Horoscopul de weekend: Schimbări în relație pentru Gemeni, surprize pentru Capricorni

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


În acest weekend, banii vor veni la tine dintr-o sursă neașteptată. În viața sentimentală, eforturile tale vor aduce pace și armonie. Vizita la un loc de pelerinaj poate fi posibilă pentru unii nativi.

Taur


Un remediu la domiciliu va fi util pentru a scăpa de o boală minoră. Este posibil să primești o sumă de bani la care nu te așteptai. O relație apropiată poate veni cu o cerere în căsătorie pentru tine în acest weekend.

Gemeni


O excursie la țară sau o scurtă vacanță la mare se va dovedi cea mai bună idee pentru acest weekend sau vă veți vizita partenerul/a în afară orașului.
O relație pe termen lung este posibil să devină mai puternică prin efort reciproc.


Rac


Este foarte posibil să excelezi în orice întreprinzi în acest weekend. Cere sprijinul familiei dacă ai nevoie de el. Cuplurile la început de drum pot planifica o excursie în afara orașului.

Leu


Este foarte posibil ca în acest weekend să fie nevoie să ai grijă de un membru bolnav al familiei. Concediul pe care l-ai cerut a fost aprobat, așa că poți începe să îți faci planuri de vacanță.

Fecioară


Dacă ai nevoie de un împrumut, în acest weekend îl poți obține. Pe de altă parte, o oportunitate profesională excelență poate fi ratată de unii nativi.
E posibil că o persoană interesantă să îți lumineze viață.


Balanță


Preocupările legate de sănătate vor dispărea în acest weekend, totul este bine. Rambursarea unui împrumut ar trebui să devină prioritatea ta principala acum. Amânarea unei sarcini sau a unei decizii importante va fi un pas în direcția corectă.

Scorpion


Este un weekend perfect pentru a porni într-o călătorie pentru a întâlni pe cineva drag. Cei care caută o cazarea potrivită, vor găsi una care se potrivește buzunarelor lor. Este momentul perfect pentru a-ți mărturisi sentimentele.

Săgetător


Weekendul acesta vei găsi un sport care să-ți placă și care să se potrivească stilului tău de viață.
Pentru unii nativi, sunt posibile profituri bune dintr-o afacere. Un prieten apropiat îți va da un sfat bun.


Capricorn


Familia ta îți va face o surpriză în acest weekend. Va fi distractiv să călătoreșți într-un loc de atracție turistică. De asemenea, poți deveni mândrul proprietar al unei locuințe pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Vărsător


Te bucuri de o sănătate de fier ținându-ți sub control dieta. Să-ți gestionezi cu atenție banii în acest weekend va fi o idee bună. Se anunță schimbări pozitive acasă, dar și vizite plăcute și întruniri în oraș.

Peșți


Weekendul acesta s-ar putea să fii îndrumat/ă să urmezi o dietă și să începi să faci sport.
Cel mai probabil, kilogramele în plus încep să devină evidente sau poate chiar șocante pentru cei din jurul tău. În orice caz, schimbarea trebuie să o faci pentru tine, nu pentru alții.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod