Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 aprilie. Previziuni!

Nativa din Fecioară şi partenerul acesteia trec printr-o perioadă de criză, însă cu multă răbdare vor reuşi să răzbească.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Treci printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental, în care partenerul tău de viaţă are grijă de toate nevoile tale.

În această săptămână va avea prilejul să îţi demonstreze că poate fi alături de tine atât la bine, cât mai ales la greu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână ai face bine să începi să te gândeşti mai mult la viitor şi să laşi trecutul mult în spate.

A venit momentul să o iei de la zero şi să uiţi dezamăgirile pe care ai fost nevoită să le trăieşti pe plan sentimental. Ia cele mai bune decizii pentru a începe cu dreptul o nouă etapă a vieţii tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E nevoie de mai multă înţelegere în cuplu în această perioadă, atât din partea ta, cât şi din a partenerului tău de viaţă.

Nu arunca vorbe pe care ai putea să le regreţi ulterior, şi ai grijă de nevoile iubitului atunci când trece prin momente mai dificile. Tu îl poţi ajuta cel mai mult!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te umileşti prea mult în faţa partenerului de viaţă în această perioadă, şi nu vei rezolva nimic având această atitudine.

Încearcă să fii independentă şi să nu îţi mai plângi de milă, cel de lângă tine te va considera slabă. Dacă eşti singură, nu insista prea mult pe lângă un bărbat care nu îţi acordă atenţia pe care o meriţi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu va fi o săptămână prea liniştită din punct de vedere sentimental, problemele pe care le întâmpini cu cei dragi par că te depăşesc.

Încearcă să nu promiţi prea multe şi să laşi lucrurile să curgă de la sine, în acest mod nu vei avea prea multe regrete. Axează-te pe viaţa ta socială pentru a uita de griji!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vor apărea mai multe discuţii în contradictoriu între tine şi partener, situaţii la care nu te aşteptai.

Fiecare dintre voi vreţi să vă schimbaţi unul pe celălalt şi aţi uitat să vă apreciaţi şi să vă mai vedeţi calităţile. Treceţi printr-o perioadă de criză, Însă cu răbdare veţi reuşi să răzbiţi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Va fi o săptămână grea, în care nu vei avea timp de viaţa ta sentimentală.

Din această cauză e posibil să apară unele divergenţe între tine şi partenerul tău de viaţă, care se simte ignorat. Încearcă să găseşti un echilibru pentru a nu pierde momente preţioase cu care nu te vei mai întâlni!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu şi iubitul tău ar trebui să depuneţi mai mult efort pentru a vă merge bine în această săptămână.

Dacă lăsaţi totul să vină de la sine, e posibil să se instaleze monotonia în relaţia voastră. Dacă eşti singură, încearcă să îţi dai seama mai bine ce vrei de la viaţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă în această săptămână să fii cât mai discretă cu viaţa ta sentimentală, nu toţi cei din jur vor să audă problemele pe care le ai.

Mai mult decât atât, unii dintre ei vor pune la suflet mai mult decât este cazul, pentru că între tine şi iubitul tău se produc certuri în fiecare zi. Acest stil de viaţă vă caracterizează şi mereu găsiţi putere să o luaţi de la capăt.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Încearcă să laşi mai mult de la tine în această perioadă şi fii mai tolerantă atunci când vine vorba de iubitul tău.

Cu toţii avem defecte, şi în loc să încerci să îl schimbi la infinit, mai bine l-ai accepta aşa cum este el, cu bune şi cu rele. Puţin romantism vă poate ajuta relaţia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai avut recent discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, în această săptămână veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere.

Este important să laşi mai mult de la tine şi să nu te mai legi de nimicuri. Dacă eşti singură, renunţi pentru o perioadă să ai o viaţă privată pentru a te ocupa de rude.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu mai fii naivă, iubitul tău ar putea profita de această slăbiciune a ta şi rişti să fii dezamăgită.

Fii cât poţi de independentă şi nu pleca urechea la tot ce ţi se promite! Dacă ai bănuieli că partenerul îţi ascunde ceva, întreabă-l direct, dar informează-te şi în secret!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod