Horoscopul de weekend: Sfârșiturile aduc noi începuturi pentru Lei. Schimbări pe plan financiar pentru Gemeni

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă te nemulțumește ceva în relația cu partenerul/a tău/ta, să știi că unele limite sunt sănătoase. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei avea parte de un weekend minunat în compania unui Leu.

Taur


Încearcă să faci ceva productiv în timp ce călătorești. Antrenează-ți mintea și profită la maximum de acest weekend dacă ești pe drumuri. Este o perioadă norocoasă pentru tine, obții ceea ce îți dorești.

Gemeni


În acest weekend, se va produce o schimbare în situația ta financiară. Este posibil să primești un apel sau un e-mail foarte important.
Acest lucru poate semnifica o schimbare completă a carierei tale.


Rac


Din punct de vedere emoțional, te simți bine. Ceva din trecut, o persoană sau un eveniment îți va trece mult prin minte în acest weekend. Nu este un motiv de melancolie, ci de bucurie.

Leu


Dacă te-ai despărțit recent de cineva, amintește-ți că există un motiv pentru tot. Sfârșiturile aduc noi începuturi. În acest weekend, admiră natura și zonele frumoase din jurul tău!

Fecioară


Fii deschis/ă către noi experiențe și moduri de gândire și, astfel, vei avea mai mult noroc în viață.
Lasă pesimismul deoparte și încearcă să nu mai despici firul în patru măcar în acest weekend.


Balanță


Dacă rezultatele pe care ți le dorești în ceea ce privește sănătatea nu sunt cele la care te așteptai, nu renunța. Toate lucrurile bune necesită timp. Înconjoară-te de oameni buni și te vei simți fericit/ă în acest weekend.

Scorpion


În acest weekend, te vei bucura de ajutorul persoanei iubite atât la treburile casnice, cât și în ceea ce privește moralul. Este clar că sunteți făcuți unul pentru celălalt și că vă completați perfect.

Săgetător


Călătoriile în locuri liniștite sunt recomandate pentru acest weekend.
Ai obosit și ai nevoie să stai puțin departe de agitația în care trăiești în ultima vreme. Două zile nu e mult să te deconectezi, nu se va întâmpla nimic rău dacă o faci!


Capricorn


Acest weekend este perfect pentru a începe o nouă dietă sau o nouă soluție pentru a slăbi. Stabilește un obiectiv sau o țintă și pregătește un plan la care să lucrezi cu seriozitate.

Vărsător


Nu fi prea înțelegător/oare în acest weekend, ci mai ferm/ă, deoarece ceilalți ar putea profita de tine. În ceea ce privește banii, vei avea parte de ceva noroc în aceste zile.

Pești


Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să încetinești ritmul și să savurezi lucrurile mărunte în acest weekend.
Relaxează-te cu persoana iubită și discutați verzi și uscate cât e ziua de lungă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod