Horoscopul de weekend: Gemenii nu sunt ocoliți de bârfe. Situație grea pentru Pești

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei petrece acest weekend în compania celor dragi și dacă nu te vei gândi la job ori la problemele financiare, sigur te vei simți bine. Chiar dacă vor exista și anumite aspecte neplăcute, cel mai important e că vă reuniți și reînnodați prieteniile.

Taur


Un prieten apropiat se află într-o situație mai dificilă și are nevoie de ajutorul tău pentru a depăși momentul. Din fericire, sunt mulți cei care sunt dispuși să acorde un sprijin așa că dacă nu îl vei ajuta personal, măcar poți ruga pe altcineva să o facă. În fond, importantă e atingerea rezultatului dorit.

Gemeni


Unii dintre colegii tăi sunt puțin invidioși pe tine și au început să te bârfească tot mai des.
Chiar dacă ești tentat/ă să răspunzi violent, înțelept ar fi să te abții și să îi eviți. Cu timpul, vor realiza că au greșit și îți vor arăta asta.


Rac


În prima zi a acestui weekend, trebuie să rezolvi cât mai multe sarcini pentru că duminica o vei petrece mai mult la orizontală. Fie că ești bolnav/ă sau pur și simplu ai obosit și vrei să te odihnești, un lucru e cert: nu vei avea dispoziția necesară pentru a primi vizite sau pentru a socializa.

Leu


Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt așezate foarte bine pentru tine. Totuși, fii cu mai multă băgare de seamă în acest sfârșit de săptămână pentru că partenerul tău este predispus greșelii.
Nu te încrede orbește în ce spune el.


Fecioară


Dacă ai mai mult timp liber decât de obicei, nu înseamnă că trebuie să îl dedici jobului. Din contra, bucură-te de ocazia aceasta pentru a te relaxa și ieși cu partenerul la o cină romantică! Sigur va fi încântat să primească mai multă atenție!

Balanță


Te-ai săturat să tot primești sfaturi de la persoane neavizate? Fii sincer/ă din acest punct de vedere și nu te mai gândi la impresia pe care o lași celorlalți! O persoană asumată și directă este mereu mai respectată decât una care umblă cu ocolișuri!

Scorpion


Ai parte de multă apreciere din partea rudelor, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți iei nasul la purtare! Din contra, trebuie să dai dovadă de mai multă modestie și să nu te amesteci în problemele care nu te privesc! Altfel, s-ar putea să ai de suferit, oricât de bune ar fi fost intențiile tale!

Săgetător


Dacă cineva te va ruga să faci o deplasare importantă în acest weekend, ai putea să îmbini utilul cu plăcutul.
Practic, te poți bucura de un oraș nou, o priveliște nouă etc. (alături de partener sau singur/ă) și să acorzi și o mână de ajutor. Așadar, nu prea ai motive să refuzi.


Capricorn


Având în vedere că luna decembrie este mereu aglomerată, poți să profiți de acest weekend ca să mai faci din cumpărături. În plus, zilele acestea sunt mari reduceri pretutindeni așa că poate fi o decizie înțeleaptă să faci câteva investiții în avans.

Vărsător


Nu te sfii să îi spui ce simți partenerului tău de viață. Chiar dacă e mai morocănos în această perioadă, sigur ar fi încântat să afle ce gândești. Dacă o vei face, cel mai probabil că și el îți va răspunde cu aceeași monedă.

Pești


Atât sâmbătă, dar mai ales duminică o să descoperi cât de importantă e prietenia anumitor persoane.
Practic, o să ajungi într-o situație grea din care îți va fi imposibil să ieși singur/ă. Așa că lasă rușinea deoparte și nu te sfii să ceri ajutorul!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod