Horoscopul de weekend: Energie proastă pentru Vărsători. Scorpionii fac planuri de viitor cu persoana iubită

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ți-ai mințit partenerul/a, este foarte probabil ca el/ea să afle despre asta cât de curând. Este mai bine să fii curat/ă și să spui adevărul. Călătoriile nu sunt recomandate în acest weekend. Stai acasă, fii inteligent/ă și rămâi în siguranță!

Taur


Protejează-ți timpul! Ai simțit vreodată că planurile tale pentru ziua respectivă nu se termină niciodată? Acest lucru se va întâmpla în acest weekend dacă nu îți stabilești limite. Dacă nu îți protejezi timpul, nimeni altcineva nu o va face.

Gemeni


Să-ți hrănești mintea este la fel de important ca și să-ți hrănești corpul.
Acest lucru te va ajuta să faci față mai bine tuturor provocărilor vieții. Călătorind singur/ă în acest weekend îți va oferi oportunitatea de a te cunoaște la un nivel mai profund. Îți va aduce o mulțime de beneficii.


Rac


În acest weekend s-ar putea să simți că partenerul/a de viață nu se străduiește suficient sau nu face tot posibilul. Acest lucru te poate face să te simți singur/ă și neînțeles/easă. Dacă ești singur/ă, te vei concentra mai mult pe muncă decât pe dragoste.

Leu


Nu merge în acest weekend la cumpărături fără o listă și un buget stabilit. Ține-te de ele! Atenție la cupoane și reduceri, deoarece acestea pot face o mare diferență.
O persoană apropiată îți va pune nervii pe jar într-una din aceste două zile.


Fecioară


Îți acest weekend îți vei propune să îți schimbi puțin programul de odihnă și de somn. Corpul tău are într-adevăr nevoie de cel puțin șapte ore de somn pe noapte și, în prezent, nu îi oferi organismului tău ceea ce are nevoie.

Balanță


Weekendul acesta ar trebui să îți concentrezi atenția mai mult pe petrecerea timpului cu oamenii de care îți pasă. Au nevoie de tine la fel de mult cum ai tu nevoie de ei. Sună-i și stabiliți să vă vedeți!

Scorpion


Weekendul acesta este grozav pentru a discuta despre planurile de viitor cu partenerul/a de viață.
Dar, înainte de asta, trebuie să ai grijă de nevoile emoționale ale persoanei iubite. Vezi cum o faci!


Săgetător


Norocul se întoarce la tine în acest weekend. Mișcările planetare din această perioadă îți vor aduce noi șanse și provocări. Din punct de vedere financiar, stai bine, deoarece situația ta devine din nou stabilă.

Capricorn


Ai muncit din greu în ultima perioadă și ești pasionat/ă de ceea ce faci. Este timpul pentru următorul pas. În ceea ce privește sănătatea, dacă ești fumător/oare, du-te să-ți verifici plămânii!

Vărsător


Weekendul acesta s-ar putea să existe o energie proastă în timp ce petreci timp cu familia.
Așadar, astrele te sfătuiesc să stai cât mai puțin pe acesta și cât mai mult pe afară cu prietenii!


Pești


Persoana iubită nu îți poate citi gândurile, nimeni nu o poate face! De aceea, în acest weekend, trebuie să fii direct/ă și deschis/ă, pentru a evita posibilele conflicte și neînțelegeri. Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în compania unui Săgetător.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod