Horoscop: De ce eşti încă singură? Zodia ta poate fi de vină

Fie nu-ţi mai aduci aminte când ai fost ultima oară implicată într-o relaţie, fie sari dintr-o relaţie în alta şi nu înţelegi de ce rămâi de fiecare dată singură... În mod cert, ai nevoie de o explicaţie! Care e motivul pentru care nu ai lângă tine un bărbat care să te iubească sincer? Răspunsul poate sta ascuns în astre. Află cum îţi sabotează zodia ta şansele de a-l găsi pe acel bărbat alături de care să fii fericită până la adânci bătrâneţi.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adela pe 11 Apr 2012, 17:09
    si eu sunt sagetator

    si sunt celibatara convinsa.e greu sa gasesti o persoana care sa-ti ofere totul.mai ales cand majoritatea barbatilor sunt niste dobitoci notorii.practic nu ai ce gasi la ei.acum cauta doar sa te foloseasca sexual si...financiar.si unde mai pui ca umbla si cu altele.e dificil sa gasesti o persoana sa-ti ofere emotii,sinceritate,adrenalina,mereu noi subiecte de conversatie.niciodata plictiseala.si mai am un motiv pt care sunt eu celibatara convinsa si anume faptul ca multe relatii duc si la crime infioratoare,mai ales in zilele de azi cand nu mai poti avea incredere nici in umbra ta.e plin la stiri cu crime ori o omoara el pe ea sau ea pe el.dar mai mult ei pe ele.si mai ales agatatul pe net,practic nu stii cu cine ai de-a face.zici ca te cunosti chipurile bine si cand colo te mai asteapta si cu cutitul in mana...si inca cum...

    2
    0

  • Gia pe 2 Apr 2012, 21:18
    Punctul pe 'i'

    Eu sunt o Tauroaica si ce scrie la zodia mea este in parte adevarat, dar s-a omis din schema faptul k barbatii sint niste porci!

    0
    0

  • Geo pe 31 Mar 2012, 21:17
    De ce sunt femeile singure

    Ce sa zic,eu sunt Taur mi se potriveste o parte din ce scrie. Eu zic ca am avut prea multă răbdare si nu sa meritat efortul. ASA ca bărbații sunt niște magari. Nu mai dați vina pe voi fetelor si nu disperati. Este o vorba:ce-i al tau e pus deoparte.

    1
    0

  • C pe 17 Mar 2012, 14:24
    F real si f normal!!!asa ar trebuii sa fie orice femeie

    Sagetator bingo si mi se pare f f f corect toate ca toate pot accepta cat de cat anumite chestii dar totul e pana la libertate si daca un partener nu a fost bun e logic sa gandesc in ideea ca "destinul" care oricum eu mi-l fac mi-a facut o favoare si ma scapat de unul nepotrivit iar acum am un partener pe aceasi frecventa imi ofera libertate maxima,discutii de orice gen libere,expeditii,situatii,discutii,surprize toate pline de adrenalina,viteza,nou;Ce iti poti dorii mai mult de atat de la viata???EVIDENT INTOTDEAUNA MAI MULT!!!

    2
    0

  • ari pe 13 Mar 2012, 04:16
    nu sunteti voi de vina fetelor!

    ,, si o baba care zice ca-i virgina, dar nu e ea de vina ca barbatii-s de cacat''.

    7
    1

  • Adee pe 7 Mar 2012, 01:49
    Adv

    Eu sunt RAC si desi ma potrivesc ku ceea ce zice la zodia mea, ma potrivesk k o manusa la PESTI :)))

    2
    0

  • Julia pe 6 Mar 2012, 17:36
    Leu

    Doamne, cat este de adevarat la Leu! Incerc sa urmez sfatul de mai sus "Acordă o şansă şi celor faţă de care nu simţi o atracţie puternică", dar nu reusesc deloc. Nu stiu ce sa fac...acum am ajuns sa nu mai acord nici o sansa nimanui, am impresia ca toti vor numai aventuri pasagere...apropo, nu ma imbrac sexy, ma machez foarte putin, dar tot atrag privirile barbatilor in orice moment...si cu asta raman...

    5
    2

  • mihaela chiu pe 6 Mar 2012, 15:24
    pai sunt si eu leoaica

    Pot sa zik ca ma reprezinta ceea ce am citit mai sus,numai nu faza cu tocurile nu ma reprezinta delok!Defapt stilul meu vestimentar e unul libertin si respectiv si compaortamentul,doar k am inteles k barbatilor le plac femeile care poseda tocuri nalte si tinute extravagante,eu insa nu vreau sa ma schimb,dar vreau k sa ma acepte astfel,deorece sunt singura de mult timp si nu inteleg nimik,sunt un pic confuza!!!!

    7
    0

  • Alexis pe 5 Mar 2012, 20:34
    ^_^

    E destl de adevarat ceea ec spune la leu,cel putin pe mine ma descrie in mare parte.

    1
    1

  • Larisa pe 5 Mar 2012, 19:22
    bingo!

    la sagetator asa e!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod