Horoscop. Top cei mai mincinoşi bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Nativul din Săgetător este adeptul minciunilor nevinovate, îşi asumă ceea ce face, însă nu îi pasă ce provoacă în jurul lui.
 • Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este foarte viclean. Minte fără scrupule atunci când vrea să obţină ceva cu orice preţ. Este foarte spontan şi nu îşi recunoaşte greşelile nici în ruptul capului, mai ales dacă este acuzat de infidelitate la orice nivel al ei. Dă răspunsuri exacte şi rapide şi are mereu replicile la el.

 • Berbec

Nativul din această zodie minte cu o naturaleţe ieşită din comun şi nu se agită atunci când este prins, un alt plus pentru el.
Ştie ce să spună şi când să spună pentru a ieşi din situaţii jenante şi se foloseşte de neadevăr pentru a te impresiona. Nu îi crede nicio vorbă pentru că vei fi dezamăgită atunci când alţii îţi vor spune adevărul despre el.

 • Fecioară

Nativul din această zodie îţi poate lăsa impresia că este cel mai corect şi sincer bărbat pe care l-ai cunoscut, însă aparenţele înşeală.
Se pricepe de minune în a te vrăji şi îşi spune atât de convingător opinia, încât până şi el ajunge să creadă acele lucruri. Merge cu minciuna până la capăt şi o foloseşte destul de inteligent.

 • Capricorn

Bărbatul din această zodie nu minte des, dar când minte o face destul de grav. Nu te baza pe ce spune el, mai ales atunci când este pus la colţ sau acuzat de ceva. Se foloseşte de neadevăruri ca o ultimă şansă de scăpare, nu optează pentru ele dacă are alte variante.

 • Leu

Leul este un bun măsluitor al cuvintelor şi minte ori de câte ori are ocazia dacă ştie că aşa poate scăpa mai simplu.
De cele mai multe ori, vorbele false pe care le spune au intenţia de a-i impresiona pe cei din jur, însă mai ales pe reprezentantele sexului feminin. Minte ca să obţină apreciere din partea ta, dar şi ca să te simţi obligată să te porţi mai frumos cu el.

 • Săgetător

Acest nativ nu minte prea mult, iar atunci când o face minciunile lui sunt destul de nevinovate.
Bărbatul din această zodie deranjează însă prin vorbele sau faptele sale, de cele mai multe ori fără să îi pese ce provoacă în jurul lui. El este centrul universului său şi merge pe princiupiul cine îl acceptă, îl acceptă exact aşa cum este.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • florentina pe 16 Dec 2015, 08:50
  leul

  leul merita macar locul 2

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod