Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 11-17 aprilie

Nativa din Capricorn trebuie să facă mai multe economii în această perioadă, chiar dacă se anunţă câştiguri suplimentare.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu amâna nimic şi încearcă să îţi rezolvi sarcinile de la locul de muncă pe măsură ce le primeşti.

Cu o organizare mai atentă vei reuşi să obţii rezultatele mult dorite într-un timp mai scurt. Situaţia financiară rămâne aceeaşi, dar îţi permite să îţi faci destule mofturi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta profesională în această perioadă şi să încerci să schimbi ceva.

Chiar dacă eşti nemulţumită de banii pe care îi câştigi la momentul actual, fă-ţi planuri de viitor, însă nu acţiona chiar acum! E nevoie de multă documentare înainte de a face un pas important în cariera ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pe plan financiar în această perioadă, însă trebuie să te laşi mai mult ghidată de instinct.

Sunt favorabile investiţiile, însă nu datul banilor cu împrumut nici măcar persoanelor apropiate. Înainte de a semna orice document, citeşte-l de două ori!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă în această săptămână să pui deoparte toţi banii pe care îi câştigi în plus.

Chiar dacă vezi că îţi merge acum bine, nu te grăbi să cheltui înainte de a-ţi vedea situaţia financiară stabilă. Nu strică să ai un depozit pentru situaţii de urgenţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te lăsa manipulată de vorbele şefilor sau colegilor tăi în această perioadă, aceştia pot ascunde faptul că se gândesc doar la propriul interes.

Încearcă să ai tu propria ta afacere şi să fii cea care comandă, nu cea care este dirijată. Spre finalul săptămânii, te poţi bucura de un premiu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te arunca în afaceri care presupun să investeşti sume importante de bani pentru că nu te afli în cea mai bună perioadă a ta.

Chiar dacă eşti tentată să o faci şi îţi doreşti de mult acest lucru, acum nu este momentul să te arunci cu capul înainte. Fii responsabilă şi gândeşte-te şi la familia ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lupţi pentru a ajunge în top, iar banii să ţi se dubleze cel puţin.

Este un moment bun pentru astfel de planuri şi iniţiative, astrele sunt de partea ta şi îţi dau un plus de noroc. Poţi începe un parteneriat, munca în echipă îţi oferă beneficii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această perioadă se anunţă bonusuri financiare semnificative, mai ales dacă ai lucrat în acest sens în ultima perioadă.

Chiar dacă se duce o luptă aprigă pentru supremaţie între tine şi colegii tăi, este şansa ta de a ieşi în faţă şi de a le demonstra că eşti mai bună ca ei în domeniul în care activezi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta se anunţă cheltuieli neprevăzute, însă din fericire pentru tine şi câştigurile vor fi mai mari.

Vei reuşi să faci faţă provocărilor şi să te ţii după acei oamnei pe care îi admiri. Este foarte important să îţi găseşti exemple bune care te impulsionează să vrei să evoluezi profesional.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativa din Capricorn trebuie să facă mai multe economii în această perioadă, chiar dacă se anunţă câştiguri suplimentare.

Încearcă să nu te laşi păcălită de promisiunile care ţi se fac dacă la schimb ţi se cere să investeşti sume importante de bani!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte de o săptămână activă pe plan profesional, însă munca multă îţi va aduce şi satisfacţii.

Chiar dacă nu îţi iese totul aşa cum ai vrea, este important să te mulţumeşti cu banii pe care îi obţii. Socializează mai mult atunci când atmosfera este încordată la serviciu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu munci degeaba, după acest sfat ar trebui să te ghidezi în această perioadă.

Dacă ştii că vei fi răsplătită financiar, atunci fă unele compromisuri şi stai mai mult pentru a munci. Familia te va înţelege pentru că o vei face spre binele ei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod