Șosetele „invizibile”, secretul tău de stil

Temperaturile au crescut, ținutele de primăvară devin din ce în ce mai lejere, iar șosetele tot mai scurte. Dacă în anotimpul rece îți părea firesc să le porți cât mai lungi și cât mai groase, ca să îți încălzești picioarele, află că în cazul în care te gândești să renunți la ele, purtarea șosetelor este o regulă de igienă, care ar trebui să se afle pe lista ta de priorități. Este important ca picioarele tale să fie sănătoase și bine îngrijite, iar mersul pe jos o experiență confortabilă.
Dacă îți faci griji în privința stilului, poți opta pentru șosetele scurte, „invizibile” de la Ciserom, cea mai ințeleaptă alegere atunci când vrei să îți „porți” gleznele la vedere.  

Picioarele tale stau zilnic în interiorul unei perechi de pantofi, iar umiditatea și transpirația reprezintă un teren fertil pentru bacterii. Astfel, te poți confrunta cu numeroase probleme precum mirosul neplăcut, infecțiile fungice, pielea crăpată, bătăturile sau unghiile încarnate. Șosetele absorb umiditatea, protejându-ți pielea și acționând ca o barieră între pantofi și picioare.


Este important ca șosetele să fie confecționate dintr-un material subțire, de calitate, care permite aerisirea piciorului, favorizând respirația pielii. Cele sintetice nu lasă pielea să respire, acumulând căldură și umiditate, pe când materialele naturale din șosetele Ciserom mențin o temperatură optimă a picioarelor.    

Dacă nu te-am convins încă, trebuie să știi și faptul că pantofii se uzează mai repede dacă interiorul lor intră în contact cu transpirația picioarelor. Șoseta absoarbe umezeala și ajută interiorul să se aerisească, prelungind durata de viață a pantofului.  În plus, șosetele pot fi purtate și la sandale! Acum câțiva ani, una din regulile de asortare a șosetelor interzicea purtarea lor în sandale, dar în prezent această combinație este adoptată de mai toți creatorii de modă, fiind considerată una interesantă și reușită.     

Dacă ești o persoană atentă la imaginea personală, care pune preț pe orice detaliu în alcătuirea unei ținute, atunci șosetele scurte Ciserom sunt alegerea perfectă pentru tine! Parte din colecția primăvara-vară 2016, ele se regăsesc de luna aceasta pe rafturile hypermarketurilor Carrefour și Selgros din țară.
Confecționate dintr-un bumbac de foarte bună calitate, oferă lejeritate și confort piciorului, iar lungimea lor le permite să fie purtate fără probleme la balerini, mocasini sau teneși.    
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod