Horoscop. Topul celor mai duşmănoase zodii. Află de cine să te fereşti!

Nativa din Balanţă se supără rar, dar bine, şi acumulează frustrări care se vor transforma în timp într-o răzbunare.
1. Rac

Acest nativ ţine ura la infinit şi nu vei scăpa fără să se răzbune pe tine dacă l-ai deranjat cu ceva. Chiar dacă aparent arată că a trecut peste, în capul lui sunt doar planuri diabolice. Le trece foarte greu supărarea şi e nevoie de multe eforturi pentru a-i reintra la inimă.

2. Fecioară

Aparent liniştit şi cuminte, acest nativ iartă, dar nu uită. Dacă i-ai greşit cu ceva, cu siguranţă te va scoate definitiv de la inimă şi nu va lăsa loc de împăcare între voi. Aceşti nativi sunt foarte critici şi îţi vor reproşa ani la rândul chiar şi o greşeală minoră.

3. Scorpion

Nativul din această zodie este foarte duşmănos şi nu iartă deloc uşor. E nevoie de foarte mult timp ca acesta să uite ce i-ai făcut şi se poate dovedi uneori a fi şi agresiv. E nevoie să îi faci o favoare dacă vrei ca acesta să treacă peste un episod neplăcut.

4. Capricorn

Capricornii sunt foarte orgolioşi şi nu suportă să fie puşi în poziţii incomode. Odată ce se va întâmpla acest lucru, te va duşmăni întreaga viaţă. Încercările lui de a-ţi plăti cu aceeaşi monedă te poate aduce în pragul disperării.

5. Balanţă

Firea lor încăpăţânată şi orgoliul dus la extrem va fi o barieră de neclintit între voi. Acest nativ se supără rar, dar bine şi se îndepărtează de persoana care consideră că i-a greşit. Este şi răzbunător şi nu se lasă până nu face şi el ceva asemănător, sau poate chiar mai grav.

6. Peşti

Chiar dacă vrea să te ierte, acest nativ cu siguranţă nu va reuşi. Poartă duşmănie în interiorul său toată viaţa dacă nu îi iei apărarea atunci când are nevoie, chiar dacă este conştient că nu are dreptate. Nu acţionează corect şi este foarte impulsiv!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod