Horoscopul de weekend. Balanței i se vor da planurile peste cap

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Sfârșitul de săptămână te va găsi cu un tonus neașteptat de bun și, datorită acestui lucru, o să reușeșți în aceste două zile mai mult decât în celelalte 5 care tocmai s-au scurs. Dacă simți că afacerea în care crezi are potențial de dezvoltare, atunci investește mai mult timp și dedicare în această direcție. Sigur mai târziu te vei felicita pentru decizia luată!

Taur


În acest weekend o să participi la o reuniune sau revedere cu mai multe rude. Poate fi vorba de o onomastică, un botez sau poate chiar o nuntă. Cu siguranță te vei îmbrăca elegant și vei dori să faci o figură frumoasă în fața acestora!

Gemeni


Dacă partenerul tău de viață este tot mai nemulțumit de comportamentul tău, poate că e cazul să îi arăți că nici el nu este perfect.
Oricât de mult te-ai strădui, acesta strâmbă mereu din nas, așa că nu merită să îți mai bați capul cu această problemă. Lasă timpul să decidă ce e cel mai bine pentru voi!

Rac


În prima zi de weekend o să faci multe activități în jurul casei și, tocmai din această cauză, nu o să mai ai timpul necesar ca să ieși cu prietenii în oraș. Fii fără grijă, vor mai exista astfel de ocazii! Important e să explici că i-ai refuzat din motive obiective și că nu există divergențe reale între voi!

Leu


Dacă simți că un coleg îți pune tot mai des bețe în roate, trebuie să porți o discuție sinceră cu acesta în care să va spuneți reciproc tot ce aveți pe suflet. Dacă doar veți ascunde gunoiul sub preș, problemele vor persista.

Fecioară


Pentru tine, sfârșitul de săptămână sosește cum nu se putea mai bine.
Chiar dacă ai lăsat câteva treburi nerezolvate la locul de muncă, din fericire nu e vorba de nimic important și te poți relaxa cu adevărat! Dacă prietenii își doresc să viziteze un obiectiv turistic, poți să fii tu organizatorul care pune la punct micile detalii!

Balanță


Dacă petreci atât de mult timp în fața calculatorului, e firesc să te confrunți cu probleme de vedere și cu o stare de irascibilitate. Încearcă să îți organizezi altfel programul și să te protejezi corespunzător. În tot cazul, o vizită la oftalmolog a devenit strict necesară pentru tine!

Scorpion


Un amic mai vechi intenționează să îți facă o vizită surpriză în weekend și tocmai din acest motiv, tu vei fi nevoit/ă să rămâi acasă și să te pregătești.
Sigur, acest aspect te nemulțumește, dar nu e cazul să faci o tragedie din asta!

Săgetător


Ai parte de o multitudine de sentimente în aceste zile și partea cu adevărat interesantă e că acestea sunt diametral opuse. Altfel spus, vei trece de la ură la iubire și vice-versa în interval de câteva secunde. E cazul să arăți mai multă stăpânire de sine!

Capricorn


Nu te băga acolo unde nu îți fierbe oala! Amintește-ți cât de modest/ă și echilibrat/ă erai în urmă cu câțiva ani! Ce s-a întâmplat cu tine în acest interval de timp? Redevino tu, și fă-o cât mai repede posibil!

Vărsător


Urmează să interacționezi cu o agenție a statului în aceste două zile și, din această cauza, ești foarte emoționat/ă.
Pregătește-ți discursul și mizează pe naturalețe! Dacă vei încerca să pari altceva decât ești, sigur respectivele persoane își vor da seama!

Pești


Traversezi o perioadă grea din punct de vedere financiar și dacă nu faci o schimbare rapid/ă, n-ai cum să ieși la liman. În primul rând, axează-te pe reducerea cheltuielilor și dacă acest lucru nu dă rezultate, te poți gândi și la un al doilea job.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod