Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 februarie-4 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu cât vei petrece mai mult timp alături de partener în această săptămână, cu atât relaţia dintre voi va deveni şi mai puternică, iar iubirea mai mare.

Dacă eşti singură, o persoană care a trecut fugitiv prin viaţa ta cândva va reveni sub altă formă, cu un alt scop. Nu este exclus să începi o relaţie amoroasă, deşi nici prin cap nu îţi trece acest lucru.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor alături de partenerul de viaţă, asta în cazul în care relaţia voastră e una de lungă durată.

Nu ar strica să discutaţi despre cum să duceţi lucrurile la nivelul următor, atât timp cât totul este bine şi frumos între voi. Dacă eşti singură, dar ai vrea să schimbi acest lucru, nu ezita să ieşi mai mult şi să rişti mai mult!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi arăţi disponibilitatea în faţa partenerului de viaţă.

E posibil ca acesta să traverseze o perioadă nu tocmai plăcută şi să aibă nevoie de suportul tău fizic şi moral. Dacă eşti singură, cel mai probabil se va lega o idilă între tine şi un coleg de serviciu, dar nu va fi rost de o relaţie serioasă. Astrele îţi recomandă să nu amesteci aceste două planuri!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă îşi va face simţită prezenţa şi pe plan sentimental în aceste zile.

E posibil să fii mai irascibilă decât de obicei şi să ţi se pară perfect normal să ai atâtea pretenţii de la partenerul tău de viaţă. Din fericire, acesta are mare răbdare în ceea ce te priveşte şi te va face să înţelegi cu calm şi vorbă bună că lucrurile pe care le faci nu sunt normale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că şarmul şi atitudinea lor sunt mai atractive decât oricând.

Nu este exclus să se lege o idilă între tine şi un coleg de serviciu, însă ai grijă să nu fi a treia persoană din această ecuaţie. Cu toate că ai putea crede că îl cunoşti foarte bine, vei descoperi cu stupoare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală stagnează, iar acest lucru îţi dă o nesiguranţă în ceea ce priveşte relaţia ta.

Fie că eşti căsătorită sau nu, partenerul tău de cuplu nu pare a avea planuri cu voi. Ai vrea ca situaţia să se mişte puţin şi ai vrea ca viaţa ta amoroasă să fie mai dinamică, însă amândurora vă e prea frică să faceţi primul pas.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu eşti dispusă să te implici în lucruri serioase şi nici nu vrei să îţi asumi responsabilităţi în ceea ce priveşte viitorul relaţiei tale.

Te laşi purtată de val, însă constaţi uneori cu regret că viaţa trece pe lângă tine fără să ai realizări prea mari. Dacă nu ai ambiţii în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, atunci măcar foloseşte-ţi resursele pentru a evolua în carieră.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimic nu poate sta în calea fericirii tale atât timp cât ştii ce vrei.

Cu cât îţi planifici mai atent următoarele mutări în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă, cu atât planurile tale vor ajunge mai repede la îndeplinire. Nimeni nu e mai hotărât ca tine, iar cine nu îţi poate face faţă, se va da din calea ta. Fie că eşti singură sau nu, eşti fericită!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începutul săptămânii e promiţător pentru nativele singure.

Nimic nu le poate sta în cale dacă au pus ochii pe cineva. Indiferent cât de dificil le va fi să ajungă la acea persoană, ele vor reuşi. În schimb, nativele implicate într-o relaţie nu dau dovadă de prea mare încredere în sine, iar acest lucru le va face extrem de vulnerabile în faţa partenerului. E posibil să nu fie tratate aşa cum merită din această cauză!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă nu oferi respect, cu siguranţă nu vei fi tratată cu respect.

Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, care, din nefericire, nu traversează cea mai bună perioadă. Între tine şi partenerul de viaţă există de multă vreme discuţii în contradictoriu despre viitorul vostru, iar acum ar putea fi apogeul lor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este exclus ca în această săptămână să întâlneşti o persoană care ar putea să îţi dea viaţa peste cap.

Nu e neapărat un lucru rău, însă situaţia se complică puţin dacă eşti implicată într-o relaţie. Nativele nefericite pe plan sentimental ar putea să îşi găsească alinarea în braţele altcuiva, iar schimbarea să fie destul de grea la început. Cu toate acestea, finalul va fi unul fericit pentru toată lumea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ştii ce vrei în ceea ce priveşte dragostea, iar acest lucru ar putea aduce suferinţă celor din jurul tău.

Cel mai afectat ar putea fi actualul tău partener care va fi complet debusolat de comportamentul tău. E foarte important să nu te joci cu sentimentele lui dacă nu eşti sigură că vrei o relaţie cu el. Fii sinceră şi lămureşte lucrurile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod