Horoscop: Tendinţa extremă a zodiei tale. Cunoaşte-ţi partea întunecată!

Zodia ta ascunde elemente negative care te aduc în pragul unor comportamente sau situaţii extreme. Descoperă care sunt tendinţele extreme ale zodiei tale, ca să ştii cum să te fereşti de ele:
MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, extreme, sadism
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 2 Sep 2012, 20:02
    adevarat

    taur si fecioara

    3
    0

  • ddia pe 27 Aug 2012, 20:16
    gemeni

    niciodata nu am crezut in zodi si nici acum nu cred ! gemeni nimic adevarat! eu nu sunt asa

    0
    0

  • Oana pe 8 Aug 2012, 11:53
    TAUR

    Adevarat....chiar foarte adevarat....

    5
    0

  • balanta pe 7 Aug 2012, 21:45
    :)

    total adevarat pt berbec:P

    0
    2

  • alice pe 7 Aug 2012, 12:45
    prea in negru si exagerat

    la berbec mi s-a parut adevarat . IN schimb despre scorpioni e totul fals ., e cea mai fidela zodie ( in ciuda altor aparente ) si nu-i cumperi cu bani .

    1
    2

  • alice pe 7 Aug 2012, 12:45
    prea in negru si exagerat

    la berbec mi s-a parut adevarat . IN schimb despre scorpioni e totul fals ., e cea mai fidela zodie ( in ciuda altor aparente ) si nu-i cumperi cu bani .

    2
    1

  • fausta pe 6 Aug 2012, 16:09
    scorpion

    Adevarat... :) Miiiau!

    2
    1

  • miki pe 6 Aug 2012, 09:55
    lene ?la balante?nu cunosc.

    sunt balanta de 52 ani si nascuta in prima decada a zodiei dar nu cunosc lenea, nu am avut parte de ea, dimpotriva.sunt tot timpul agitata,fara stare si chiar in sarbatori trebuie sa fac ceva.sotul e scorpion.nu e afemeiat dar e alcoolic ,fumator ,risipitor,dusmanos,impulsiv si razbunator. eu adun pe langa casa ,el, la bautura risipeste.suntem opusi dar suntem impreuna.interesant,nu?

    1
    1

  • raluca pe 6 Aug 2012, 02:29
    gemeni

    eu am cunoscut 2 persoane in aceasta zodie ,unul este fostul si celalalt cumnatul ce pot spune despre ei este ca manipuleaza pana la distrugerea partenerului din pacate,nu stiu ce fel de joc este asta si eu nu l inteleg,cumnatul meu i si bate joc de propiul copil si nu nu si da seama zice ca i o joaca ,si ca e normal sa ti imbrancesti copilul ,este sociopat,fostul prieten avea tot niste tendinte ciudate de pacalire in trecut, si acum e tot la fel nu stiu pe cine pacaleste poate pe el,daca obtine cineva ceva prin manipulare intradevar i l obtine dar nu va dura mult timp,si nici nu te poti astepta sa castigi o persoana la incredere ma refer,dar poate unele pers sunt incantate de joc ,deci sa ramana cu jocul lor

    0
    2

  • anonim pe 4 Aug 2012, 13:18
    CAPRICORNII SUNT FIINTELE DIAVOLULUI

    Capricornii niste buruieni otravitoare infernale dominate de necuratu.E CHIAR ADEVARAT!!!!SINCER!!Chiar daca par atractivi sunt exact ceea ce v-am spus!!De multe ori raul e atractiv,dar niciodata frumos.Ati observat cum va simtiti atrasi de capricorni????DE CE?????DE ASTA....

    10
    13

  • me pe 4 Aug 2012, 09:36
    ...

    ,,Tendinta extrema a zodiei tale..." nu este generalizata la toate cele trei decade ale zodiei. Nascuta in prima decada a zodiei, respectiv 26 decembrie, pot spune ca niciodata, dar niciodata nu am fost obsedata sau capabila de orice pt. bani. Sunt o persoana care ma multumesc cu ceea ce este al meu, mult sau putin. Nu pot spune asta si despre femeile nascute in cea de-a doua decada. Da, ele sunt in stare de orice pt. a-si atinge scopul si mai ales confortul financiar joaca un rol important. Fostul sot are o afinitate pt. nativele acestei zodii, chiar avand doua (stiute de mine) astfel de amante, care a doua a reusit, prin mijloace nu tocmai ortodoxe, sa ,,intre" in posesia a ceea ce realizasem in 15 ani. Si aveam...

    2
    3

  • Anka pe 4 Aug 2012, 04:33
    Scorpion/Capricorn

    In ceea ce privește scorpionul nu este deloc adevărat...si cum a spus si Elena noi vrem totul sau nimic într-o relație si nu numai. Capricornul este ca si scorpionul greșit caracterizat

    5
    3

  • snake! pe 4 Aug 2012, 01:16
    pt raci....sagetatori si balante...chiar si pt fecioare...

    din pacate e mult prea adevarat.....la rac e simplu e clar ca izolarea il va duce undeva unde nui ok defel...celelalte zodii e nush poate k la prima impresie spui ca nu e asa dar..depinde de zodia care te influenteaza..ascendentul.....acel ceva te face sa fii conform descrierii sau sa nu..de ex rac cu ascendent in rac........este un om tipicar descrierilor din orice horoscop ma rog ca gen de om sau asa mai departe ei daca acel ceva acel ascendent se muta in alt semn..al 2 lea semn va avea si aree cu siguranta o influenta majoraa.....am citit tot articolul mi se pare dest de ok ca si descriere al polului opus unde poti ajunge....dar va recomand cu incredere luati inconsiderare aceste sfaturi undeva candva va vor fi utile...sa speram ca nu vom cunoaste cu adevarat partea intunecata a fiecaruia dintre noi....stelele si divinitatea in maretia ei sa ne aibe in paza pe toti!

    1
    1

  • Elena pe 3 Aug 2012, 10:23
    Nu este adevarat la B si S !

    La Balanta, e impropriu sa-i zicem "Lenea"! Nu "lenea", ci "Rutina" si placerea de a o cultiva! Sunt Balanta pozitiva si sunt workaholica, de cand meditam 2 tigancuse, colege in clasele 1-4 ! N-am stat - o viata - , ca, daca stateam duminica, lunea mi-era greu sa ma si trezesc ! Defectul meu si excesele mele absolute sunt: agresiva si spectaculoasa sinceritate si spritul justitiar Scorpionul e, si mai anapoda caracterizat! Traiesc de 43 de ani langa cel mai calm si pasnic barbat, fara neuroni, fara draci, fara nervi, fara contre, fara sageti otravitoare, fara toxine, fara iesiri anapoda ca barbat, fara masochisme etc. - un model unic de Scorpion - ! Cu Sfanta Fecioara deasupra nu va mint ! Excesele sale sunt( cat s-o mai putea): - in cuplu - vrea TOTUL sau NIMIC - si libidoul !

    6
    2

  • kattyy pe 3 Aug 2012, 09:28
    rac

    wow.... foarte adevarat.. am ramas uimita

    6
    4

  • myky pe 3 Aug 2012, 07:44
    zodia pesti

    ESTE APROAPE TOTUL ADEVARAT DIN CE SCRIE LA ZODIA PESTI,LA MN.NU STIU DACA SE POTRIVESTE LA ALTE PERSOANE.

    5
    3

  • mk pe 2 Aug 2012, 23:58
    tendinza extrema a gemenilor

    pt gemeni : multumita abilitati extraordinare de a manipula (nu in sens negativ, ci de joc) avem tendinta de a impinge orice situatie la extrem, de aici asa zisa "infractionalitate"; incapacitatea de a ne gasi echilibrul poate determina unele persoane sa depaseasca limita normalului...dar nu cunosc genemi infractori....ci artisti, economisti, prezentatori, ect.....statistica ofera alte date....imbratisari tuturor gemenilor!!!!!

    13
    2

  • ppppppp pe 2 Aug 2012, 23:16
    /////

    p/u scorpion deloc adevarat!

    6
    0

  • cami83 pe 2 Aug 2012, 23:00
    gemeni

    pt gemeni..... din punctul meu de vedere nimic adevarat

    6
    2

  • lll pe 2 Aug 2012, 22:47
    zodiac berbec

    pt berbec ii 100% adevarat

    6
    4

  • eu pe 2 Aug 2012, 16:31
    adevarat

    pentru taur si sagetator

    2
    7

  • roxanel pe 2 Aug 2012, 11:32
    leul

    e f adevarat atat pentru barbati cat si pentru femei.

    7
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod