Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va veni cu schimbări majore în viaţa ta sentimentală.

Vestea bună este că acestea îţi vor aduce beneficii şi nicidecum nu te vor trage înapoi. Spune da provocărilor, mai ales dacă eşti singură şi permite-le admiratorilor să îţi arate adevărata lor faţă. Din moment în moment poate apărea cineva care va intra definitiv în viaţa ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil tu împreună cu partenerul tău decideţi să vă întemeiaţi o familie sau să vă faceţi alte planuri de viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele te sfătuiesc ca această săptămână să o petreci mai mult în compania celor dragi, în special a partenerului de viaţă.

Dacă eşti singură, renunţă la a mai fi atât de pretenţioasă, altfel cu cât vei înainta în vârstă, cu atât şansele de a-ţi găsi un iubit vor scădea. Trebuie să încerci să renunţi la unele tabieturi şi să accepţi cu braţele deschide pe cineva în viaţa ta chiar dacă va veni odată cu schimbarea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În acestea zile, ai face bine să încerci să fii mai romantică şi să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partener.

În cazul în care monotonia s-a instalat în viaţa voastră, trebuie să faceţi unele schimbări. Dacă eşti singură sau recent despărţită, acum este momentul să începi să îţi trăieşti viaţa ta maximum şi să faci multe din lucrurile care nu erau morale atunci când erai implicată într-o relaţie. Distrează-te şi fă-ţi mulţi prieteni!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă relaţia ta amoroasă scârţâie încă de ceva vreme, acum este momentul să iei o decizie.

Fie că te hotărăşti să faci ceva pentru a o salva, fie te desparţi, cert este că o schimbare este binevenită. Nu mai accepta să fii nefericită, deşi asta e propria ta alegere, căci totul stă în mâinile tale. O discuţie sinceră cu iubitul tău poate fi exact ce vă trebuie acum. Dacă eşti singură, vei constata că un prieten se poartă ciudat în raport cu tine, lucru care te poate speria iniţial.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acum este momentul să faci primul pas spre o împăcare, fie cu partenerul tău, fie cu vreo rudă apropiată.

Indiferent despre cine e vorba, lasă orgoliul deoparte pentru că tot tu eşti cea care suferă mai mult. Dacă motivele certurilor voastre nu sunt grave, analizează situaţia şi vezi ce ai de câştigat şi ce ai de pierdut din toată această treabă. Ura nu rezolvă nimic, ar trebui să ştii asta deja!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu se vor produce schimbări în viaţa ta sentimentală în aceste zile, ba chiar s-ar putea spune că eşti mai liniştită decât oricând.

Ai luptat mult pentru a obţine ce îţi doreşti, aşadar acum stai doar şi priveşti rezultatul eforturilor tale de a-ţi schimba partenerul. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să îţi atingi ţelurile, însă ai grijă să nu întreci măsura. E foarte important să îl accepţi pe cel de lângă cu aproape tot ce vine la pachet!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu e deloc rea pentru tine pe plan amoros, ba chiar se poate spune că începi să te reîndrăgosteşti ca la început de partenerul tău.

În ultima perioadă au tot existat discuţii şi tensiuni care v-au îndepărtat unul de celălalt, dar e bine că v-aţi dat seama cât încă nu e prea târziu. Mai multe momente de intimitate şi drăgălăşenie sunt tot ce aveţi nevoie. Dacă eşti singură, nu socializa chiar cu oricine pentru că îţi poţi face o reclamă proastă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există toate şansele ca în aceste zile să te împaci cu fostul iubit, dar asta doar dacă îţi doreşti tu.

Este foarte important să faci ceea ce simţi şi să ignori în mare parte sfaturile gratuite pe care ţi le oferă cei din jur. Chiar dacă lucrurile nu vor funcţiona bine nici de această dată, măcar vei fi împăcată cu tine că ai făcut tot ce ai putut. Nu accepta să fii batjocorită, indiferent dacă eşti singură sau implicată într-o relaţie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să socializezi mai mult în aceste zile, mai ales dacă eşti singură şi disponibilă.

Nimic nu te poate opri din drum dacă eşti pusă pe cucerit şi flirt. Atât timp cât nu te implici în relaţii interzise, astrele îţi permit să faci orice. Pentru nativele care au un partener stabil se anunţă o perioadă bună, şi asta doar datorită faptului că cel de lângă ele le fac să se simtă speciale şi apreciate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta dai dovadă de mult şarm, lucru care te va ajuta să cucereşti şi pe cine vrei, dar mai ales pe cine nu vrei.

Dacă există persoane pe care nu le suporţi sau care te agasează, ar fi bine să fii reticentă în ceea ce le priveşte şi să le eviţi cât poţi de mult. Încearcă să te învârţi în cercuri selecte pentru a-ţi găsi partenerul mult visat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil să îţi pui iubitul sau soţul pe jar.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceste zile, e posibil ca partenerul tău să îţi reproşeze faptul că nu ai timp de el sau că nu îi dai atenţie atunci când are nevoie.

Chiar dacă ai altele pe cap, e important să îl asculţi atunci când îţi cere sau când ar trebui să îi fi alături. Nu uita de ce te-ai implicat într-o relaţie şi nu omite faptul că trebuie să o întreţi, altfel ea nu va funcţiona din inerţie. Viaţa în doi ar trebui să fie mai uşoară, aşa cu nu o complica inutil!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în aceste zile să încerci să ai parte de mai multe momente intime alături de partenerul de viaţă.

Atât tu, cât şi el aveţi nevoie să staţi mai mult în dormitor şi să vă detaşaţi de carieră sau alte probleme banale de zi cu zi. Dacă eşti singură şi disponibilă, ai multe de câştigat de pe urma libertăţii de care te bucuri. Spre exemplu, ai putea să îţi canalizezi atenţia către carieră şi să te faci remarcată în domeniul în care activezi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod