Horoscop. Cumpenele tale în luna ianuarie, în funcţie de zodie

Nativa din Berbec nu are deloc grijă de ea şi acţionează iresponsabil, indiferent de sfaturile pe care le primeşte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, ba chiar îţi începi anul cum nu se putea mai bine.

Eşti plină de energie şi forţe proaspete, fiind mai pregătită decât oricând să muţi munţii din loc. Te joci cu focul în dragoste, însă nu se întâmplă nimic grav din cauza comportamentul tău inadecvat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă pe plan personal şi profesional totul decurge aşa cum ţi-ai dorit, nu acelaşi lucru se poate spune despre sănătatea ta.

Te-ai întors din concediu cu mai multe probleme decât aveai, mare parte din ele având la bază alimentaţia nesănătoasă, dar şi excesele. Stările de rău te vor împiedica să faci multe lucruri pe care ţi le doreai, aşa că mergi la medic şi adoptă un alt stil de viaţă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ferită de stresul cotidian.

Trebuie să te hrăneşti atât cât îţi cere organismul pentru a avea suficientă energie. Stabileşte-ţi ţeluri exacte şi nu te abate de la planul iniţial pe care ţi-l faci!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei reuşi nici luna aceasta să scapi de problemele cu care te-ai obişnuit deja.

Nu ai deloc grijă de tine şi acţionezi iresponsabil, indiferent de sfaturile pe care le primeşti. Cel mai probabil vei da piept cu ceva destul de grav până să reuşeşti să îţi deschizi ochii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu o duci deloc bine nici cu banii, dar nici cu dragostea.

Din păcate pentru tine, această situaţie nu se va schimba prea curând şi nu poţi face nimic pentru a grăbi procesul. Încerci din răsputeri să fii pe placul tuturor şi nu reuşeşti decât să obţii contrariul. Cu răbdare, lucrurile se vor aşeza de la sine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina cumpene în această primă lună din an, însă nu vei fi ferită de mici probleme banale.

Poţi trece foarte uşor peste ele dacă eşti mai responsabilă şi dacă te calmezi atunci când toată lumea este încordată. Nu ai parte de nicio situaţie inedită, aşa că vei şti exact cum să gestionezi totul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu se anunţă nori negri pentru tine în această perioadă, aşa că relaxează-te şi bucură-te de orice îţi oferă viaţa!

Dacă până acum ai trecut prin mai multe situaţii încordate pe plan sentimental, acum acestea dispar definitiv. Orice schimbare vei face în această lună, fie ea majoră sau minoră, îţi va fi benefică!

Leu(22 iulie - 22 august)

Sensibilitatea ta îţi poate aduce noi probleme de sănătate în această perioadă, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mult mai grijulie decât până acum.

Vor fi zile grele, însă nu imposibile şi nu trebuie să dramatizezi. Dacă ţii cont de sfaturile celor din familie totul va fi mult mai simplu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te vei bucura de o perioadă plină de împliniri pe toate planurile, ceea ce îi poate face invidioşi pe cei din jurul tău.

Încearcă să fii cât de modestă şi discretă poţi cu privire la reuşitele tale, altfel cineva se va găsi să îţi strice cheful exact atunci când ţi-e lumea mai dragă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei întâmpina unele probleme financiare în această lună, însă nu sunt atât de grave precum par iniţial.

Încearcă să te aduni şi să laşi orgoliul deoparte în cazul în care singura soluţie de a ieşi din asta este să accepţi ajutorul altcuiva. Gândeşte-te la viitorul tău şi nu ţi-l îngreuna!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă în dragoste şi cu sănătatea nu ai probleme, nu acelaşi lucru se poate spune despre bani.

Va mai dura ceva timp până vei reuşi să umpli golurile făcute de sărbatori, însă nu trebuie să disperi. Fă-ţi un plan de bătaie şi nu precipita lucrurile mai mult decât este cazul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Excesele din ultima perioadă îşi vor spune cuvântul abia acum, iar energia ta va fi aproape de minim.

Încearcă să îţi păstrezi resurse pentru activităţile cu adevărat importante, şi poate pentru cele urgente. Un alt stil de viaţă te poate ajuta să îţi revii mai rapid!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod