat frâiele. Încearcă să readuci totul la normal fiind la fel ca înainte, astfel poate şi el va redeveni ce a fost. Dacă situaţia degenerează, fă o schimbare majoră, indiferent despre ce e vorba!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi surprinsă în aceste zile de partenerul tău, însă nu într-un mod prea plăcut.

Se pare că acesta e din ce în ce mai ciudat şi pare mai detaşat ca oricând. Văzând lucrurile acestea, vei fi tentată să întreci limita în unele situaţii, iar asta poate crea probleme şi mai mari între voi. Lasă răzbunările deoparte şi nu încerca să profiţi de atitudinea lui pentru a face ce îţi doreşti.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână îţi vei expune gelozia mai mult decât oricând, iar asta va fi extrem de deranjant pentru partenerul tău de viaţă.

Caută să spui ce ai pe suflet şi ce te macină, însă renunţă la tonul agresiv şi la acuze nejustificate. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei vrea mai mult să te distrezi, decât să îţi iei angajamentul pentru o relaţie serioasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima vreme ai căpătat mai multă încredere în tine, lucru care te va ajuta enorm pe plan sentimental.

Dacă eşti singură, vei atrage bărbaţii ca un magnet, însă selecţia va fi destul de dificilă. Nu te grăbi în luare deciziilor, ai tot timpul din lume pentru a alege ce e mai bun. Dacă eşti implicată într-o relaţie, atunci cel mai probabil îţi vei atrage partenerul în moduri noi şi inedite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă este destul de anostă în ultima perioadă.

De aceea, e necesar ca atât tu, cât şi el, să depuneţi eforturi pentru a reaprinde flacăra iubirii. Bineînţeles, dacă vă doriţi amândoi asta. Nu e dificil să schimbi ceva, cât de mic, pentru a anima puţin situaţia dintre voi. Puteţi să cautaţi o pasiune nouă sau să încercaţi ceva inedit împreună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii.

Nu vei sta prea mult în suspans atunci când îl vei vedea, ci îl vei recunoaşte imediat şi vei ştii cum să acţionezi. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil nu vor avea loc schimbări notabile, ceea ce este benefic pentru perioada aglomerată pe care o traversezi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci prea bine din punct de vedere sentimental, de aceea e necesar să faci o schimbare în viaţa ta.

Totul ţine doar de tine şi de dorinţa ta de a duce lucrurile spre normalitate. Dacă între tine şi partenerul tău se întâmplă lucruri care nu au ce căută într-o relaţie, spune stop şi ia-o de la zero fără să te uiţi în urmă! Şi chiar dacă în capul tău îţi spui că e uşor de zis şi greu de făcut, caută în tine acea forţă şi o vei găsi cu siguranţă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod