Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna ianuarie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Leu se poate lovi din nou de unele probleme mai vechi, aşa că trebuie să se ocupe de asta de la primele semnale de alarmă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Începi în forţă această lună şi eşti pusă pe fapte mari, însă trebuie să îţi distribui corect şi uniform energia.

Încearcă să te protejezi mai mult acum în sezonul rece, altfel rişti să te alegi cu gripă sau răceli destul de neplăcute. Cu cât te păstrezi mai mult, cu atât reuşeşti să fii mai productivă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi destul de sensibilă şi slăbită în această perioadă şi rişti ca toate bolile să se prindă de tine.

Încearcă să fii foarte conectată la tot ce se petrece în jurul tău şi nu permite ca din neatenţie să te accidentezi sau să accidentezi pe alţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Începi luna în mare forţă, însă o pierzi fulgerător de repede.

Trebuie să te organizezi mai bine şi să nu te extenuezi cu munca nici la serviciu, dar nici acasă. Este foarte importantă şi alimentaţia, aşa că fă-ţi un program de mese de la care să nu te abaţi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca începând de acum să renunţi la a mai face excese alimentare.

Ai luat deja multe kilograme de Sărbători ca să îţi poţi permite să continui aşa la nesfârşit. Ai grijă de aspectul tău fizic pentru că la un moment dat îţi va fi afectat şi interiorul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fizic stai foarte bine luna aceasta şi nu dai semne de slăbiciune.

În schimb, psihicul tău poate fi afectat din cauza faptului că eşti prea sensibilă şi pui prea multe la suflet. A venit momentul în care trebuie să te schimbi şi să te forţezi să fii mai indiferentă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Orice problemă vei întâmpina în această perioadă trebuie tratată cu multă responsabilitate.

Nu este loc de amânări sau de tratat după ureche, altfel situaţia ţi se va agrava. Dacă ştii că suferi de anumite boli, acestea trebuie monitorizate ca la carte!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Începi anul cu o schimbare benefică pentru tine, aceea de a te ocupa mai atent de sănătatea ta.

Acum vei începe să mergi la medic preventiv, să faci mai mult sport şi să adopţi un regim alimentar mai sănătos. Dacă vezi că cineva din jur nu acţioneză cum trebuie, oferă-i sfaturile pe care şi tu le-ai primit la rândul tău şi care te-au ajutat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu va fi o lună lipsită de probleme din acest punct de vedere, însă nimic nu este de nerezolvat.

Eşti mai sensibilă decât de obicei, iar organismul tău nu mai poate lupta aşa cum ar trebui. Există riscul ca unele afecţiuni mai vechi să reapară, aşa că ocupă-te de ele de la primele semnale de alarmă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai de ce să te plângi în această lună, însă nici nu trebuie să forţezi nota.

Continuă la fel ca şi până acum cu privire la curăţenie, organizare şi alimentaţie. Important este să nu te laşi afectată atunci când întâmpini mici probleme de sănătate, este foarte bine că le descoperi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să fii foarte atentă cu organismul tău în această perioadă, este mult mai sensibil decât de obicei şi rişti să te îmbolnăveşti serios.

Cu cât trăieşti mai organizat, cu atât vei putea să eviţi unele neplăceri. Este o idee bună să te iei după cei din jurul tău şi să încerci să le adopţi stilul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai energie cât să le dai şi altora, aşa că încearcă să ţi-o consumi frumos şi productiv.

Nu vei întâmpina probleme cu sănătate, însă pentru a evita apariţia unora trebuie să faci mai multă mişcare. Nu este o idee rea să îţi faci abonament la sală sau să începi să alergi prin parc sfidând vremea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să monitorizezi atent acest sector al vieţii tale, căci el ar trebui să fie pe primul loc oricum.

Nu face excese de niciun fel, în ultima perioadă ai cam exagerat cu toate. Dacă ai un viciu, încearcă să scapi de el şi să îţi începi anul cu o schimbare majoră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod