Horoscop. Top cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti!

Nativul din Balanţă este foarte nehotărât şi se lasă purtat de val atunci când vede o femeie mai frumoasă decât partenera lor de viaţă.
1. Peşti

Bărbaţii din această zodie ocupă locul 1 în acest top fără să existe vreun pericol că vor fi detronaţi. Acest bărbat poate avea o amantă în timp ce este angajat într-o relaţie cu tine şi nu îţi va spune că iubeşte pe altcineva pentru că este prea laş să înfrunte adevărul. Caută mereu fructul interzis şi este atras în permanenţă de ceea ce nu are!

2. Balanţă


Acest nativ poate să te trădeze cu o mare uşurinţă, pentru că acţionează instinctiv şi nu se gândeşte la consecinţe.
Mereu va avea păreri admirative despre femeile frumoase şi foarte aranjate, fie în prezenţa ori absenţa ta. Este foarte nehotărât neştiind ce vrea de la viaţă, poate avea şi amantă şi soţie, căutând în permanenţă ceva mai bun pentru ei!

3. Berbec

Cu siguranţă aceşti nativi nu sunt loiali, ei fiind foarte afemeiaţi şi atraşi de lucruri interzise. Sexul e foarte important pentru ei şi îşi aleg partenerele în funcţie de pasiunea cu care sunt înzestrate. Se plictisesc repede şi caută mereu ceva nou odată ce femeia de lângă ei nu mai are nimic să le ofere!

4.
Gemeni


Gemenii sunt destul de fustangii şi iau o menţiune pentru poziţia lor în acest top. Ei pot iubi cu aceeaşi pasiune mai multe femei în acelaşi timp şi sunt dornici de a experimenta tot mai multe lucruri noi. Ca să poţi ţine un astfel de partener lângă tine, trebuie mereu să evoluezi şi să te reinventezi, prea mare efortul pentru un bărbat, nu?

5. Săgetător

Acest nativ vrea să facă de toate pe parcursul vieţii, aşa că va experimenta cu siguranţă cum este să fie şi cu o altă femeie în afară de tine.
Nu face o regulă din asta, însă dacă se îndrăgosteşte de altcineva, nu se mai uită la ce lasă în urmă. Nu trăieşte cu regrete şi se gândeşte mai mult la el decât la cei din jurul lui, fie ei copii ori soţie.

6. Leu

Leul poate fi şi cuminte, dar poate călca şi strâmb din curiozitate. Dacă a fost prins, îşi va asuma şi va pleca din viaţa ta, iar dacă nu, cu siguranţă va face acest episod uitat. El iubeşte cu patos şi atunci când o face luptă pentru persoana respectivă, însă în acelaşi timp adoră să flirteze şi să se simtă macho.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • costy pe 27 Ian 2016, 18:09
    FALSSSSS

    Ion Iliescu e pesti, si are pe Nina de 60 de ani langa el.

    1
    0

  • Gicu pe 27 Ian 2016, 12:57
    Crezi?

    Poate nu stii tu...;)

    0
    0

  • mara pe 27 Ian 2016, 11:47
    oare ??

    vezi ca " maxima ta siguranta " ii ofera lui maxima siguranta in a te-nsela. nu te culca pe-o ureche ( aceea a naivitatii ), la cate tentatii si bunaciuni sunt peste tot, basca si dupa 9 ani ...... sau o fi in scaun cu rotile si atunci, da, nu te-nseala. dar cum zicea Murphy " cand totul merge bine, ceva nu este in regula "

    1
    0

  • emanuel pe 27 Ian 2016, 06:25
    wow

    Incepeti sa va dezvoltati, imi place! Ca pana la 30 de ani aveti un talent de ai alege numai pe cei fustangii. Dupa au prioritate fraierii de stateau numai in casa.

    2
    0

  • ciclopus pe 27 Ian 2016, 01:02
    Ptr.Elena.

    Da ,ai dreptate.dar cu siguranță,ne poți spune mai multe despre subiect!

    0
    0

  • ciclopus pe 27 Ian 2016, 01:02
    Ptr.Elena.

    Da ,ai dreptate.dar cu siguranță,ne poți spune mai multe despre subiect!

    0
    0

  • ciclopus pe 27 Ian 2016, 00:54
    Fustangii?

    Bărbații se nasc ,,fustangii,,Nu este vina sau meritul lor.Femeile atrag bărbații prin mai multe însușiri dar nu este meritul lorInstinctele înăscute pot fi educate ,,limitat,,.Zodia nu face bărbații mai fustangii !Dacă nu ai,,sânge în instalatie,, zodia nu te ajută.Doar cei ce se ocupă înteleg că teoria ,aici,este mult diferită de practică. Cei ce nu se pricep bine ,scriu articolele de presă..........

    1
    0

  • elena pe 27 Ian 2016, 00:44
    neadevarat

    Sunt casatorita de 9 ani cu un barbat, zodia peste, si pot spune cu maxima siguranta ca nu este deloc cum il descrieti voi!

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod