Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna mai pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această lună dispar tensiunile din relație și totul revine pe drumul cel bun. Ați constatat pe propria piele cât de importantă este comunicarea în cuplu. 

Chiar dacă eforturile de a vă repara problemele au fost mari, acum vei realiza că nu au fost în zadar. Dacă eşti singură, încearcă să fii mai degajată, să renunți la atitudinea critică şi să mizezi mai mult pe romantism şi feminitate!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viaţa ta sentimentală este foarte importantă pentru tine şi în această lună vei încerca să îţi atingi obiectivele. 

Pentru ca relația să funcționeze perfect, este foarte important să faci anumite compromisuri și să mai lași critica deoparte. Iubitul tău va aprecia foarte mult acest lucru, deoarece tinzi să devii prea cicălitoare. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru flirt şi experienţe amoroase inedite!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Emani feminitate şi sexualitate, aşa că îţi va fi foarte uşor să îi faci pe bărbaţii din jurul tău să se îndrăgostească de tine în această perioadă. 

Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atunci ar trebui să eviţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pentru că pot devia uşor către o direcţie greşită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

 Ai nevoie de mai multă afecțiune, iar acest sentiment poate să devină periculos pentru tine, deoarece ai tendința de a te arunca în brațele primului venit.

Este important să nu faci acest pas greșit, deoarece ai constatat de-a lungul timpului că nu. fost niciodată unul inspirat. Așadar, fii mai precaută! Dacă ai deja un iubit stabil, atunci trebuie să găsiți timp de relaxare și distracție, astfel încât lucrurile să revină pe drumul cel bun.

Leu(22 iulie - 22 august)

Riști să rănești foarte ușor partenerul de viață, din cauza faptului că ești mereu cufundată în proiecte și muncă. Însă, luna mai este una favorabilă și veți rezolva probleme de cuplu mai vechi. Însă, totul cu răbdare!

Dacă nu ai o relația stabilă, socializarea și distracțiile dese în oraș cu prietenii te pot ajuta să cunoști oameni noi și interesanți. Nu te epuiza la muncă, ci găsește acel echilibru de care ai atât de multă nevoie! 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relația va trece printr-o perioadă mai tensionată, deoarece nativele din Fecioară au tendința de a deveni extrem de cicălitoare. 

Învață să comunici cu partenerul și să-l asculți! Acest lucru va îmbunătăți considerabil relația voastră. În cazul în care ești într-o relația stabilă, nu este un moment propice pentru a lua hotărâri importante. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viața de cuplu va fi agitată și destul de tulbure în prima parte a lunii mai, iar acest lucru va ridica multe semne de întrebare vizavi de intimitate și încrederea reciprocă. 

Însă, lucrurile încep să se liniștească abia către finalul lunii când comunicarea dintre voi se îmbunătățește și reușiți să mergeți pe același drum. Pentru persoanele care nu sunt într-o relație de cuplu va fi o perioadă mai dificilă, deoarece există tendința de a atrage parteneri care au deja obligații. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea, pasiunea și romantismul sunt centrul de interes al nativului din zodia Scorpion, astfel că luna mai este una excelentă pentru viața de cuplu.

Dacă nu ești într-o relația stabilă, posibilitatea de a cunoaște oameni noi este mare și trebuie să te asiguri că primești lucrurile cu brațele deschise.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi o lună agitată din punct de vedere sentimental, şi oricât te-ai chinui să fie bine, nu va fi.

Nu trebuie însă să îţi pierzi speranţa, e posibil ca această furtună să treacă de la sine şi să se liniştească atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă apare ideea infidelităţii în relaţia în care eşti angajată, atunci trebuie să fii mult mai fermă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Poţi fi declarată cea mai fericită zodie în această lună, însă doar dacă ne raportăm la viaţa amoroasă. 

Dacă aveai probleme cu partenerul ori erai singură, în această perioadă totul capătă contur. Ai toate şansele să te căsătoreşti ori să ţi se dea minunata veste că vei fi mămică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Prima perioadă a lunii este încărcată de certuri și dificultăți de comunicare în cuplu.

Nu trebuie să amâni discuțiile serioase și este foarte important să va faceți timp pentru familie și pentru voi doi. Toate aceste tensiuni se pot atenua către finalul lunii dacă încercați să discutați cu calm și să vă ascultați reciproc.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Banii sunt cei care tulbură viața de cuplu a Peștilor, iar riscul de a se ajunge la certuri serioase este unul foarte mare în această lună.

Cu răbdare și o comunicare bun veți găsi împreună cele mai bune soluții, de aceea este foarte important să nu arunci vina asupra partenerului de cuplu. Un gest romantic făcut la momentul potrivit vă poate salva de multe probleme și certuri. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod