Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 21-27 martie. Previziuni!

Nativa din Vărsător va trebui să facă unele compromisuri de dragul partenerului de viaţă dacă vrea să aibă parte de armonie pe plan sentimental.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu face nimic care te poate lăsa cu frustrări în aceste zile.

Este foarte important ca partenerul tău de viaţă să te accepte aşa cum eşti şi să nu mai încerce la nesfârşit să te schimbe. Poartă-te moral, însă fă-o aşa cum simţi! Doar aşa poţi fi împăcată cu tine şi poţi ajunge să ai o viaţă sentimentală fericită!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Profită de orice moment liber pentru a ţi-l petrece alături de iubit, în ultima perioadă acesta a fost cam ignorat.

Este foarte important să conştientizezi când relaţia dintre voi devine mai rece şi să iei măsuri urgente. Renunţă la tot pentru a nu-l pierde!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fă tot ce poţi pentru a te distra împreună cu iubitul în această săptămână, dar mai ales în weekend când ai mai mult timp liber.

Dacă eşti singură, nu te arunca în braţele primului venit, mai ales dacă acesta nu este aşa cum îţi imaginai.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă până acum au mai existat tensiuni între tine şi iubitul tău, această săptămână îţi aduce linişte şi pace pe plan sentimental.

Vestea bună este că nu trebuie să faci nimic în acest sens, dar ai grijă la menţinere! Dacă eşti singură, pune-ţi şarmul la bătaie şi socializează cu bărbaţii disponibili pe care îi întâlneşti!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Apele par că se vor linişti pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, însă trebuie să te porţi cu mare grijă faţă de persoanele cărora le-ai greşit.

Fie că este vorba de părinţi, iubit sau copii, este foarte important să gândeşti de două ori înainte de a spune ceva!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să te porţi cât mai natural faţă de iubit în această săptămână, mai ales dacă relaţia voastră se află la început de drum.

Sinceritatea este foarte importantă pentru un start bun, aşa că nu denatura realitatea. Dacă eşti singură, ţine cont de aceleaşi sfaturi şi nu te chinui să te faci plăcută!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă nu ai un iubit, săptămâna aceasta ar trebui să compensezi lipsa acestuia cu persoanele dragi ţie.

Ocupă-ţi timpul cu activităţi relaxante şi distrează-te ca şi cum ar fi pentru ultima oară. Dacă eşti angajată într-o relaţie, nu te concetra doar pe partenerul tău de viaţă ignorând celelalte aspecte ale vieţii tale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să fii destul de atentă în această săptămână, atât cu acţiunile tale, cât şi cu vorbele.

Există riscul ca ceva impulsiv să îl deranjeze pe iubitul tău şi să devină destul de restrictiv din această cauză. Dacă eşti singură, dă frâu liber flirtului!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să laşi trecutul în urmă, doar aşa poţi să te bucuri de prezent şi să ai o viaţă liniştită.

Dacă o relaţie recent încheiată îţi cauzează încă probleme, încearcă să iei măsuri imediate. Dacă ai un iubit stabil, nu permite nimănui să se bage între voi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poartă-te cu lejeritate în societate şi nu încerca să îi intri numănui pe sub piele folosindu-te de falsitate.

Dacă eşti singură, acum este ocazia perfectă să cunoşti pe cineva, nimeni nu îţi stă în cale, iar energia de care dai dovadă te ajută!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu faci diferenţa între viaţa profesională şi cea intimă, altfel vor ieşi scântei.

Acordă o atenţie deosebită partenerului de viaţă în condiţiile în care programul de la serviciu este adesea prelungit. Dacă eşti singură, te poţi concentra numai pe carieră şi pe rezultatele pe care vrei să le obţii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta ar trebui să faci unele compromisuri de dragul iubitului tău dacă vrei să ai parte de linişte.

Invinge-ţi orgoliul căutând pacea cu acesta şi încearcă să mai faci din când în când şi ceea ce îşi doreşte el. Prietenii pe care îi are de dinainte de a te cunoaşte sunt foarte importanţi pentru el!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod